2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Recep kızı ayşe niyetine yasinimi okudum allahım kabul eylesin yarında okumam gereken kişiler var ve listeye yine sizinle birlikte meryem süresine başlıyorum ben biraz geriden geldim kusura bakmayın ama bitiriyorum tüm listeyi yarın aynı zamandada yeni listeye devam

Allah kabul etsin cnm agzına yüreğine saglık rabbim cümlemize nasip etsin inşallah hayırlısıyla

Allah kabul etsin cnm agzına yüreğine saglık rabbim içimizden gecenleri en yakın zamanda kabul etsin inşallah Allah razı olsun

Ben meryem suresi ve 100 tane Rabbi hebli mines-salihin
100 tane Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua tesbihatlatını ceksem olur mu acaba tefriciyeyi cekemeyeceğim ayrıyetten meryem suresi ve tefriciye cekiyorum da yetiştiremeyeceğim sanırım.sıra bana gelince de arkadaslarda bana aynı şekilde okur hak geçmesin

Tamam canım

wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor

kızlar uyanık olan varmı aranızda ya yardım edin lütfen annem bize gelmiş benim köşe bejrengi neyse annemde eteğini yeni ğiymiş gelmiş ayy eteğinrengi köşenin tam ortasına bulaşmış annem orda oturduğu için silmeye çalıştım çıkmadı off köşe mahfoldu tüm sitresimi atmıştım oysa yiğenimle oynayarak ama bu çok kötü oldu ya ne yapsam kv yarın gelir görür başımı ütüler offff sizce nasıl geçer ya baya bulaşmış annacımda kendini suçluya suçluya uyudu offf tüm aksiliklwr benim için var sankiya

tefricede bende varım kuzum ben yasin leri okuya mamış tım yasinde okuyom sejde namazıda kılarım inşallah canım

Kızlar gusülsüz olarak bu tesbihatlar çekilir mi, rabbi hebli münessalihin ve diğeri. Ayet ya hani. Ben yakıdan dolayı abdest alamadım. Bugün 3 ders olacak gidip hemen yıkanacağım. Çeksem bir şey olur mu şimdi

Cünüp kimse, Besmele çeker, dua okur, la ilahe illallah diyerek zikir çeker, salevat okur. Hatta Fatiha, Rabbena âtina gibi âyetleri dua niyetiyle okuyabilir. Mushafı tutamaz, ezbere de olsa Kur’an-ı kerim okuyamaz. Camiye giremez. Kasıkları tıraş etmesi, saç, tırnak kesmesi, mekruh olur. Hayzlı iken, bunlar mekruh değildir.
Böyle bir cevap buldum sanırım biz de dua niyetine okuyacağımız için sıkıntı olmuyor

Ancak Kur'an'daki dua ve sena âyetlerini tilâvet kasdı olmaksızın, dua ve sena niyyetiyle ezberden okumak caiz görülmüştür. Meselâ, cünüp bir kimsenin dua ve sena âyetlerini ihtiva eden Fatiha sûresini tilâvet yani Kur'an okumak kasdıyla okuması haramdır. Ancak dua ve sena niyyetiyleokuması ise caiz olur.

Kendim soruyom kendim cevaplıyorum ne masrafsızım
gerçektende sğpersin ya bende okuyom okuyom cavaolar kimin a aynı kişi diyom alemsinokuma canım olmaz neyse artık koltuğuda bi şekil yapcam inşallah çıkar ayy düngece yiğenim gitmedi koynumda uyudu ilk defa annedinden uzak kalıyo 6 yaşında ya çok güzel çocukla sarılıp uyumak muhteşem bişiy kocadan bile güzrl tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…