Canım ya öyle yapayım de mi. Şündi çıktım muayeneden. Yumurtacan çatlamış büyük ihtimal. 30 mm olmuş. Niye o kadar büyük dedim çatlarsa büyür dedi. Şimdi sonuçları bekliyorum. Eğer hormonda bi sıkıntı çıkmazsa bugün yarın ilişki dedi. Yumurta 48 saat yaşar desi bu arada. Geç kalmadık dedi. Yani inşallah bi sıkıntı çıkmaz ya sonuçlarda çok korktum şimdi. Bi de dedi ki sen biran önce hamile kal yoksa bizim mesleği elimizden alacaksınKuzum benim ilk haftalarda dustu biri 4 haftalik biri 5 haftalik ilkinde mercimek tanesi kadar parca ikincisinde avuc ici kadar parca dustu dr gidip gosternedim parcayi da cunku ilgilenmeyen basindan savan biri o yuzden direk fakulteye gittinlm iki dusuk yaptum dedim keseyi gordun mu dedi dr yok ilk haftalarda dusuk oldu dedim betahcg'de goruldu sadece kese olmadi demek dedi kizdi bide niye ust uste gebe kaldin kimyasal da olsa korunman lazimdi dedi gen testine yolladi direk netten baktim sonuclara 3 genimde mutasyon var mikrobiyoloji lgG lgm negatif ama anti ds dna sinirda pozitif cikmis kanda c ve s proteinine falan bakildi bu ayin 28 de randevu alacam bakalim sonuclara gore ne dicek dr trans vajina istedi ama yaptirmicam iki tane var zaten elimde transvajinal sonuc kagidi onlara baksin haziran 6 ramazan da randevu transvajina icin bekleyemem o kadar pihtilasma varsa eger isim daha zor aspirin yasak bana burun damarlarim catlak kanama yapiyo az gunese ciksam bile kulak burun bogazciya gidip teyit almam gerekecek sanirim
Kuzum sende fakulte hastanesine randevu al dr'a dusuk yaptigini kan pihtilasmasindan suphelendigini soyle genetik test istedigini soyle vazi durumlar da gebe kalmadan bir ay once bebe aspirini icmek gerekiyormus rahim bebegi yabanci cisim gibi algiliyomus birde rahim agzi kisaligi da dusuklere erken dogumlara neden oluyomus oba da baktir
de sen de kist mi var canım belirtisi ne bende de 4 gundur tuhaf kanamalar var kist mi acaba delircem ya offyok denemedim çarşamba doktora gidicem bakalim ne durumda kist diye.eğer ayni veya daha çok büyüdüyse sogan kürüne baslicam bakalim.adetime şu an 17 gün var.bi an önce geçmesi lazim yoksa aşilamaya başlayamicam ya.
Valla hiç bir belirti yoktu canm.muayenede tesadüfen öğrendim.de sen de kist mi var canım belirtisi ne bende de 4 gundur tuhaf kanamalar var kist mi acaba delircem ya off
Kuzum özelde genetik uzmanına gidersen yapar kan pıhtılaşma ve genetik testlerini, arkadaşım daha yakında 600 liraya yaptırdı hepsiniVururdu canım ya her yer ağrırdı. Yok araştırma yapılmadı malesef. Şimdiki aklım olsaydı mutlaka giderdim doktordan kağıt alıp. Düşen parça bile elimizdeydi. Sadece hastalıklı sperm tutunamaz dediler bitti. 3 düşükten sonra araştırma yapılıyormuş normalde ama doktor kağıt yazarsa 3. Deyip araltırma yaptırabiliyormuşsun gene. Seninkinde oldu mu ya araştırma? Ben bu kan pıhtılaşma sorununu her yerden duyuyorum. Gidip baktırmak istiyorum aslında. Şimdi doktorda tahlil sonucunu bekliyorum doktora onu da sorayım bi bakalım. Bu arada canm tabi ki istediğini sorabilirsin. Sormak ve cevaplamak için burdayız
İlahi seniDün ilk şanlıdan yapıştırdım ben tutmadı kerata hemen çıktı bandı. Geri gittim eşime bunu aldırdım. Bu da mübarek hiç hissetmiyorum sanki. Duşarda güneşe çıkınca yakmaya başladı acıcık. Ama antebin güneşinde de her şey yanar
Amin kuzum benim ne güzel dua etmişsin Rabbim kabul etsin inşallah, hiç kimseyi bende dahil bu sınav ile sınamasın tez vakitte nasip etsinKuzum insallah sabrettigin 7 yil hurmetine 7 uyurlar ashabi keyf hurmetine mubarek 3 aylar hurmetine Rabbim tez vakittekucagini hayrlisi ile doldursun amin
Hadi gözün aydın bakalım canım demek ki test silik çıktı ya bak çatlamış, bu akşam bol bol çalış :) ben hiç sanmıyorum hormon da sıkıntı çıksın çıkmayacakCanım ya öyle yapayım de mi. Şündi çıktım muayeneden. Yumurtacan çatlamış büyük ihtimal. 30 mm olmuş. Niye o kadar büyük dedim çatlarsa büyür dedi. Şimdi sonuçları bekliyorum. Eğer hormonda bi sıkıntı çıkmazsa bugün yarın ilişki dedi. Yumurta 48 saat yaşar desi bu arada. Geç kalmadık dedi. Yani inşallah bi sıkıntı çıkmaz ya sonuçlarda çok korktum şimdi. Bi de dedi ki sen biran önce hamile kal yoksa bizim mesleği elimizden alacaksın
Nasıl kanama canım çok mu kahverengi mide sen de kist mi var canım belirtisi ne bende de 4 gundur tuhaf kanamalar var kist mi acaba delircem ya off
