- 25 Nisan 2017
- 94
- 81
- 3
- 32
SAĞOL CANIM BENİM EVET BENDE DUYDUM OYÜZDEN UMUDUM HEP VAR ADETİM GENELDE DÜZENLİDİR İNŞALLH RABBİM BANADA MUCİZESİNİ GÖSTERİR TEST YAPMAMAK İÇİN ZOR DURUYORUM EŞİMDE İZİN VERMİYOR ACIKCASI YAPMA NEGATF CIKARSA ÜZÜLÜYORSUN DAYANAMIYORUM DİYOR AMA AKLIM YAP DİYOR BİRAZ DAHA BEKLEYEYİM ELDEN BİRŞEY GELMEZ HAYIRLISI NE İSE O OLSUN İNŞALLH :) RABBİM İSTESİN YETERCanım benim Rabbim isterse olmaz diye imkansız diye hiçbirşey yok. Allahtan ümit kesilmez, kaç kişinin doktorlar imkansız dediği halde doğal yoldan çocuğunun olduğunu hep duyduk. Senin durumun ile ilgili bir bilgim yok ama bak adetin gecikmiş belki de hamilesin, eğer daha önce hiç gecikme yaşamadıysan neden olmasın, Rabbim gönlüne göre versin
ALLAH RAZI OLSUN CANIM RABBİME SIĞNIYORUM TÜP BEBEK DEĞİLDE DOĞAL YOLLA KALMAK İSTİYORUM YA O KAPALI DEDİKLERİ TÜP ACIKSA DİYE AKLIM KARIŞIYOR UMUTLA SABIRLA BEKLİYORUM HERGÜN AĞLIYORUM AMA İSYAN DEĞİL RABBM NEOLUR DİYORUM EŞİM İÇİN EN ÇOK ONUN İÇİN İSTİYORUM UMUDUM HEP VARKuzum umut her zaman var okuduğumu sana aktarıyorum 21 yaşında genç kıza dr senin asla çocuğun olmaz diyor ve kız da birlikte olduğu çocuğa bunu söylüyor çocukta kabul ediyor evleniyorlar ve kız hamile kalıp anne oluyor yıllar önce de iki tüpünü tıbbi yönden baģlatan kadın hamile kalmış daha geçen 2 gün önce bi topikte (bu site de) bayanın biri ablasının çocuğu olmadığını aşılama yaptırmak için dr gittiğinde tıkalı olan tüpün yumurtası gelişmiş ve dr bi daha ki aya yapalım demiş o ay tıkalı tüple hamile kalmış dua et kuzum bıkmadan usanmadan olmazları olduran uzakları yakınlaştıran Rabbimiz senin içinde hazinesinde ikram bulunduruyordur dua her kapıyı açar Rabbim hayrlı evlatlar ihsan etsin inşallah
Tamam kuzum duanın azı çoğu olmaz biliyorsun samimisi devamli olani makbuldur ben hic birinizi ayirt etmeden butun sure tesbihleri cekicem insallah sizler hem calisip hem bize dua etmeye zaman buluyorsunuz ben evde otururken ayirt edemem Rabbim kabul ve makbul etsin insallah canimZeytin_yesili canım tefrıceyi bende okuyamam büyük ihtimal sadece meryem suresini okurum. işten geç çıkıyorum zor oluyor yetiştiremem. ona göre yazarsın benimkinide canım
Hsg'yi çekende önemli canım bazı kadınlar kendilerini kasabiliyormuş hsg'de ve açik olan tüp kapalı çıkabiliyormuş inşallah seninde kendini kastığın için sonuç öyle çıkmıştır inşallah tüpün açıktırALLAH RAZI OLSUN CANIM RABBİME SIĞNIYORUM TÜP BEBEK DEĞİLDE DOĞAL YOLLA KALMAK İSTİYORUM YA O KAPALI DEDİKLERİ TÜP ACIKSA DİYE AKLIM KARIŞIYOR UMUTLA SABIRLA BEKLİYORUM HERGÜN AĞLIYORUM AMA İSYAN DEĞİL RABBM NEOLUR DİYORUM EŞİM İÇİN EN ÇOK ONUN İÇİN İSTİYORUM UMUDUM HEP VAR
Hakkında hayırlısı olsun inşallah tatlım, Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. Test yaparsan bize de haber verSAĞOL CANIM BENİM EVET BENDE DUYDUM OYÜZDEN UMUDUM HEP VAR ADETİM GENELDE DÜZENLİDİR İNŞALLH RABBİM BANADA MUCİZESİNİ GÖSTERİR TEST YAPMAMAK İÇİN ZOR DURUYORUM EŞİMDE İZİN VERMİYOR ACIKCASI YAPMA NEGATF CIKARSA ÜZÜLÜYORSUN DAYANAMIYORUM DİYOR AMA AKLIM YAP DİYOR BİRAZ DAHA BEKLEYEYİM ELDEN BİRŞEY GELMEZ HAYIRLISI NE İSE O OLSUN İNŞALLH :) RABBİM İSTESİN YETER
