2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

hatunlar bişi sorcam ya. hani bu evde yapılan erken gebelık testleri var ya onlar kaçgünde sonuç veriyor biliyormusunuz hiç. adete 6 gün var yapsam bişi çıkarmı 1-2 gün daha bekliyimmi

@bsr_brt Meryem suresi devam ettirir misin kuzum

hatunlar bişi sorcam ya. hani bu evde yapılan erken gebelık testleri var ya onlar kaçgünde sonuç veriyor biliyormusunuz hiç. adete 6 gün var yapsam bişi çıkarmı 1-2 gün daha bekliyimmi
Kuzum hic el atma ben yaptim negatif cikti kanda pozitifti ama birde eczaci dedi ki asla guvenme cikmaz en az 1 2 gun gecmesi gerekiyo erken gebelik testinde bile dedi

Pdr_ci gozun aydin canimcim Rabbim gonlune gore verdi Rabbim kabul etsin orucunu insallah

Bekle bekle eğer sabrın varsa. Olumsuz olursa inşallah olmaz da erkenden üzülmüş olacaksın. ama benim gibi sabırsızsan da bir iki gün bekle en azından

peki bakalım pek bi fark yok aslındada ben catlıycam. sadece bi kaç gündür belim kasıklarım agrıyor bide bugün sabahtır su içsemde midem bulanıyor az biraz. bu ay kasık falan çektirdim ya az biraz ümitliyim

Hahahh halay başını sen çek, seninkini de ben çekerimm sana özel etiket inşallah olsun da
Ay insallah canim ya Rabbim dualarimizi insallah bu nubarek gunler hurmetine kabul eder kucaklarimizi doldurur insallah ayyy isim telaslarimiz baslar insallah gercegi benimkiler daha bekarken belliydi kocise pek laf dusmedi

Ömer kizi Elif için tespihleri okudum.Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.Adetimin bitmesi lazimdi ama bitmesi kizlar.Aksam biterse abdest alip yasini de okurum inşallah.

Amin Elhamdülillahi rabbil alemin es-selatu ves-selamu ala resulina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain
Ey olmazları olduran uzakları yakın eden katında imkansız bulunmayan Rabbim "İste kulum iste vereyim " buyuruyorsun
Tevbelerimizle ve pişmanlıklarımızla kapına geldik acizliğimizin farkındayız
Sen merhametlilerin en merhametlisisin acıyan bağışlayan esirgeyen açılan elleri boş çevirmeyensin
Rabbim "Ben kulumun zannı üzereyim" buyuruyorsun biz Rabbimizin büyüklüğünü mülkünün zenginliğini verdikçe artan hazinesini biliyoruz ve her zaman senden ümit ile aşk ile istiyoruz bizler hata günah işledik bilmeden küfre düştüysek sen bizleri affet gaflet uykusundan uyandır
Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu. Bizler de senin rızan için bir araya geldik birbirimize niyet ederek salih niyetle dua ediyoruz Ya Rabbelalemin kardeşlerimin hem kendileri hem benim için ettikleri duaları kabul eyle bizleri umduklarımıza nail korkularımızdan emin kıl bizlere senin katından sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz akılı zeki uslu aklı başında ahlaklı anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden dısarı çıkmayacak anaya ababay vatana millete hayrlı olacak imanlı senin yolunda mücahit namazında abdesttin de salih saliha cennet ehli kullardan sana layık kul peygamberimiz Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem efendimize layık ümmet olacak hayrlı uzun ömürlü evlatlar ihsan et Ya Rabbel alemin bana dua eden kardeşlerimden ben razıyım Sen de onlardan razı ol amin Allahümme salli ala seyyina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Canlarım haklarınızı helal edin benim için dua ettiniz benim için ne istediniz ise Rabbim sizlere mislini versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…