2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

SAĞOL CANIM BENİM EVET BENDE DUYDUM OYÜZDEN UMUDUM HEP VAR ADETİM GENELDE DÜZENLİDİR İNŞALLH RABBİM BANADA MUCİZESİNİ GÖSTERİR TEST YAPMAMAK İÇİN ZOR DURUYORUM EŞİMDE İZİN VERMİYOR ACIKCASI YAPMA NEGATF CIKARSA ÜZÜLÜYORSUN DAYANAMIYORUM DİYOR AMA AKLIM YAP DİYOR BİRAZ DAHA BEKLEYEYİM ELDEN BİRŞEY GELMEZ HAYIRLISI NE İSE O OLSUN İNŞALLH :) RABBİM İSTESİN YETER

Günaydınnnnnn dua bebeklerinin ağzı dualı yüreği merhametli güzel anneleri tez vakitte Rabbim bizlere inşallah böyle boncuk gözlü pamuk gibi bembeyaz tombik ama en önemlisi saģlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ana babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki aklı başında su gibi duru uzun ömrü olan ahlaklı hayrlı imanlı namazlı abdestli evlatlar ihsan etsin inşallah dualarımız makbul ve kabul olsunn güne dua ile başlayıp dua ile kapatalım canlarımmmmm

ALLAH RAZI OLSUN CANIM RABBİME SIĞNIYORUM TÜP BEBEK DEĞİLDE DOĞAL YOLLA KALMAK İSTİYORUM YA O KAPALI DEDİKLERİ TÜP ACIKSA DİYE AKLIM KARIŞIYOR UMUTLA SABIRLA BEKLİYORUM HERGÜN AĞLIYORUM AMA İSYAN DEĞİL RABBM NEOLUR DİYORUM EŞİM İÇİN EN ÇOK ONUN İÇİN İSTİYORUM UMUDUM HEP VAR

Zeytin_yesili canım tefrıceyi bende okuyamam büyük ihtimal sadece meryem suresini okurum. işten geç çıkıyorum zor oluyor yetiştiremem. ona göre yazarsın benimkinide canım
Tamam kuzum duanın azı çoğu olmaz biliyorsun samimisi devamli olani makbuldur ben hic birinizi ayirt etmeden butun sure tesbihleri cekicem insallah sizler hem calisip hem bize dua etmeye zaman buluyorsunuz ben evde otururken ayirt edemem Rabbim kabul ve makbul etsin insallah canim

Hsg'yi çekende önemli canım bazı kadınlar kendilerini kasabiliyormuş hsg'de ve açik olan tüp kapalı çıkabiliyormuş inşallah seninde kendini kastığın için sonuç öyle çıkmıştır inşallah tüpün açıktır

wagen Türkan kızı Şeyma'nın niyetine Meryem süresi okuyup 100tane Rabbi hebli mines-salihin 100 tane Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua tesbihat çekitoruz
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor

Son düzenleme:
Hakkında hayırlısı olsun inşallah tatlım, Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. Test yaparsan bize de haber ver

Evet bende çok az kasntı olmuştu rabbim diyorum susuyrm cnm allah büyük ınsallh bende size hayırlı haberler veririm benimle birlikte mucizelere birkez daha şahit oluruz

aminnnnn inşallah cnm benimmm dua bebeklerimize 1 gün daha yaklştık

aminnnnn inşallah cnm benimmm dua bebeklerimize 1 gün daha yaklştık
İnşallah canım Rabbim cümlemize mübarek 3 aylar da meleklerimizi gönderir ben aradayım ama hala umudum var bebiş için bakarsın kazara hamile kaldım diyenlerden olurum

BAŞINDAN GEÇEN BİRİ BENİM GİBİ OLAN BİRİ KEŞKE ŞURAYA YAZSA BENDE AZICIK DAHA UMUTLANSAM TÜM TAHLİLLERİM HERŞEYİM GÜZEL TEK SORUN TÜP DOKTARA GÖRE AMA HAYAT MUCİZLERLE DOLU KIZLAR İNANALIM HEPİMİZ BOL BOL DUA

Bin kere aminnnn

ASSOSyal kuzum dün gece yakı yapıstırdım şanlı aldım nasıl iyi geldi mis gibi sıcak ama sıcaklık hissettikçe içime üşüme hissi geliyo ellerim ayaklarım buz gibi sende de böyle oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…