2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Dur bakalım bekle biraz daha sonucun sıfır çıkmadı çünkü

aynen yaaa her sıkıntıyı çözdüğümüzde başka sıkıntı çıkıyor.
Rabbim beterinden saklasın canım bizde ki çoğu derdi nimet sayanlar var Allahu teala buyuktur kendisinden umit kesmeyenlerin dua edenlerin ellerini bos cevirmez insallah bizim de kuzucuklarimiz olacak gercegi ben kendimi modundayim esim hamile koyun vardi dogururken olmus kuzu da basi cikmis gerisi anne karninda olmus ikizi de karninda olmus dedi gozlerim doldu hayvanlar kadar olamadim onlar dogurdu bende yok dedim beni neselendirmek icin ugrasti bazi zamanlar hic konusmayam sadece susam oylece hayati seyredeyim diyorum gercekten cok zor ben her gun muge anliyi seyrederim bugun actim ilk verdigi haber yeni dogmus bebegi sokaga atmislar annesi araniyordu

ayyy öylelerine nasıl kızıyorum nasıl küfür ediyorum var ya. biz bu kadar ugraşırken Allah vermiş ona nasıl kıyıp atabiliyosun. versin bana pamuklara sarar bakarım ya. gerçi şükür genede vardır Rabbimin bi bildigi

Bana sıra gelene kadar kaç kişi daha var bekleyen be adaşım, ben oturayım oturduğum yerde en iyisi de belki başka hamiş çıkar
Öyle düşünme kuzum topiğimiz de en çok bekleyen sensin o yüzden Rabbim ilk önce sana versin
Ben artık iyice sıyırttım kafayı yolda yürürken tanıdık birini görünce bunun 3 kızı var evlendi 3'nun de çocuğu var bunun bu kadar çocuğu var bu kadar torunu var diye kendi kendime konuşuyorum Rabbim sonumuzu hayr etsin inşallah çok zor gercekten başkalarına imrenerek bakmak annemin karşı komşusu arkadaşima sormus cocuk dusunmuyo mu diye arkadasimda bilmem demis ben artik saklamadan direk 2 dusugum var diyorum kapatiyorum cenelerini

Rabbim hayrlisini versin kuzum pamuklara sarmaya muhtac birakmasin herkes gibi buyutelim insallah saglikla

Benim anneannemde 9 cocuk var hepsinin de cocugu var masallah evli kuzenlerim var onlarin da cocuklari var aklima geliyo doğurganlik anne tarafina bakar diye seviniyorum az sabr et bekle diyorunlm ama millet halanin birinin bi tane oldu tekinin olmadi laflarini duyuyorum insanlar kalp kirmaya umut yikmaya o kadar hevesli ki birbirleri ile yarisiyorlar sanki

AH O SOKAĞA ATANLAR RABBİM EN AĞIR CEZASINI VERİCEK BİLİYORUM BİZ BURDA YANIP TUTUŞURKEN NASIL KIYIYOR ONLAR O KÜCÜCÜK MASUMLARA ALLHIM AFFETME ONLARI COK KZIYORUM ONLARA BULSAM AH Bİ ELİME VERSELER

ben daha hiç hamile kalamadım ama hamile bi arkadaşımın yada ablalarımın karnına dokundugumda bile gözlerim dolar ordaki kıpırtıdan. sen bunu 9 ay hisset içinde zar zor dogur sonrada sokaga at nasıl kıyarsın ya. o kadar zaman hiçmi içinde bişi olmadı annelik duygusu oluşmadı.
bizim küçük bi çiftliğimiz var atlar koyunlar falan var tayı olan atın yanına zor giriyoruz 3 ay oldu ahıra girdikmi tayın onune geçiyor annesi bişi yapmayalım diye. bazı hayvanlar insandan daha anne oluyor

Adet oldum kızlar kan testinde negatifi görmeme rağmen umutluydum ama olmadı adetim biter bitmez devam listeyi takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…