- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
Amin inşallah cumlemizeZeytin_yesili @fatma_ sibel, B BEYBISIM @esrayg0 Dil-i bitab kizlar sizin icin birer yasin okudum Allah kabul etsin tez zamanda hayirli saglikli eli yuzu duzgun evlatlar nasip etsin.
Canim bende katilmak istiyorum ama liste kapandiysa yapicak birsey yok yogun oluyorum ancak aksamlari girebiliyorumValla canım etiket yaptım sesi çıkmayanları sildim liste kapalı kimseyi almıyoruz zaten yeni gelenler isim yazdırmakla kaldılar bi avuç kaldık defter tutacam herkesi not alacam adetli olan kimde kalmış kim okumuş okumamış herkese tek tek soracam okudunuz mu diye Rabbim senden de listede ki bütün arkadaşlarımdan da razı olsun canım inşallah
Kızlar mazeret istemiyorsunuz biliyorum ama benim ismimin karşısına sadece meryem suresi yazarmisiniz bende kimsenin hakkına geçmek istemiyorum o yüzden açık açık söylüyorum sadece meryem suresi okuyacağım diye ha adet olurum tabi boş geçmemek için tesbihimi çeker temizlenince meryem süresini gene okurum ama listeden çıkartmak istesenizde anlarım tabi ama gerçekten ismimin oraya yazın lütfen bu kişiye sadece meryem suresi okunacak diyewagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
Canım seni etiketledim cevap yazmadın her akşam okudum diye haber verirsen tekrar ekliyeyimCanim bende katilmak istiyorum ama liste kapandiysa yapicak birsey yok yogun oluyorum ancak aksamlari girebiliyorum
Amin canım Rabbim kabul etsin inşallah teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlıkSaman alevi icin yasin okudum allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Ablacım senin adına yasin-i şerif okudum Allah kabul etsin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin dualarını kabul eylesin okudugumuz yasinlerin cektiğimiz tesbihatların mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine inşallahwagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyo
Canım seni etiketledim cevap yazmadın her akşam okudum diye haber verirsen tekrar ekliyeyim[/QUO
/QUOTE]
aksamlari haber veririm canim
Allah razı olsun canım amin Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah ağzına yüreğine sağlıkAblacım senin adına yasin-i şerif okudum Allah kabul etsin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin dualarını kabul eylesin okudugumuz yasinlerin cektiğimiz tesbihatların mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine inşallah
Tamam canım bu hafta Meryem süresi okuyoruz kuzum bi de gökçe senin ismin mi ablanın ismi mi ablanın niyetine okuyoruz onun ismine niyet edelimAksamlari haber veririm canim benide listeye ekle sana zahmet
Ablamin ismi gökçe canim bu hafta hem meryem suresi hemde rabbi hebliyi okuyoruz demiTamam canım bu hafta Meryem süresi okuyoruz kuzum bi de gökçe senin ismin mi ablanın ismi mi ablanın niyetine okuyoruz onun ismine niyet edelim
Ewet kuzumAblamin ismi gökçe canim bu hafta hem meryem suresi hemde rabbi hebliyi okuyoruz demi
Sen hamiş misin kuzum mesajların altın da çizgi çıkıyo takvim yapanların bazıların da çizgi çıkıyo daAblamin ismi gökçe canim bu hafta hem meryem suresi hemde rabbi hebliyi okuyoruz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?