Ama araltırdığım kadarıyla dua niyetine okursak oluyormuş zaten biz de dua niyetine okuyoz dedim okudum vallagerçektende sğpersin ya bende okuyom okuyom cavaolar kimin a aynı kişi diyom alemsinokuma canım olmaz neyse artık koltuğuda bi şekil yapcam inşallah çıkar ayy düngece yiğenim gitmedi koynumda uyudu ilk defa annedinden uzak kalıyo 6 yaşında ya çok güzel çocukla sarılıp uyumak muhteşem bişiy kocadan bile güzrl tadı
inşallah canım benim bakalım 1-2 gün daha bekle dedi kızlar beklemedeyim daha.
Ben yaşamadım hiç canım. Topiklere bak istersen böyle bi surumla karşılaşanı görmüştüm sanki. İyiye işarettir inşallah. Sana da günaydın bu aradaGünaydınlar arkidişler
Soğan suyu ara lekelenme yapar mıkullananlar yaşadınız mı böyle bir şey
Sanki bende yaptığını gördüm canım ya, birde ben inofolic içiyorum o da arada yapıyordu bende ara lekelenme, bu ay içtim yine oldu acaba yumurta büyüdüğü için yada çatladığı için mi yapıyor anlamadım ki. Bir de simdi soğan suyu içtim katmerli olduBen yaşamadım hiç canım. Topiklere bak istersen böyle bi surumla karşılaşanı görmüştüm sanki. İyiye işarettir inşallah. Sana da günaydın bu arada
Soğan suyunun öyle zararı olacağını sanmıyorum aslında canım. Ha belki içerdeki iltihabı sökerken kanama da yapmış olabilir. Ben doktoruma sorduğumda soğandan hiçbir zarar gelmez dedi bana. Bu soğan suyu ya sana çok yaradı ya da hiç yaramadı sanki. İnşallah ilki olmuştur.Sanki bende yaptığını gördüm canım ya, birde ben inofolic içiyorum o da arada yapıyordu bende ara lekelenme, bu ay içtim yine oldu acaba yumurta büyüdüğü için yada çatladığı için mi yapıyor anlamadım ki. Bir de simdi soğan suyu içtim katmerli oldu
Daha önce de içmiştim o zaman lekelenme olmamıştı. Araştırdım soğan suyu bazılarında yapıyormuş. Bence yumurtlama bitti, ağrılarım da akıntı da bittiSoğan suyunun öyle zararı olacağını sanmıyorum aslında canım. Ha belki içerdeki iltihabı sökerken kanama da yapmış olabilir. Ben doktoruma sorduğumda soğandan hiçbir zarar gelmez dedi bana. Bu soğan suyu ya sana çok yaradı ya da hiç yaramadı sanki. İnşallah ilki olmuştur.Yumurtlama gününde misin
Canım abdestsiz okunmaz adetli iken okunmazKızlar gusülsüz olarak bu tesbihatlar çekilir mi, rabbi hebli münessalihin ve diğeri. Ayet ya hani. Ben yakıdan dolayı abdest alamadım. Bugün 3 ders olacak gidip hemen yıkanacağım. Çeksem bir şey olur mu şimdi
Ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul ve makbul olsun teşekkür ederim Allahu teala razı olsungünaydın hatuncazlarrr
Zeytin_yesili canım senin için yasini okudum akşam. Allah hayırlı saglıklı aklı başında huyu güzel bahtı güzel çifter çifter evlatlar nasip etsin inşallah
Kurani kerim okuyamaz diyor canin sadece Fatiha ve Rabbena dualarını okuyabilir diyor devamında adetli olanlar kuran öğretirken ayeti okuyamaz ama harf olarak düzeltebilir diyor site de çok sorular sormuşlardı adet ve kurani kerimle ilgili dinimiz islam dan mı baktın yazdın burayaCünüp kimse, Besmele çeker, dua okur, la ilahe illallah diyerek zikir çeker, salevat okur. Hatta Fatiha, Rabbena âtina gibi âyetleri dua niyetiyle okuyabilir. Mushafı tutamaz, ezbere de olsa Kur’an-ı kerim okuyamaz. Camiye giremez. Kasıkları tıraş etmesi, saç, tırnak kesmesi, mekruh olur. Hayzlı iken, bunlar mekruh değildir.
Böyle bir cevap buldum sanırım biz de dua niyetine okuyacağımız için sıkıntı olmuyor
Kuzum umut her zaman var okuduğumu sana aktarıyorum 21 yaşında genç kıza dr senin asla çocuğun olmaz diyor ve kız da birlikte olduğu çocuğa bunu söylüyor çocukta kabul ediyor evleniyorlar ve kız hamile kalıp anne oluyor yıllar önce de iki tüpünü tıbbi yönden baģlatan kadın hamile kalmış daha geçen 2 gün önce bi topikte (bu site de) bayanın biri ablasının çocuğu olmadığını aşılama yaptırmak için dr gittiğinde tıkalı olan tüpün yumurtası gelişmiş ve dr bi daha ki aya yapalım demiş o ay tıkalı tüple hamile kalmış dua et kuzum bıkmadan usanmadan olmazları olduran uzakları yakınlaştıran Rabbimiz senin içinde hazinesinde ikram bulunduruyordur dua her kapıyı açar Rabbim hayrlı evlatlar ihsan etsin inşallahLÜTFEN BİR CEVAP KIZLAR BİRAZ UMUT İSTİYORUM BUARADA ADETİM 2GÜN GEÇTİ UMUTLANIYORUM AMA SONRADAN AMAN YA KENDİ KENDİME BUNU NEDEN YAPIYORUM DİYORUM
Canım benim Rabbim isterse olmaz diye imkansız diye hiçbirşey yok. Allahtan ümit kesilmez, kaç kişinin doktorlar imkansız dediği halde doğal yoldan çocuğunun olduğunu hep duyduk. Senin durumun ile ilgili bir bilgim yok ama bak adetin gecikmiş belki de hamilesin, eğer daha önce hiç gecikme yaşamadıysan neden olmasın, Rabbim gönlüne göre versinLÜTFEN BİR CEVAP KIZLAR BİRAZ UMUT İSTİYORUM BUARADA ADETİM 2GÜN GEÇTİ UMUTLANIYORUM AMA SONRADAN AMAN YA KENDİ KENDİME BUNU NEDEN YAPIYORUM DİYORUM
KİR ÇÖZLER VARYA CANIM ONLARI KULLAN YADA BİOBELİNDEMI NE VAR ODA İYİ DİYOLR İNŞ ÇIKARkızlar uyanık olan varmı aranızda ya yardım edin lütfen annem bize gelmiş benim köşe bejrengi neyse annemde eteğini yeni ğiymiş gelmiş ayy eteğinrengi köşenin tam ortasına bulaşmış annem orda oturduğu için silmeye çalıştım çıkmadı off köşe mahfoldu tüm sitresimi atmıştım oysa yiğenimle oynayarak ama bu çok kötü oldu ya ne yapsam kv yarın gelir görür başımı ütüler offff sizce nasıl geçer ya baya bulaşmış annacımda kendini suçluya suçluya uyudu offf tüm aksiliklwr benim için var sankiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?