2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Zeytin_yesili ömer kızı elif için Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum. Rabli hemli min ledünke ve rabbi la tezerni tesbihlerini çektim. Kuzum benim Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü ikiz bebişler nasip etsin inşallah. Rabbim kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın. Allahı, dinini, kuranını bilen evlatlar nasip etsin inşallah canım benim

Pdr_ci canıncımmm ben sana demedim mi bişey çıkmaz diye, boşuna evham yaptın kocişle tartıştın, bu doktor seni boşuna strese soktu. Hadi bakalım sen bu akşam pek girme buralara, çalışmaya devam, kolay gele

wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Hanife kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif

Ağzına yüreğine sağlık canım aminnnn Rabbim razı olsun inşallah teşekkür ederim

Tatlim beni Nevzat kizi özgün diye degistirir misin?

wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif

Bu listeye göre 100 rabbi hebli dualarını ve 342 tefriciye okuyoruzadet olunca da söyledigin esmalari değil mi Meryem suresi de mi okucaz ya da başka okumam gereken bisey varsa bildirin lütfen hak geçmesin

Sudesude yi etiketledim canım gözükmüyor mu
Tamam canım hallettim teşekkür ederim annemin telefonundan giriyorum biraz kafayı sıyırtmış ben gibi telefonda bi göz ardı ediyo bi çoklu mesaj alıntısı yapıyo anlamadım

Canim listeyi bu aksam kapatalim o zaman olur mu?Yeni alim yapmayalim.4444 sayisini kacirmayalim.Bir de iki gun ust uste okumayani cikaralim lutfen listeden.Belki kizacak arkadaşlar ama daha once de soyledigim gibi ben yorgun da olsam uykusuz da olsam okuyorum.Söz versigim için.Korkarim kul hakkindan.Adetim uzadi bu ay zaten uzun da surer okuyamadigim yasinler icin bile huzursuzum.Ellerine sağlık ayrica.Zaman ayirip yapiyorsun listemizi.Allah razi olsun.

Bacılarım liste yarın başa dönüyor
Meryem Süresi
100 tane Rabbi hebli mines-salihin
100 tane Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua
Okuyacağız inşallah
Perşembe günü de wagen Türkan kızı Şeyma için salat-ı tefriciye başlayıp haftaya perşembeye kadar 4444 tane okuyacaz bitirdiğimiz perşembe masal3487 Nevzat kızı Özgün için başlayacaz yani her hafta bir kişiye kimler salat-ı tefriciye çekecek ona göre paylaştıralım

Valla canım etiket yaptım sesi çıkmayanları sildim liste kapalı kimseyi almıyoruz zaten yeni gelenler isim yazdırmakla kaldılar bi avuç kaldık defter tutacam herkesi not alacam adetli olan kimde kalmış kim okumuş okumamış herkese tek tek soracam okudunuz mu diye Rabbim senden de listede ki bütün arkadaşlarımdan da razı olsun canım inşallah

Bu listeye göre 100 rabbi hebli dualarını ve 342 tefriciye okuyoruzadet olunca da söyledigin esmalari değil mi Meryem suresi de mi okucaz ya da başka okumam gereken bisey varsa bildirin lütfen hak geçmesin

Canım adetli iken bu esmaları çekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…