2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Bencede canim okumayanlar ciksin,ben de cok yogunum okula calisiyorum eve gelir gelmez yirgunda olsam uykusuzda olsam mutlaka okuyorum kimsenin hakkina girmeye gerek yok.

Bundan sonra meryem surwsimi okuyacaz,umarim iyi okuyabilirim yasin suresine alismistim.

Bencede canim okumayanlar ciksin,ben de cok yogunum okula calisiyorum eve gelir gelmez yirgunda olsam uykusuzda olsam mutlaka okuyorum kimsenin hakkina girmeye gerek yok.
Herkes benle hem fikir sevindim en azından mazaret bildirilebilir diye düşünüyorum başka topikte hazreti zekeriyyanın duasını 500 tane kişi başı çekiyorduk adet olunca çekilmediği için ben adet olunca Ya Varis Ya Halik Ya Evvelü esmalarını çektim yazdım hani hak geçmesin diye en son bendim tam da temizlendiğim güne geldi bir önceki gün haber veremedim ama adetim diye haber vermiştim yazdım ben bugün temizlendim 3500 tesbih borcum var hepsini bugün okuyacam diye ama benden önce biri saman alevi kendisi acaba kimlere okudu diye yazmış nasıl ağrıma gitmişti bi an kendimi o kadar kötü hissettim ki iki arkadaşımız arkalığımı aldı okudu diye sağolsunlar hakka girmek istemem Rabbim korusun

Ben cekicem canim

Ben cekicem canım salâtı Tefriciye yi

Bundan sonra meryem surwsimi okuyacaz,umarim iyi okuyabilirim yasin suresine alismistim.
Ewet canım Meryem süresi okuyacaz Rabbim verir kolaylığını inşallah ne güzel hayr da yarışıyoruz birbirimize dua ediyoruz

Valla ben hic takip etmiyorum kim bana okudu kim okumadi diye kimseyi de suclayamam ama sen listeyi yaotigin icin kimler okuyo kimler okumuyor takip ediyorsundur.
Ben regl oldugumda tesbih cekemedim sana soylemistim zaten kandil tesbihlerim vardi diye ama bugun yikaninca 5 tane yasin okudum okumadigim arkadaslarima.Okumam gereken bir meryem suresi ve tesbihler kaldi (dun herkes icin okunmus onlar)onlarida yarin okurum insallah.

Maksat dua etmek canim okuyan emek veren kalir yapamayanda cikar can sikmaya gerek yok

wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyo

Canım ben salatı tefriciye çekmeyeceğim sadece Meryem süresi ve rabbi la tezerni ve rabbi hemli min ledünke tesbihlerini çekeceğim

Canım yarın başlıyoruz ya mesela yarın listede 17 kişiyiz, kim için okunacaksa o kişi hariç 16 kişi hergün bildirim yapsın okudum diye. Ona göre hergün kontrol edelim 16 toplanıp toplanmadığını

Öyle canım karşılıksız dua etme çok sevap ama bizler de dua almak istiyoruz o yüzden herkes okusun diye üstüne basa basa diyoruz ismini yazdırıp okumayan kimseye okunmadı zaten bi Allah rızası için bana da dua eden biri vardı ona okuduk

Canım yarın başlıyoruz ya mesela yarın listede 17 kişiyiz, kim için okunacaksa o kişi hariç 16 kişi hergün bildirim yapsın okudum diye. Ona göre hergün kontrol edelim 16 toplanıp toplanmadığını
Olur canım her gün öyle yapıyoruz ama bu sefer ben sorayım notta alayım ki adet olunca kim kim de kaldı sorulursa cevap verebileyim

Zeytin_yesili canımcum ellerine sağlık güzel oldu listemiz az ve öz. Alım satım olmasın artık listede ben salatı tefriciye çekerim canım perşembeden perşembeye zaten. Artık elimde zikirmatik, çocukları dinlerken bile çekiyom o zaman yarın wagen için meryem suresi ve tesbihler çekilecek. Şimdiden hayırlı uğurşu olsun RABBİM hepimizin niyetlerini kabul eylesin inşallah @ASSOSyal Allah seni napmasın e mi başlayacam birazdan maratona aklıma sen gelirsen hiç şaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…