Bencede canim okumayanlar ciksin,ben de cok yogunum okula calisiyorum eve gelir gelmez yirgunda olsam uykusuzda olsam mutlaka okuyorum kimsenin hakkina girmeye gerek yok.Canim listeyi bu aksam kapatalim o zaman olur mu?Yeni alim yapmayalim.4444 sayisini kacirmayalim.Bir de iki gun ust uste okumayani cikaralim lutfen listeden.Belki kizacak arkadaşlar ama daha once de soyledigim gibi ben yorgun da olsam uykusuz da olsam okuyorum.Söz versigim için.Korkarim kul hakkindan.Adetim uzadi bu ay zaten uzun da surer okuyamadigim yasinler icin bile huzursuzum.Ellerine sağlık ayrica.Zaman ayirip yapiyorsun listemizi.Allah razi olsun.
Eşim bana sen ne içtin diyo soruyo bazen baya baya varsa şekerin patlayalım şekerim modunda oluyorumSen kafayı sıyırdıysan biz yatıp ölelim canımcımbir hunim eksik ayol
Bundan sonra meryem surwsimi okuyacaz,umarim iyi okuyabilirim yasin suresine alismistim.Bacılarım liste yarın başa dönüyor
Meryem Süresi
100 tane Rabbi hebli mines-salihin
100 tane Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua
Okuyacağız inşallah
Perşembe günü dewagen Türkan kızı Şeyma için salat-ı tefriciye başlayıp haftaya perşembeye kadar 4444 tane okuyacaz bitirdiğimiz perşembe masal3487 Nevzat kızı Özgün için başlayacaz yani her hafta bir kişiye kimler salat-ı tefriciye çekecek ona göre paylaştıralım
Herkes benle hem fikir sevindim en azından mazaret bildirilebilir diye düşünüyorum başka topikte hazreti zekeriyyanın duasını 500 tane kişi başı çekiyorduk adet olunca çekilmediği için ben adet olunca Ya Varis Ya Halik Ya Evvelü esmalarını çektim yazdım hani hak geçmesin diye en son bendim tam da temizlendiğim güne geldi bir önceki gün haber veremedim ama adetim diye haber vermiştim yazdım ben bugün temizlendim 3500 tesbih borcum var hepsini bugün okuyacam diye ama benden önce biri saman alevi kendisi acaba kimlere okudu diye yazmış nasıl ağrıma gitmişti bi an kendimi o kadar kötü hissettim ki iki arkadaşımız arkalığımı aldı okudu diye sağolsunlar hakka girmek istemem Rabbim korusunBencede canim okumayanlar ciksin,ben de cok yogunum okula calisiyorum eve gelir gelmez yirgunda olsam uykusuzda olsam mutlaka okuyorum kimsenin hakkina girmeye gerek yok.
Ben cekicem canimBacılarım liste yarın başa dönüyor
Meryem Süresi
Okuyacağız inşallah
Perşembe günü dewagen Türkan kızı Şeyma için salat-ı tefriciye başlayıp haftaya perşembeye kadar 4444 tane okuyacaz bitirdiğimiz perşembe masal3487 Nevzat kızı Özgün için başlayacaz yani her hafta bir kişiye kimler salat-ı tefriciye çekecek ona göre paylaştıralım
Ben cekicem canım salâtı Tefriciye yiBacılarım liste yarın başa dönüyor
Meryem Süresi
Okuyacağız inşallah
Ewet canım Meryem süresi okuyacaz Rabbim verir kolaylığını inşallah ne güzel hayr da yarışıyoruz birbirimize dua ediyoruzBundan sonra meryem surwsimi okuyacaz,umarim iyi okuyabilirim yasin suresine alismistim.
