- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Yakidan buyuk ihtimal cunku iki aksamdir bende sicak su torbasi koyuyorum belime agri giriyo canim ama geciyo surekli degilKuzum uzayan şeffaf akıntı geldi ama eğer hâlâ yumurtlama olmadıysa bilmiyorum, ayrıca inofolic de içiyorum ben. Normalde ben belimin ağrıdığını çok bilmem ya soğan ya yakı bilemedim
Gün olarak bilmiyorum ki şekerim ama bu ay o kadar şey yaptım ki sanırım gecikmezCanım adetine ne kadar var senin
Yaklaşık üç gündür belim ağrıyor canım yakıyı çıkarttım zaten bilmiyorum artıkYakidan buyuk ihtimal cunku iki aksamdir bende sicak su torbasi koyuyorum belime agri giriyo canim ama geciyo surekli degil
Yani eğer yakındaysa inşallah hamilelik belirtisidir. Ya benim hamilelikte öyle çok belim ağrımıştı ki sandalyede zor oturuyordum.Gün olarak bilmiyorum ki şekerim ama bu ay o kadar şey yaptım ki sanırım gecikmez
Ben dün yağıştırdım da yakıyı hiç yakmıyor beden acep? Markası rolly idi. Acaba eczacının sana versiği şu çok yakmayandan mıYaklaşık üç gündür belim ağrıyor canım yakıyı çıkarttım zaten bilmiyorum artık
Sirtina vuruyor muydu agri canim benimde oyleydi sirtima kadar vuruyodu anneannem belin acik ondab bebek durnadi yoksa sirta vurnazdi dedi bide dusuk nedeni arastirildi mi sende cok sordum ama kusura bakma hakkini helal etYani eğer yakındaysa inşallah hamilelik belirtisidir. Ya benim hamilelikte öyle çok belim ağrımıştı ki sandalyede zor oturuyordum.
Valla kuzum belimin kökü ağrıyor tam kalçamın üst ortası, sırtıma da vuruyor niye gerçekten bilmiyorum hep beraber göreceğizYani eğer yakındaysa inşallah hamilelik belirtisidir. Ya benim hamilelikte öyle çok belim ağrımıştı ki sandalyede zor oturuyordum.
Ben dün yağıştırdım da yakıyı hiç yakmıyor beden acep? Markası rolly idi. Acaba eczacının sana versiği şu çok yakmayandan mı
Tamam canim onlari cekeyim ozaman sagol.Valla canımcım içinden ne gelirse, ben hepsini yaptım sen bilirsin nasıl uygun görürsen öyle yap, rabbi hemli min ledünke ve rabbi la tezerni tesbihlerini çek derim ben
Tamam canim meryem suresini okuyayim ve o tesbihleri cwkerim insalalh.Hacet namazini liste basa donunce baslayalim mi demistim canim kimseden ses cikmadi meryem suresi Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua Rabbi hebli mines salihin 100 tesbihe yarin baslanacak kuzum
Bende yakanini istiyorum canim benim yspistirdigim hic yakmadi ya bide kollara yapisandan alicam bi tane kasiklara yapistirmak icin tabi once eczaciya sorucam zarari olur mu diyeValla kuzum belimin kökü ağrıyor tam kalçamın üst ortası, sırtıma da vuruyor niye gerçekten bilmiyorum hep beraber göreceğiz
Benim ki şanlıydı canımcım, alt seviyesiydi ama ikinci aldığım resmen kavurdu ve çok zor çıkardım. Rollywagen in dediği yakı markası, niye yakmadı acaba ki
Kızlar düşünsenize üç hamiş buluşuyoruz :)) göbek leri tokuştururuz artıkAyyy gelirim tabii çok isterim sizinle yakından tanismakk☺
Uyku uyutmuyor canım o derece yakıyor, şanlı al eski markadır. Kasık için bende merak ediyorum ama nasıl dayanılır orası daha hassasBende yakanini istiyorum canim benim yspistirdigim hic yakmadi ya bide kollara yapisandan alicam bi tane kasiklara yapistirmak icin tabi once eczaciya sorucam zarari olur mu diye
Ay insallah canim ama biliyorsun ben aradayim sizler hemen kalinda bende size surtuneyim calismalara baslar baslamaz hamis kalayim diyeKızlar düşünsenize üç hamiş buluşuyoruz :)) göbek leri tokuştururuz artık