Amin amin cnm tabiki hemen buaraya yazarım tabi yapma cesaretim olursaHakkında hayırlısı olsun inşallah tatlım, Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. Test yaparsan bize de haber ver
Evet bende çok az kasntı olmuştu rabbim diyorum susuyrm cnm allah büyük ınsallh bende size hayırlı haberler veririm benimle birlikte mucizelere birkez daha şahit oluruzHsg'yi çekende önemli canım bazı kadınlar kendilerini kasabiliyormuş hsg'de ve açik olan tüp kapalı çıkabiliyormuş inşallah seninde kendini kastığın için sonuç öyle çıkmıştır inşallah tüpün açıktır
Amin canim insallahEvet bende çok az kasntı olmuştu rabbim diyorum susuyrm cnm allah büyük ınsallh bende size hayırlı haberler veririm benimle birlikte mucizelere birkez daha şahit oluruz
aminnnnn inşallah cnm benimmm dua bebeklerimize 1 gün daha yaklştıkEki Görüntüle 1987031
Günaydınnnnnn dua bebeklerinin ağzı dualı yüreği merhametli güzel anneleri tez vakitte Rabbim bizlere inşallah böyle boncuk gözlü pamuk gibi bembeyaz tombik ama en önemlisi saģlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ana babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki aklı başında su gibi duru uzun ömrü olan ahlaklı hayrlı imanlı namazlı abdestli evlatlar ihsan etsin inşallah dualarımız makbul ve kabul olsunn güne dua ile başlayıp dua ile kapatalım canlarımmmmm
İnşallah canım Rabbim cümlemize mübarek 3 aylar da meleklerimizi gönderir ben aradayım ama hala umudum var bebiş için bakarsın kazara hamile kaldım diyenlerden olurumaminnnnn inşallah cnm benimmm dua bebeklerimize 1 gün daha yaklştık
AMİNNN AMİNNN İNŞAALLAH CANIMİnşallah canım Rabbim cümlemize mübarek 3 aylar da meleklerimizi gönderir ben aradayım ama hala umudum var bebiş için bakarsın kazara hamile kaldım diyenlerden olurum
Süper olur kuzum, topiğimizin adı da çok güzel maşallah. Tez zamanda topiği açarız inşKizçeler hepimiz hamile kalınca dua bebeğimi beklerken diye topik açalım oradab hamişlik macerelarımızı yazalım ama tabisi gene dua ile kolay doğum için
AY HAYALİ BİLE ŞUAN COK GÜZEL CANIM :)Kizçeler hepimiz hamile kalınca dua bebeğimi beklerken diye topik açalım oradab hamişlik macerelarımızı yazalım ama tabisi gene dua ile kolay doğum için
Bin kere aminnnnEki Görüntüle 1987031
Günaydınnnnnn dua bebeklerinin ağzı dualı yüreği merhametli güzel anneleri tez vakitte Rabbim bizlere inşallah böyle boncuk gözlü pamuk gibi bembeyaz tombik ama en önemlisi saģlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ana babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki aklı başında su gibi duru uzun ömrü olan ahlaklı hayrlı imanlı namazlı abdestli evlatlar ihsan etsin inşallah dualarımız makbul ve kabul olsunn güne dua ile başlayıp dua ile kapatalım canlarımmmmm
İnşallah olmazları olduran katında imkansız olmayan Rabbim o güzel günleri de yaşamamızı nasip edecek canım az sabır çok dua ile insallahAY HAYALİ BİLE ŞUAN COK GÜZEL CANIM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?