- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Amin inşallah canım Ramazan bayramına inşallah açarızSüper olur kuzum, topiğimizin adı da çok güzel maşallah. Tez zamanda topiği açarız inş
Kuzucum oldu gerçekten ya bende diyorum hava çok soğudu herhalde ondan üşüyorum, kat kat battaniye örttüm yinede bacaklarım buz kesti. Hiç bundan olacağı aklıma gelmemişti, demek ki ondanmış. Sonra öyle hissetmedim çünküASSOSyal kuzum dün gece yakı yapıstırdım şanlı aldım nasıl iyi geldi mis gibi sıcak ama sıcaklık hissettikçe içime üşüme hissi geliyo ellerim ayaklarım buz gibi sende de böyle oldu mu
AMİNN cnm benim biliyormusun içim içimi yiyior bugünüde altim yarın test yapcak ama uzulmuycem nasıl olsa yoktu kaybetcek neyim olabilirmi dimi böylr durup durup beynimi yemektense :)İnşallah olmazları olduran katında imkansız olmayan Rabbim o güzel günleri de yaşamamızı nasip edecek canım az sabır çok dua ile insallah
Aslında testleri adetim acaba niye gecikti diye yapmak gerekiyor canım, arkadaşım hep bunu söyler bunu, testi hamileliği düşünerek yapma der. Çok doğru ama tabi biz bunu yapamıyoruz malesef.AMİNN cnm benim biliyormusun içim içimi yiyior bugünüde altim yarın test yapcak ama uzulmuycem nasıl olsa yoktu kaybetcek neyim olabilirmi dimi böylr durup durup beynimi yemektense :)
renk solması yaparmı acabaKİR ÇÖZLER VARYA CANIM ONLARI KULLAN YADA BİOBELİNDEMI NE VAR ODA İYİ DİYOLR İNŞ ÇIKAR
Çok enteresan bi an içim titriyo cok rahat uyudum ama rahatsızlık vermedi bana yakı geceKuzucum oldu gerçekten ya bende diyorum hava çok soğudu herhalde ondan üşüyorum, kat kat battaniye örttüm yinede bacaklarım buz kesti. Hiç bundan olacağı aklıma gelmemişti, demek ki ondanmış. Sonra öyle hissetmedim çünkü
O zaman renk dansDaha önce de içmiştim o zaman lekelenme olmamıştı. Araştırdım soğan suyu bazılarında yapıyormuş. Bence yumurtlama bitti, ağrılarım da akıntı da bitti
Ben yakmasından gece uyanmıştım canımcım.Çok enteresan bi an içim titriyo cok rahat uyudum ama rahatsızlık vermedi bana yakı gece
HAKLISIN canım bende şuan onu düşünüyorum ama genede tabiki içimdeki heyecanada engel olamıyorum zor allah kimseye yaşatmasın ya rabbim versin kolaylığını bize belki akşam öylesine yaparım :) zaten kafamda tamamen olmacgna dair biyervar yani beklentim sıfır ama genede allah büyükAslında testleri adetim acaba niye gecikti diye yapmak gerekiyor canım, arkadaşım hep bunu söyler bunu, testi hamileliği düşünerek yapma der. Çok doğru ama tabi biz bunu yapamıyoruz malesef.
Sende öyle yap hamile değilim ama adetim niye gecikti acaba diye düşün
Canım markete gidip vanis cosla ariel leke cikarticilarin arkalarini oku renk solmasi yapmaz ya da yapar diye yazar mutlaka renkliler icin olanlari var onlardan birini al ariel daha on e ki lekeleri de cikartiyo ama ben beyazlarda denedim c deterjanini ve sonuc muhtesem nerdeyse 1 yillik leke cikti kaldi ki beyaz pijamam mos mor olmustu sonuc bembeyaz pembe cicekleri canli pembe ciktirenk solması yaparmı acaba
Ben sabahtan beri : başın mı ağrıdı kremini süüürrO zaman renk dansbakalım çalışmalar iyi sonuç verecek mi
Canim benim su an agrim yok cikartinca olur mu bilmem acaba sicaga alisip soguk mu yedin belinden lavaboya girince illa ki siyiriyoz kiyafeti hem yaki yakarken hem soguk aliyoz o bolgeyeBen yakmasından gece uyanmıştım canımcım.
Belin ağrıyor mu, benim belim hâlâ geçmedi. Yakıyı çıkartalı iki üç gün oldu, benim ki soğan suyundan mı yoksa ama onu da dün bitirdim
İnşallah canım Rabbim nasip etsin tez zaman da yapalımZeytin_yesili canım ya şu dua topiği ne hoş oldu, ay hayal etmesi bile çok güzel mutlaka yapalım bunu
Valla hiç bilmiyorum canım neden olduğunu ama belimin kökü otururken yürürken ağrıyo, ya da belimi zorladım hep ihtimaller üzerine konuşuyorum fatkındamısın hiçbirşey bilmiyorum :))Canim benim su an agrim yok cikartinca olur mu bilmem acaba sicaga alisip soguk mu yedin belinden lavaboya girince illa ki siyiriyoz kiyafeti hem yaki yakarken hem soguk aliyoz o bolgeye
Maşallah enerjine, kız şu enerjin bende olsa da kalkıp evi temizlesem, uyusam da enerjisizim uyumasam da. Ne olacak benim bu halimBen sabahtan beri : başın mı ağrıdı kremini süüürrdiyip oynuyorum bacım
İhtimaller içinde hamişlikte var canim meltem dedi ya hamisken beli cok agiriyormus sandalye ustunde oturamiyormus inşallah senin bel ağrın da hamisliktendir inşallah Allahım inşallahValla hiç bilmiyorum canım neden olduğunu ama belimin kökü otururken yürürken ağrıyo, ya da belimi zorladım hep ihtimaller üzerine konuşuyorum fatkındamısın hiçbirşey bilmiyorum :))
Benim de aklıma o geliyord da umutlandırmak istemiyorum be yalab söylim, sonuç kötü olursa daha çok üzülür diye. Ama kalbimden geçen olumlu şeyler. Yanılmayız inşallah, bi de kalkıp bunun için göbek atarsınİhtimaller içinde hamişlikte var canim meltem dedi ya hamisken beli cok agiriyormus sandalye ustunde oturamiyormus inşallah senin bel ağrın da hamisliktendir inşallah Allahım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?