2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ablaciklarim ,bacilarim kardeslerim sizlerden bir ricam olacak benim Meryem suresi okunması gerekiyor kendim başlamıştım Büşra okucam demişti gormedi galiba bugün için okuyabilcek var mı bi tane

Canim bende katilmak istiyorum ama liste kapandiysa yapicak birsey yok yogun oluyorum ancak aksamlari girebiliyorum

Kızlar mazeret istemiyorsunuz biliyorum ama benim ismimin karşısına sadece meryem suresi yazarmisiniz bende kimsenin hakkına geçmek istemiyorum o yüzden açık açık söylüyorum sadece meryem suresi okuyacağım diye ha adet olurum tabi boş geçmemek için tesbihimi çeker temizlenince meryem süresini gene okurum ama listeden çıkartmak istesenizde anlarım tabi ama gerçekten ismimin oraya yazın lütfen bu kişiye sadece meryem suresi okunacak diye

Ayse saridogan receb kızı ayşe için dün akşam secde namazı kıldım yasin meryem süresi ve 100 Rabbi hepli menessalihin 100 rabbi hepli milledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud dua okudum rabbim kabul etsin inşallah tez zaman da hayırlı evlat lar versin amin

Bu arada kerim kızı merve ve doğan kızı ayşe arkadaşlarım için yasin i şerifimi okudum allah kabul etsin inşallah hepimiz sağlıklı evlatlar alalım kucağımiza buraya iki kişiyi yazıyorum ama bi tane yaşın okumuyorum her isme bir yasin okuyorum yanlış anlaşılmasın

wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyo

Canim bende katilmak istiyorum ama liste kapandiysa yapicak birsey yok yogun oluyorum ancak aksamlari girebiliyorum
Canım seni etiketledim cevap yazmadın her akşam okudum diye haber verirsen tekrar ekliyeyim

Ablacım senin adına yasin-i şerif okudum Allah kabul etsin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin dualarını kabul eylesin okudugumuz yasinlerin cektiğimiz tesbihatların mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine inşallah

Allah razı olsun canım amin Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah ağzına yüreğine sağlık

Aksamlari haber veririm canim benide listeye ekle sana zahmet
Tamam canım bu hafta Meryem süresi okuyoruz kuzum bi de gökçe senin ismin mi ablanın ismi mi ablanın niyetine okuyoruz onun ismine niyet edelim

wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyo

Ablamin ismi gökçe canim bu hafta hem meryem suresi hemde rabbi hebliyi okuyoruz demi
Sen hamiş misin kuzum mesajların altın da çizgi çıkıyo takvim yapanların bazıların da çizgi çıkıyo da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…