Bana sıra gelene kadar kaç kişi daha var bekleyen be adaşım, ben oturayım oturduğum yerde en iyisi de belki başka hamiş çıkarHamişlikte başı çekte ayağını sürü bizde arkandan gelelim adaş
Sen yap canım senin zamanın gelmiş :)AY BAHAR GECİCİ VAR DİMİ BİDE OTURAYIM BENDE OTURDUĞUM YERDE EN İYİSİ:)
Yok kız hiç sevmem o programı ben, YouTube sağolsun açıyorum oradan oh missASSOSyal kıs solmazı mı izliyon yoksa sen bu aralar Zeytin_yesili halay başı sensin hep, hadi bi çekilecek sebebimiz olsun yaa
Dur bakalım bekle biraz daha sonucun sıfır çıkmadı çünkü10 günü bekliyorum canım 10 gün geçsin kana gidicem tekrardan yani benim böyle oluyodu yeni adet olmaya başladığım zaman ama belirti oluyodu ağrım falan oluyodu şimdi oda yok heralde kist oldu yada yumurtalar çatlamadı ne bilim
AYNEN ÖYLE CNM BİRAZDAN GİDİCEM İNŞALLAH CALIŞIYORUM CIKAMADIM DAHAal yap canımm zaten olmucağını biliyrsun varsa süprizin mucizen olur inşallah vardır :)
Valla sağlıklı bir kadın ve erkekte bile ihtimal ayda %25, sen düşün artık zorluğunu, biz birde sorunlarla uğraşıyoruz
bu iş baya zormuş kızlarrrr
BANA DUA EDİN KIZLAR BOL BOL GİDİCEM BİRAZDAN VARSA İLK SİZE YAZICAM KOCAMDAN ÖNCE :)Sen yap canım senin zamanın gelmiş :)
İnşallah canım benim, bekliyoruz, Rabbim gönlüne göre versin. Yoksada üzülme adetim niye gelmedi diye düşünBANA DUA EDİN KIZLAR BOL BOL GİDİCEM BİRAZDAN VARSA İLK SİZE YAZICAM KOCAMDAN ÖNCE :)
aynen yaaa her sıkıntıyı çözdüğümüzde başka sıkıntı çıkıyor.Valla sağlıklı bir kadın ve erkekte bile ihtimal ayda %25, sen düşün artık zorluğunu, biz birde sorunlarla uğraşıyoruz
ÇOK DOĞRU CNM ENGELLER COK ÖNÜMÜZDE AMA İNANCIMIZ TAM ŞÜKÜRaynen yaaa her sıkıntıyı çözdüğümüzde başka sıkıntı çıkıyor.
Rabbim beterinden saklasın canım bizde ki çoğu derdi nimet sayanlar var Allahu teala buyuktur kendisinden umit kesmeyenlerin dua edenlerin ellerini bos cevirmez insallah bizim de kuzucuklarimiz olacak gercegi ben kendimiaynen yaaa her sıkıntıyı çözdüğümüzde başka sıkıntı çıkıyor.
ayyy öylelerine nasıl kızıyorum nasıl küfür ediyorum var ya. biz bu kadar ugraşırken Allah vermiş ona nasıl kıyıp atabiliyosun. versin bana pamuklara sarar bakarım ya. gerçi şükür genede vardır Rabbimin bi bildigiRabbim beterinden saklasın canım bizde ki çoğu derdi nimet sayanlar var Allahu teala buyuktur kendisinden umit kesmeyenlerin dua edenlerin ellerini bos cevirmez insallah bizim de kuzucuklarimiz olacak gercegi ben kendimimodundayim esim hamile koyun vardi dogururken olmus kuzu da basi cikmis gerisi anne karninda olmus ikizi de karninda olmus dedi gozlerim doldu hayvanlar kadar olamadim onlar dogurdu bende yok dedim beni neselendirmek icin ugrasti bazi zamanlar hic konusmayam sadece susam oylece hayati seyredeyim diyorum gercekten cok zor ben her gun muge anliyi seyrederim bugun actim ilk verdigi haber yeni dogmus bebegi sokaga atmislar annesi araniyordu
Öyle düşünme kuzum topiğimiz de en çok bekleyen sensin o yüzden Rabbim ilk önce sana versinBana sıra gelene kadar kaç kişi daha var bekleyen be adaşım, ben oturayım oturduğum yerde en iyisi de belki başka hamiş çıkar
Rabbim hayrlisini versin kuzum pamuklara sarmaya muhtac birakmasin herkes gibi buyutelim insallah sagliklaayyy öylelerine nasıl kızıyorum nasıl küfür ediyorum var ya. biz bu kadar ugraşırken Allah vermiş ona nasıl kıyıp atabiliyosun. versin bana pamuklara sarar bakarım ya. gerçi şükür genede vardır Rabbimin bi bildigi
Yok kız hiç sevmem o programı ben, YouTube sağolsun açıyorum oradan oh miss
Şimdiiii damat oyunu mu padişko mu çeksek, yoksa kasap halayı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?