Bir şok daha600 lira gene iyi vermis deve de kulak ben hormon testlerini sordum ozele 1730 lira dedi nerdeyse kucuk dilimi yutacaktim
Daha benim esime bakilmadi hic bi test yapilmadi adami bi kurlerle costurayim olmazsa o da hastaneye gidecek test icinHey maşallah, kuruüzüm pekmezle açığı kapatmaya çalış sen
Kuzum neresi orası ya öyle, bileyim de gitmeyeyim, hormon testi dediği kaç tane allah aşkına o ne o kadar ya, sanırsın ameliyat yapıyor :) gerçi bu paraya ameliyat bile kalmadı600 lira gene iyi vermis deve de kulak ben hormon testlerini sordum ozele 1730 lira dedi nerdeyse kucuk dilimi yutacaktim
Amin canim umudu kaybetmeden istemek insanogluna verilmis en buyuk nimet kuşum inan gayri Rabbimizden istemezsek kullugumuzun ne onemi kaliyo iste kulum iste diyo ama isterken en iyisini en guzelini cunku Rabbim oyle buyuk oyle comert ki kulu yeter ki istesin O verir tv'de izledim bi kadin cikmis evladi hasta basindan bi dka ayrilsa uyusa olecek hoca dedi ki size hiknetini anlatayim o yavrucagin annesi cok dua etmis ne olursa olsun yanindan bi dka ayrilmayacagim bi evlat diye dua etmis simdi duasi kabul olmus ve evladinin yanindan bi dka ayrilsa belki de olecek hoca dedi ki isteyin her seyi ama hayrlisini cok bi din bilgim yok canim ama Rabbim diyor ki "Ben, kulumun beni zannettiği gibi ona muamele ederim. O, beni andıkça ben onunla beraberim. O, beni gizli anarsa, ben de onu gizli anarım. O, beni bir toplum içinde anarsa, ben de onu daha hayırlı bir toplum içinde anarım. O, bana bir karış yaklaşırsa, ben ona bir zra yaklaşırım. O, bana bir zra yaklaşırsa ben ona bir kulaç yaklaşırım. O bana yürüyerek gelirse, ben ona koşarak giderim. Bana şirk koşmadan dünya dolusu günahla gelse, ben de onu bir o kadar çok mağfiretle karşılarım.) [Buhârî, Müslim, İ. Ahmed] Ben Rabbime yalvariyorum insallah saglikli evlatlarimiz olacak sizin icinde kendime eder gibi ediyorun saglikli elu ayagi duzgun hastaliksiz kusursuz ahlakli akli basinda imabli Allah yolunda mucahit hayrli uzun omurlu evlatlari olsun Rabbin diye sakin uzulme Rabbime husnu zan et O senin halis niyetini bilir tatlimAmin kuzum çok amin Rabbim verecekse hayırlısını versin sağlıklısını nasip etsin inşallah. Görüyoruz hayırsız evlatları annelerini her gün ağlatan mı dersin döven mi dersin. Kimileri hasta doğar yaşar ama sadece bir nefes annesi gözünün içine bakar eriyip biter karşısında, çok çok zor, Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın. Bazen bende çok düşünüyorum elif sen istiyorsun ama rabbimin bir bildiği var ki nasip etmiyor Rabbim benim hayrıma olmayan bir şeyi istemez ki kulu üzülsün istemez çünkü, sonra da kendimden utanıyorum acaba istemekle hata mı yapıyorum diye. En başta Rabbim herşeyin hayırlı olanını nasip etsin inşallah hepimize
Aci bademin cakma firmasi konurdu adi degistiKuzum neresi orası ya öyle, bileyim de gitmeyeyim, hormon testi dediği kaç tane allah aşkına o ne o kadar ya, sanırsın ameliyat yapıyor :) gerçi bu paraya ameliyat bile kalmadı
Ayy kizlar ben cok oluyorum galiba kusura bakmayin lutfen gecmise bakamafim bugun kime okuniyordu?
Cok sagol canim:)Zeytin_yesili ömer kızı elif için canım
kuzum annem yiğenim gelmiş onlarla uğraşıyom çok tatlı yiğenim ya sabah tandır hiç ayrılmıyo bendenwagen kuzum sen nerdesin
KATILACAGIM BENİ EKLERMİSİN CANIM@Erva_umut @Asksevgihuzur @Nurumcan94 @ecrin0631 @Hayalimdi gercek oldu @umut-16 @Smydnz @hilalcikk @isimsi266 @BEYBISIM @sstsessizol @tugsem_10 @Kelebek090 kızlar listeyi yeniliyoruz salı gününden itibaren Meryem süresi / Rabbi hebli mines-salihin / Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua 100 tane tesbih çekiyoruz perşembeden perşembeye de (her hafta) bir kişiye salat-ı tefriciye okuyoruz katılacak mısınız listeden çıkacak mısınız ?
Bir de konur mu yok artık ya şaka gibiAci bademin cakma firmasi konurdu adi degisti
Oh maşallah gözün aydın canım benim hasret giderin kafan dağılsınkuzum annem yiğenim gelmiş onlarla uğraşıyom çok tatlı yiğenim ya sabah tandır hiç ayrılmıyo benden
Bala ari sutu karistirip en az 3 ay kullanmak lazimmis.bir de polen.Ben ari sutunu aldim ama baslamadim henüz.Balla karistirmiyorum ben çünkü tatli bana yasak.Aklinda olsun aru sutu cok yararliymus.Hem erkek hem kadin icin.Kadin dogum dr'nun kendi agzi ile tavsiye ettigi bal kuru var 2 asilama 3 tup bebek negatifinden sonra kendiliginden hamis kalmis yazan bayan onu da denicem ben ama zamanini yazmamis adet oncesi mi sonrasi mi kac gun diye en az 3 ay yicem bal sifa kaynagi sonucta
Pembe kırmızı karışımı ve siyaha yakın kahverengi oluyordu az önce âdet oldum yarın doktora gidecemNasıl kanama canım çok mu kahverengi mi
Bana da kızlar bende çarşamba hormon testi vericemKızlar dua edin lütfen. Hormonlarda sıkıntı çukmasın inşallah
cok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına canım benım.. bol bol çalış bakalım hayırlısı olur inşallahGeldim hastaneden. Bi de oruçlu oruçlu öldüm susuzluktançok şükür sonuçlar güzel çıktı kızlar. Hiçbir sıkıntı yok dedi, yumurtanın değeri baya yüksek demek daha çatlamamış ama çatladı çatlayacak dedi. Neyse kü içüm rahat etti şu hormon olayında çok şükür Rabbime. Bugün yarın çalışmalara başlayalım bakalım. Öncesinde bol bol cevizleri bademleri fındıkları yedireyim herife
Bu arada ben adet oldum ne okucam Ömer kızı elif S samanalevi arkadaşimizaBana da kızlar bende çarşamba hormon testi vericem
Adetincok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına canım benım.. bol bol çalış bakalım hayırlısı olur inşallah
Adetin gelmiş miydi canımGeldim hastaneden. Bi de oruçlu oruçlu öldüm susuzluktançok şükür sonuçlar güzel çıktı kızlar. Hiçbir sıkıntı yok dedi, yumurtanın değeri baya yüksek demek daha çatlamamış ama çatladı çatlayacak dedi. Neyse kü içüm rahat etti şu hormon olayında çok şükür Rabbime. Bugün yarın çalışmalara başlayalım bakalım. Öncesinde bol bol cevizleri bademleri fındıkları yedireyim herife
KATILACAGIM BENİ EKLERMİSİN CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?