inşallahhh kzuummm ne güzel olur bayram yeri olur buralar vallahiİnşallah canım Rabbim cümlemize mübarek 3 aylar da meleklerimizi gönderir ben aradayım ama hala umudum var bebiş için bakarsın kazara hamile kaldım diyenlerden olurum
Benim de modum dusuk bugun pazara cikilcak yemek yapilcak temizlik yapilcak ne cok is var Ya Rabbi icimden de yataktan cikasim yok kahvaltiyi zor hazirladimMaşallah enerjine, kız şu enerjin bende olsa da kalkıp evi temizlesem, uyusam da enerjisizim uyumasam da. Ne olacak benim bu halim
:) ÇOK İYİ YA AL BENDENDE OKADAR BUARADA PAZAR GÜNÜ AŞIRI ŞEKİLDE BEL AĞRIM OLDU YERİMDEN KALKMAK İSTEMEDİM ADET OLUCAM YA ONDAN DEDİM AMA ŞUAN BİRŞEYİM YOKBen testleri nasil olsa hamile degilim biliyorum diye yapiyorum testler hic yaniltmiyolar sagolsunlar bu dusunce ile yaptigim halde dunya basima yikiliyo benim
O zaman sen bir ara b12 ni ölçtür kuzum, iyi gelecektir, eksiklik olabilirMaşallah enerjine, kız şu enerjin bende olsa da kalkıp evi temizlesem, uyusam da enerjisizim uyumasam da. Ne olacak benim bu halim
Kuzum en kötüsünü aklıma getirip bir tek onu aklıma getirmiyorum, nasıl olsa yok diye, bu ay fazla mı güreş tuttuk acaba belimi sskatladımİhtimaller içinde hamişlikte var canim meltem dedi ya hamisken beli cok agiriyormus sandalye ustunde oturamiyormus inşallah senin bel ağrın da hamisliktendir inşallah Allahım inşallah
Halay başı benimmm yerimi kimseye vermemBenim de aklıma o geliyord da umutlandırmak istemiyorum be yalab söylim, sonuç kötü olursa daha çok üzülür diye. Ama kalbimden geçen olumlu şeyler. Yanılmayız inşallah, bi de kalkıp bunun için göbek atarsın
ben öyle yapıyorum canım neden gelmiyo diye delircem böylede kötüymüşş bugün 6 gün oluyor daha gelen giden yokkkAslında testleri adetim acaba niye gecikti diye yapmak gerekiyor canım, arkadaşım hep bunu söyler bunu, testi hamileliği düşünerek yapma der. Çok doğru ama tabi biz bunu yapamıyoruz malesef.
Sende öyle yap hamile değilim ama adetim niye gecikti acaba diye düşün
Yok yokgebişlik değil o, bel tutulmasıBenim de aklıma o geliyord da umutlandırmak istemiyorum be yalab söylim, sonuç kötü olursa daha çok üzülür diye. Ama kalbimden geçen olumlu şeyler. Yanılmayız inşallah, bi de kalkıp bunun için göbek atarsın
Aminnn kuzum hepimiz koca bir halay çekelim tey tey teyyHalay başı benimmm yerimi kimseye vermem
İnşallah hamiştir daha çok duyarız belim ağrıyo midem bulanıyo serzenişlerini Rabbim hayrli saglikli sorunsuz hamislik nasip etsin insallah
Kuzum en kötüsünü aklıma getirip bir tek onu aklıma getirmiyorum, nasıl olsa yok diye, bu ay fazla mı güreş tuttuk acaba belimi sskatladım
Canımcım bahar geçişi olduğu için çoğu kişi gecikme yaşadı ama sen bir daha bhcg ölçtür seneben öyle yapıyorum canım neden gelmiyo diye delircem böylede kötüymüşş bugün 6 gün oluyor daha gelen giden yokkk
İnşallah öyledir kuzumsupriz olsun yani hamislikten umit etmim diyon insallah hamissindir
Hamişlikte başı çekte ayağını sürü bizde arkandan gelelim adaşAminnn kuzum hepimiz koca bir halay çekelim tey tey teyy
AY BAHAR GECİCİ VAR DİMİ BİDE OTURAYIM BENDE OTURDUĞUM YERDE EN İYİSİ:)Canımcım bahar geçişi olduğu için çoğu kişi gecikme yaşadı ama sen bir daha bhcg ölçtür sene
Evet canım cekecem insallahCanım Meryem süresi
Rabbi hebli min ledünke züriyyeten tayyibeten inneke semiud dua
Rabbi hebli mines salihin tesbihatlarını da cekecek misin ?
Sadece salat-ı tefriciye mi çekeceksin
10 günü bekliyorum canım 10 gün geçsin kana gidicem tekrardan yani benim böyle oluyodu yeni adet olmaya başladığım zaman ama belirti oluyodu ağrım falan oluyodu şimdi oda yok heralde kist oldu yada yumurtalar çatlamadı ne bilimCanımcım bahar geçişi olduğu için çoğu kişi gecikme yaşadı ama sen bir daha bhcg ölçtür sene
al yap canımm zaten olmucağını biliyrsun varsa süprizin mucizen olur inşallah vardır :)BEN GİDİYORUM KIZLAR TEST ALMAYA ZATEN VARSA BUGÜNDE CIKAR DİMİ :) İLLA YARINI BEKLEMEK NE GEREK VAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?