2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

600 lira gene iyi vermis deve de kulak ben hormon testlerini sordum ozele 1730 lira dedi nerdeyse kucuk dilimi yutacaktim
Kuzum neresi orası ya öyle, bileyim de gitmeyeyim, hormon testi dediği kaç tane allah aşkına o ne o kadar ya, sanırsın ameliyat yapıyor :) gerçi bu paraya ameliyat bile kalmadı

Amin canim umudu kaybetmeden istemek insanogluna verilmis en buyuk nimet kuşum inan gayri Rabbimizden istemezsek kullugumuzun ne onemi kaliyo iste kulum iste diyo ama isterken en iyisini en guzelini cunku Rabbim oyle buyuk oyle comert ki kulu yeter ki istesin O verir tv'de izledim bi kadin cikmis evladi hasta basindan bi dka ayrilsa uyusa olecek hoca dedi ki size hiknetini anlatayim o yavrucagin annesi cok dua etmis ne olursa olsun yanindan bi dka ayrilmayacagim bi evlat diye dua etmis simdi duasi kabul olmus ve evladinin yanindan bi dka ayrilsa belki de olecek hoca dedi ki isteyin her seyi ama hayrlisini cok bi din bilgim yok canim ama Rabbim diyor ki "Ben, kulumun beni zannettiği gibi ona muamele ederim. O, beni andıkça ben onunla beraberim. O, beni gizli anarsa, ben de onu gizli anarım. O, beni bir toplum içinde anarsa, ben de onu daha hayırlı bir toplum içinde anarım. O, bana bir karış yaklaşırsa, ben ona bir zra yaklaşırım. O, bana bir zra yaklaşırsa ben ona bir kulaç yaklaşırım. O bana yürüyerek gelirse, ben ona koşarak giderim. Bana şirk koşmadan dünya dolusu günahla gelse, ben de onu bir o kadar çok mağfiretle karşılarım.) [Buhârî, Müslim, İ. Ahmed] Ben Rabbime yalvariyorum insallah saglikli evlatlarimiz olacak sizin icinde kendime eder gibi ediyorun saglikli elu ayagi duzgun hastaliksiz kusursuz ahlakli akli basinda imabli Allah yolunda mucahit hayrli uzun omurlu evlatlari olsun Rabbin diye sakin uzulme Rabbime husnu zan et O senin halis niyetini bilir tatlim

Kuzum neresi orası ya öyle, bileyim de gitmeyeyim, hormon testi dediği kaç tane allah aşkına o ne o kadar ya, sanırsın ameliyat yapıyor :) gerçi bu paraya ameliyat bile kalmadı
Aci bademin cakma firmasi konurdu adi degisti

KATILACAGIM BENİ EKLERMİSİN CANIM

Geldim hastaneden. Bi de oruçlu oruçlu öldüm susuzluktan çok şükür sonuçlar güzel çıktı kızlar. Hiçbir sıkıntı yok dedi, yumurtanın değeri baya yüksek demek daha çatlamamış ama çatladı çatlayacak dedi. Neyse kü içüm rahat etti şu hormon olayında çok şükür Rabbime. Bugün yarın çalışmalara başlayalım bakalım. Öncesinde bol bol cevizleri bademleri fındıkları yedireyim herife

Bala ari sutu karistirip en az 3 ay kullanmak lazimmis.bir de polen.Ben ari sutunu aldim ama baslamadim henüz.Balla karistirmiyorum ben çünkü tatli bana yasak.Aklinda olsun aru sutu cok yararliymus.Hem erkek hem kadin icin.

cok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına canım benım.. bol bol çalış bakalım hayırlısı olur inşallah

cok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına canım benım.. bol bol çalış bakalım hayırlısı olur inşallah
Adetin
Adetin gelmiş miydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…