Ben bi sorayim kuzum eczaciya yap zarari yok derse size derim yakiyo dayanilmiyo ya da tersiniUyku uyutmuyor canım o derece yakıyor, şanlı al eski markadır. Kasık için bende merak ediyorum ama nasıl dayanılır orası daha hassas
Ay insallah canim ama biliyorsun ben aradayim sizler hemen kalinda bende size surtuneyim calismalara baslar baslamaz hamis kalayim diye;-)
Ben bi sorayim kuzum eczaciya yap zarari yok derse size derim yakiyo dayanilmiyo ya da tersini
Vururdu canım ya her yer ağrırdı. Yok araştırma yapılmadı malesef. Şimdiki aklım olsaydı mutlaka giderdim doktordan kağıt alıp. Düşen parça bile elimizdeydi. Sadece hastalıklı sperm tutunamaz dediler bitti. 3 düşükten sonra araştırma yapılıyormuş normalde ama doktor kağıt yazarsa 3. Deyip araltırma yaptırabiliyormuşsun gene. Seninkinde oldu mu ya araştırma? Ben bu kan pıhtılaşma sorununu her yerden duyuyorum. Gidip baktırmak istiyorum aslında. Şimdi doktorda tahlil sonucunu bekliyorum doktora onu da sorayım bi bakalım. Bu arada canm tabi ki istediğini sorabilirsin. Sormak ve cevaplamak için burdayızSirtina vuruyor muydu agri canim benimde oyleydi sirtima kadar vuruyodu anneannem belin acik ondab bebek durnadi yoksa sirta vurnazdi dedi bide dusuk nedeni arastirildi mi sende cok sordum ama kusura bakma hakkini helal et
Dün ilk şanlıdan yapıştırdım ben tutmadı kerata hemen çıktı bandı. Geri gittim eşime bunu aldırdım. Bu da mübarek hiç hissetmiyorum sanki. Duşarda güneşe çıkınca yakmaya başladı acıcık. Ama antebin güneşinde de her şey yanarUyku uyutmuyor canım o derece yakıyor, şanlı al eski markadır. Kasık için bende merak ediyorum ama nasıl dayanılır orası daha hassas
Kuzum benim ilk haftalarda dustu biri 4 haftalik biri 5 haftalik ilkinde mercimek tanesi kadar parca ikincisinde avuc ici kadar parca dustu dr gidip gosternedim parcayi da cunku ilgilenmeyen basindan savan biri o yuzden direk fakulteye gittinlm iki dusuk yaptum dedim keseyi gordun mu dedi dr yok ilk haftalarda dusuk oldu dedim betahcg'de goruldu sadece kese olmadi demek dedi kizdi bide niye ust uste gebe kaldin kimyasal da olsa korunman lazimdi dedi gen testine yolladi direk netten baktim sonuclara 3 genimde mutasyon var mikrobiyoloji lgG lgm negatif ama anti ds dna sinirda pozitif cikmis kanda c ve s proteinine falan bakildi bu ayin 28 de randevu alacam bakalim sonuclara gore ne dicek dr trans vajina istedi ama yaptirmicam iki tane var zaten elimde transvajinal sonuc kagidi onlara baksin haziran 6 ramazan da randevu transvajina icin bekleyemem o kadar pihtilasma varsa eger isim daha zor aspirin yasak bana burun damarlarim catlak kanama yapiyo az gunese ciksam bile kulak burun bogazciya gidip teyit almam gerekecek sanirimVururdu canım ya her yer ağrırdı. Yok araştırma yapılmadı malesef. Şimdiki aklım olsaydı mutlaka giderdim doktordan kağıt alıp. Düşen parça bile elimizdeydi. Sadece hastalıklı sperm tutunamaz dediler bitti. 3 düşükten sonra araştırma yapılıyormuş normalde ama doktor kağıt yazarsa 3. Deyip araltırma yaptırabiliyormuşsun gene. Seninkinde oldu mu ya araştırma? Ben bu kan pıhtılaşma sorununu her yerden duyuyorum. Gidip baktırmak istiyorum aslında. Şimdi doktorda tahlil sonucunu bekliyorum doktora onu da sorayım bi bakalım. Bu arada canm tabi ki istediğini sorabilirsin. Sormak ve cevaplamak için burdayız
Kuzum insallah sabrettigin 7 yil hurmetine 7 uyurlar ashabi keyf hurmetine mubarek 3 aylar hurmetine Rabbim tez vakitte kucagini hayrlisi ile doldursun aminİnşallah kuzu, ben daha hiç kalmadığım için bilemiyorum o duyguları :)
Hadi bakalım hayırlısı, bi de oraya yapıştırırız alıştık artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?