2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ama araltırdığım kadarıyla dua niyetine okursak oluyormuş zaten biz de dua niyetine okuyoz dedim okudum valla kıs koca duymasın kıskanır valla insanın yeğeni de öocuğu kadar tatlı oluyo işte, bizim de var daha yeni 1 yaşına girdi. Isırıp koparasım geliyo her yerini

Ben yaşamadım hiç canım. Topiklere bak istersen böyle bi surumla karşılaşanı görmüştüm sanki. İyiye işarettir inşallah. Sana da günaydın bu arada
Sanki bende yaptığını gördüm canım ya, birde ben inofolic içiyorum o da arada yapıyordu bende ara lekelenme, bu ay içtim yine oldu acaba yumurta büyüdüğü için yada çatladığı için mi yapıyor anlamadım ki. Bir de simdi soğan suyu içtim katmerli oldu

Soğan suyunun öyle zararı olacağını sanmıyorum aslında canım. Ha belki içerdeki iltihabı sökerken kanama da yapmış olabilir. Ben doktoruma sorduğumda soğandan hiçbir zarar gelmez dedi bana. Bu soğan suyu ya sana çok yaradı ya da hiç yaramadı sanki. İnşallah ilki olmuştur. Yumurtlama gününde misin

Daha önce de içmiştim o zaman lekelenme olmamıştı. Araştırdım soğan suyu bazılarında yapıyormuş. Bence yumurtlama bitti, ağrılarım da akıntı da bitti

Canım abdestsiz okunmaz adetli iken okunmaz

günaydın hatuncazlarrr
Zeytin_yesili canım senin için yasini okudum akşam. Allah hayırlı saglıklı aklı başında huyu güzel bahtı güzel çifter çifter evlatlar nasip etsin inşallah
Ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul ve makbul olsun teşekkür ederim Allahu teala razı olsun

SELAM KIZLAR BENDE YENİ ÜYE OLDUM KIZKEN GEÇİRDİĞİM BİR AMELİYAT YÜZÜNDEN SAĞ TÜPÜM ALINDI SOL TÜPÜMÜMDE KAPALI OLDUĞUNUÖĞRENDİM DOKTOR TÜP BEBEK DİYOR AMA KAFAM COK KARIŞIK YA HSG TÜP KAPALI CIKTIYSA ACIKSA DİYE ŞÜHPEDEYİM BÖYLE BİRŞEY YAŞAYAN VARMI TÜP KAPALI CIKIP NORMAL YOLLA HAMİLE KALAN 1 YILLIK EVLİYİM

Kurani kerim okuyamaz diyor canin sadece Fatiha ve Rabbena dualarını okuyabilir diyor devamında adetli olanlar kuran öğretirken ayeti okuyamaz ama harf olarak düzeltebilir diyor site de çok sorular sormuşlardı adet ve kurani kerimle ilgili dinimiz islam dan mı baktın yazdın buraya

SELAM KIZLAR BENDE YENİ ÜYE OLDUM KIZKEN GEÇİRDİĞİM BİR AMELİYAT YÜZÜNDEN SAĞ TÜPÜM ALINDI SOL TÜPÜMÜMDE KAPALI OLDUĞUNUÖĞRENDİM DOKTOR TÜP BEBEK DİYOR AMA KAFAM COK KARIŞIK YA HSG TÜP KAPALI CIKTIYSA ACIKSA DİYE ŞÜHPEDEYİM BÖYLE BİRŞEY YAŞAYAN VARMI TÜP KAPALI CIKIP NORMAL YOLLA HAMİLE KALAN 1 YILLIK EVLİYİM

LÜTFEN BİR CEVAP KIZLAR BİRAZ UMUT İSTİYORUM BUARADA ADETİM 2GÜN GEÇTİ UMUTLANIYORUM AMA SONRADAN AMAN YA KENDİ KENDİME BUNU NEDEN YAPIYORUM DİYORUM

wagen Türkan kızı Şeyma'nın niyetine Meryem süresi okuyup 100tane Rabbi hebli mines-salihin 100 tane Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua tesbihat çekitoruz
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor

LÜTFEN BİR CEVAP KIZLAR BİRAZ UMUT İSTİYORUM BUARADA ADETİM 2GÜN GEÇTİ UMUTLANIYORUM AMA SONRADAN AMAN YA KENDİ KENDİME BUNU NEDEN YAPIYORUM DİYORUM
Kuzum umut her zaman var okuduğumu sana aktarıyorum 21 yaşında genç kıza dr senin asla çocuğun olmaz diyor ve kız da birlikte olduğu çocuğa bunu söylüyor çocukta kabul ediyor evleniyorlar ve kız hamile kalıp anne oluyor yıllar önce de iki tüpünü tıbbi yönden baģlatan kadın hamile kalmış daha geçen 2 gün önce bi topikte (bu site de) bayanın biri ablasının çocuğu olmadığını aşılama yaptırmak için dr gittiğinde tıkalı olan tüpün yumurtası gelişmiş ve dr bi daha ki aya yapalım demiş o ay tıkalı tüple hamile kalmış dua et kuzum bıkmadan usanmadan olmazları olduran uzakları yakınlaştıran Rabbimiz senin içinde hazinesinde ikram bulunduruyordur dua her kapıyı açar Rabbim hayrlı evlatlar ihsan etsin inşallah

Canım benim Rabbim isterse olmaz diye imkansız diye hiçbirşey yok. Allahtan ümit kesilmez, kaç kişinin doktorlar imkansız dediği halde doğal yoldan çocuğunun olduğunu hep duyduk. Senin durumun ile ilgili bir bilgim yok ama bak adetin gecikmiş belki de hamilesin, eğer daha önce hiç gecikme yaşamadıysan neden olmasın, Rabbim gönlüne göre versin

KİR ÇÖZLER VARYA CANIM ONLARI KULLAN YADA BİOBELİNDEMI NE VAR ODA İYİ DİYOLR İNŞ ÇIKAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…