- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
Tesbih canım Ya Varis Ya Halik Es Semi Ya CebbarBu arada ben adet oldum ne okucam Ömer kızı elif @samanalevi arkadaşimiza
Tm ablacım sayısı var mjTesbih canım Ya Varis Ya Halik Es Semi Ya Cebbar
Kuzum hic el atma ben yaptim negatif cikti kanda pozitifti ama birde eczaci dedi ki asla guvenme cikmaz en az 1 2 gun gecmesi gerekiyo erken gebelik testinde bile dedihatunlar bişi sorcam ya. hani bu evde yapılan erken gebelık testleri var ya onlar kaçgünde sonuç veriyor biliyormusunuz hiç. adete 6 gün var yapsam bişi çıkarmı 1-2 gün daha bekliyimmi
Öyle yapayımcok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına canım benım.. bol bol çalış bakalım hayırlısı olur inşallah
Bekle bekle eğer sabrın varsa. Olumsuz olursa inşallah olmaz da erkenden üzülmüş olacaksın. ama benim gibi sabırsızsan da bir iki gün bekle en azındanhatunlar bişi sorcam ya. hani bu evde yapılan erken gebelık testleri var ya onlar kaçgünde sonuç veriyor biliyormusunuz hiç. adete 6 gün var yapsam bişi çıkarmı 1-2 gün daha bekliyimmi
Halay basi benimmmmmm etiketttttt isterimmmm bebisteeeeeeÖyle yapayımsağol canım benim inşallah bu ay güzel haberler ayı olur, tarihe yazalum mayıs ayını inşallah
Allah razı olsun canımm, aminnPdr_ci gozun aydin canimcim Rabbim gonlune gore verdi Rabbim kabul etsin orucunu insallah
Hahahh halay başını sen çek, seninkini de ben çekerimmHalay basi benimmmmmm etiketttttt isterimmmm bebisteeeeee
tmm canım ben bu topige yazarım hergünTamam canim ama lutfen hergun okudugunu haber ver kimse kimsenin hakkina girmesin olur mu
707 Ya halik Ya Varis 207 Ya Cebbar 305 Ya Kadir 285 Ya Semi kuzumTm ablacım sayısı var mj
Ay insallah canim ya Rabbim dualarimizi insallah bu nubarek gunler hurmetine kabul eder kucaklarimizi doldurur insallah ayyy isim telaslarimiz baslar insallah gercegi benimkiler daha bekarken belliydiHahahh halay başını sen çek, seninkini de ben çekerimmsana özel etiket inşallah olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?