2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Maşallah enerjine, kız şu enerjin bende olsa da kalkıp evi temizlesem, uyusam da enerjisizim uyumasam da. Ne olacak benim bu halim
Benim de modum dusuk bugun pazara cikilcak yemek yapilcak temizlik yapilcak ne cok is var Ya Rabbi icimden de yataktan cikasim yok kahvaltiyi zor hazirladim

Ben testleri nasil olsa hamile degilim biliyorum diye yapiyorum testler hic yaniltmiyolar sagolsunlar bu dusunce ile yaptigim halde dunya basima yikiliyo benim
:) ÇOK İYİ YA AL BENDENDE OKADAR BUARADA PAZAR GÜNÜ AŞIRI ŞEKİLDE BEL AĞRIM OLDU YERİMDEN KALKMAK İSTEMEDİM ADET OLUCAM YA ONDAN DEDİM AMA ŞUAN BİRŞEYİM YOK

İhtimaller içinde hamişlikte var canim meltem dedi ya hamisken beli cok agiriyormus sandalye ustunde oturamiyormus inşallah senin bel ağrın da hamisliktendir inşallah Allahım inşallah
Kuzum en kötüsünü aklıma getirip bir tek onu aklıma getirmiyorum, nasıl olsa yok diye, bu ay fazla mı güreş tuttuk acaba belimi sskatladım

Halay başı benimmm yerimi kimseye vermem
İnşallah hamiştir daha çok duyarız belim ağrıyo midem bulanıyo serzenişlerini Rabbim hayrli saglikli sorunsuz hamislik nasip etsin insallah

ben öyle yapıyorum canım neden gelmiyo diye delircem böylede kötüymüşş bugün 6 gün oluyor daha gelen giden yokkk

Yok yokgebişlik değil o, bel tutulması

Bu aralar bi de sürekli kalite kalitee dinliyorum

Kuzum en kötüsünü aklıma getirip bir tek onu aklıma getirmiyorum, nasıl olsa yok diye, bu ay fazla mı güreş tuttuk acaba belimi sskatladım
supriz olsun yani hamislikten umit etmim diyon insallah hamissindir

Canımcım bahar geçişi olduğu için çoğu kişi gecikme yaşadı ama sen bir daha bhcg ölçtür sene
10 günü bekliyorum canım 10 gün geçsin kana gidicem tekrardan yani benim böyle oluyodu yeni adet olmaya başladığım zaman ama belirti oluyodu ağrım falan oluyodu şimdi oda yok heralde kist oldu yada yumurtalar çatlamadı ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…