Yok canim ama cocugum var daha onceden hamilelik takvimi yapmistim o yuzdenmi acabaSen hamiş misin kuzum mesajların altın da çizgi çıkıyo takvim yapanların bazıların da çizgi çıkıyo da
Allah kabul etsin cnm agzına yüreğine saglık rabbim cümlemize nasip etsin inşallah hayırlısıylaAyse saridogan receb kızı ayşe için dün akşam secde namazı kıldım yasin meryem süresi ve 100 Rabbi hepli menessalihin 100 rabbi hepli milledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud dua okudum rabbim kabul etsin inşallah tez zaman da hayırlı evlat lar versin amin
Allah kabul etsin cnm agzına yüreğine saglık rabbim içimizden gecenleri en yakın zamanda kabul etsin inşallah Allah razı olsunRecep kızı ayşe niyetine yasinimi okudum allahım kabul eylesin yarında okumam gereken kişiler var ve listeye yine sizinle birlikte meryem süresine başlıyorum ben biraz geriden geldim kusura bakmayın ama bitiriyorum tüm listeyi yarın aynı zamandada yeni listeye devam
Olabilir kuzum Rabbim evladını bağışlasın hayrlı yazılar kaderler yazsın iyi insanlarla karşılaştırsınYok canim ama cocugum var daha onceden hamilelik takvimi yapmistim o yuzdenmi acaba
Ben meryem suresi ve 100 tane Rabbi hebli mines-salihinwagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyo
Tamam canımBen meryem suresi ve 100 tane Rabbi hebli mines-salihin
100 tane Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua tesbihatlatını ceksem olur mu acaba tefriciyeyi cekemeyeceğim ayrıyetten meryem suresi ve tefriciye cekiyorum da yetiştiremeyeceğim sanırım.sıra bana gelince de arkadaslarda bana aynı şekilde okur hak geçmesin
Amin canim allah razi olsun rabbim sana ve tüm isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin insallahOlabilir kuzum Rabbim evladını bağışlasın hayrlı yazılar kaderler yazsın iyi insanlarla karşılaştırsın
Canım Meryem süresiTefriciyye bende cekecemZeytin_yesili
gerçektende sğpersin ya bende okuyom okuyom cavaolar kimin a aynı kişi diyom alemsinKendim soruyom kendim cevaplıyorum ne masrafsızım
gerçektende sğpersin ya bende okuyom okuyom cavaolar kimin a aynı kişi diyom alemsinokuma canım olmaz neyse artık koltuğuda bi şekil yapcam inşallah çıkar ayy düngece yiğenim gitmedi koynumda uyudu ilk defa annedinden uzak kalıyo 6 yaşında ya çok güzel çocukla sarılıp uyumak muhteşem bişiy kocadan bile güzrl tadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?