Tamam canımBen cekicem canım salâtı Tefriciye yi
Not aldım canımBen cekicem canim
Valla ben hic takip etmiyorum kim bana okudu kim okumadi diye kimseyi de suclayamam ama sen listeyi yaotigin icin kimler okuyo kimler okumuyor takip ediyorsundur.Herkes benle hem fikir sevindim en azından mazaret bildirilebilir diye düşünüyorum başka topikte hazreti zekeriyyanın duasını 500 tane kişi başı çekiyorduk adet olunca çekilmediği için ben adet olunca Ya Varis Ya Halik Ya Evvelü esmalarını çektim yazdım hani hak geçmesin diye en son bendim tam da temizlendiğim güne geldi bir önceki gün haber veremedim ama adetim diye haber vermiştim yazdım ben bugün temizlendim 3500 tesbih borcum var hepsini bugün okuyacam diye ama benden önce biri saman alevi kendisi acaba kimlere okudu diye yazmış nasıl ağrıma gitmişti bi an kendimi o kadar kötü hissettim ki iki arkadaşımız arkalığımı aldı okudu diye sağolsunlar hakka girmek istemem Rabbim korusun
Hahaha benim ki de aynı ya bana da aynı soruyu sorarEşim bana sen ne içtin diyo soruyo bazen baya baya varsa şekerin patlayalım şekerim modunda oluyorum
Canım ben salatı tefriciye çekmeyeceğim sadece Meryem süresi ve rabbi la tezerni ve rabbi hemli min ledünke tesbihlerini çekeceğimBacılarım liste yarın başa dönüyor
Meryem Süresi
Okuyacağız inşallah
Canım yarın başlıyoruz ya mesela yarın listede 17 kişiyiz, kim için okunacaksa o kişi hariç 16 kişi hergün bildirim yapsın okudum diye. Ona göre hergün kontrol edelim 16 toplanıp toplanmadığınıValla canım etiket yaptım sesi çıkmayanları sildim liste kapalı kimseyi almıyoruz zaten yeni gelenler isim yazdırmakla kaldılar bi avuç kaldık defter tutacam herkesi not alacam adetli olan kimde kalmış kim okumuş okumamış herkese tek tek soracam okudunuz mu diye Rabbim senden de listede ki bütün arkadaşlarımdan da razı olsun canım inşallah
Öyle canım karşılıksız dua etme çok sevap ama bizler de dua almak istiyoruz o yüzden herkes okusun diye üstüne basa basa diyoruz ismini yazdırıp okumayan kimseye okunmadı zaten bi Allah rızası için bana da dua eden biri vardı ona okudukValla ben hic takip etmiyorum kim bana okudu kim okumadi diye kimseyi de suclayamam ama sen listeyi yaotigin icin kimler okuyo kimler okumuyor takip ediyorsundur.
Ben regl oldugumda tesbih cekemedim sana soylemistim zaten kandil tesbihlerim vardi diye ama bugun yikaninca 5 tane yasin okudum okumadigim arkadaslarima.Okumam gereken bir meryem suresi ve tesbihler kaldi (dun herkes icin okunmus onlar)onlarida yarin okurum insallah.
Maksat dua etmek canim okuyan emek veren kalir yapamayanda cikar can sikmaya gerek yok
Olur canım her gün öyle yapıyoruz ama bu sefer ben sorayım notta alayım ki adet olunca kim kim de kaldı sorulursa cevap verebileyimCanım yarın başlıyoruz ya mesela yarın listede 17 kişiyiz, kim için okunacaksa o kişi hariç 16 kişi hergün bildirim yapsın okudum diye. Ona göre hergün kontrol edelim 16 toplanıp toplanmadığını
Tamam canım daha önceden haber vermiştin aklımdaCanım ben salatı tefriciye çekmeyeceğim sadece Meryem süresi ve rabbi la tezerni ve rabbi hemli min ledünke tesbihlerini çekeceğim
Tm ablacım okudum Allah kabul etsin707 Ya halik Ya Varis 207 Ya Cebbar 305 Ya Kadir 285 Ya Semi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?