O mey gatttKuzum özelde genetik uzmanına gidersen yapar kan pıhtılaşma ve genetik testlerini, arkadaşım daha yakında 600 liraya yaptırdı hepsini
Evet canım sadece kan alınıyor, eşine de bakılıyorO mey gatttözelde değil de burada devlete bağlı yapan bir yer varmış. Orayı soram hele. Bu arada kan alıp mı bakıyorlar bu pıhtılaşma vs ye
Ayrıca sonuçların çıkması bir ayı buluyorEvet canım sadece kan alınıyor, eşine de bakılıyor
Ay insallah kuzum insallah Rabbim yuzunu guldursun sevindirsin ay bu topikten gebe biri ciksa kendim kalmisim gibi sevincem valla ay her hamile kalan icin de sukur secdesi yapacam hatirlatin kizlar hamis kalinca ihmal etme bacim hamile kalmazsan insallah kalirsin cok sevinirim ama fakulte isini aksatma yapCanım ya öyle yapayım de mi. Şündi çıktım muayeneden. Yumurtacan çatlamış büyük ihtimal. 30 mm olmuş. Niye o kadar büyük dedim çatlarsa büyür dedi. Şimdi sonuçları bekliyorum. Eğer hormonda bi sıkıntı çıkmazsa bugün yarın ilişki dedi. Yumurta 48 saat yaşar desi bu arada. Geç kalmadık dedi. Yani inşallah bi sıkıntı çıkmaz ya sonuçlarda çok korktum şimdi. Bi de dedi ki sen biran önce hamile kal yoksa bizim mesleği elimizden alacaksın
Kuzum fakulteyi aradim randevu veren adam ilk gelis mi yoksa kontrol mu dedi ben ilk gelis dedim sikayet ne dedi iki dusuk icin arastirma yapilmasini istiyorum dedim ona gore dr randevu verdi 50 lira verdim biyokimya tibbi genetik mikrobiyoloji kanda protein testleri yapildi 600 lira bosa vermesin hem 1 ayda cikar dediler genetik 2 hafta da biyoloji 3 hafta da cikti otekiler bi gundeKuzum özelde genetik uzmanına gidersen yapar kan pıhtılaşma ve genetik testlerini, arkadaşım daha yakında 600 liraya yaptırdı hepsini
Amin canim hep dualarim hayrlisini akli basinda akilli uslu zeki su gibi duru uzun omurlu olan imanli evlat ihsan etsin bana da cumle evlat hasreti ceken kardeslerime de evladin hayrsizi devasiz derdi olani ile sinamasin Rabbim cok zor bi anne icin Rabbim dermanli dermansiz derdi olan yavrucaklara yardim etsin anaciklarina sabri cemil ihsan etsin insallahAmin kuzum benim ne güzel dua etmişsin Rabbim kabul etsin inşallah, hiç kimseyi bende dahil bu sınav ile sınamasın tez vakitte nasip etsin
Valla çok iyi canım tabi özeller illa tuzlu oluyor birazcık, aynı test için çok para.Kuzum fakulteyi aradim randevu veren adam ilk gelis mi yoksa kontrol mu dedi ben ilk gelis dedim sikayet ne dedi iki dusuk icin arastirma yapilmasini istiyorum dedim ona gore dr randevu verdi 50 lira verdim biyokimya tibbi genetik mikrobiyoloji kanda protein testleri yapildi 600 lira bosa vermesin hem 1 ayda cikar dediler genetik 2 hafta da biyoloji 3 hafta da cikti otekiler bi gunde
Butun testlere 6 tup kanim getti gettuu hepi topu siniri zorlayan kanim vardi o da gettuuO mey gatttözelde değil de burada devlete bağlı yapan bir yer varmış. Orayı soram hele. Bu arada kan alıp mı bakıyorlar bu pıhtılaşma vs ye
600 lira gene iyi vermis deve de kulak ben hormon testlerini sordum ozele 1730 lira dedi nerdeyse kucuk dilimi yutacaktimValla çok iyi canım tabi özeller illa tuzlu oluyor birazcık, aynı test için çok para.
Hey maşallah, kuruüzüm pekmezle açığı kapatmaya çalış senButun testlere 6 tup kanim getti gettuu hepi topu siniri zorlayan kanim vardi o da gettuu
Amin kuzum çok amin Rabbim verecekse hayırlısını versin sağlıklısını nasip etsin inşallah. Görüyoruz hayırsız evlatları annelerini her gün ağlatan mı dersin döven mi dersin. Kimileri hasta doğar yaşar ama sadece bir nefes annesi gözünün içine bakar eriyip biter karşısında, çok çok zor, Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın. Bazen bende çok düşünüyorum elif sen istiyorsun ama rabbimin bir bildiği var ki nasip etmiyor Rabbim benim hayrıma olmayan bir şeyi istemez ki kulu üzülsün istemez çünkü, sonra da kendimden utanıyorum acaba istemekle hata mı yapıyorum diye. En başta Rabbim herşeyin hayırlı olanını nasip etsin inşallah hepimizeAmin canim hep dualarim hayrlisini akli basinda akilli uslu zeki su gibi duru uzun omurlu olan imanli evlat ihsan etsin bana da cumle evlat hasreti ceken kardeslerime de evladin hayrsizi devasiz derdi olani ile sinamasin Rabbim cok zor bi anne icin Rabbim dermanli dermansiz derdi olan yavrucaklara yardim etsin anaciklarina sabri cemil ihsan etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?