- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
Rabbim bilir kuzum ya beklemeyi bile öğreniyorsun biliyon mu ben hamile olsam büyük ihtimalle inanamam, çünkü o kadar alıştım ki olmadığınaÖyle düşünme kuzum topiğimiz de en çok bekleyen sensin o yüzden Rabbim ilk önce sana versin
Ben artık iyice sıyırttım kafayı yolda yürürken tanıdık birini görünce bunun 3 kızı var evlendi 3'nun de çocuğu var bunun bu kadar çocuğu var bu kadar torunu var diye kendi kendime konuşuyorum Rabbim sonumuzu hayr etsin inşallah çok zor gercekten başkalarına imrenerek bakmak annemin karşı komşusu arkadaşima sormus cocuk dusunmuyo mu diye arkadasimda bilmem demis ben artik saklamadan direk 2 dusugum var diyorum kapatiyorum cenelerini
Bende çok severim kii hatta oynamayı bilmeyen olunca kızıyorum niye bilmiyon ben oynayamayacağım diyeayyyyy payduşkaya bayılırımmmmm hadi gel beraberrrr
Amiiin canım hepimize inşKızlar nasılsınız dün yaşadığım biseyi anlatmak istiyorum size akşam işten çıktım eve gitmrk icin metroya binicektim bi tane kucuk kiz cocugu 3 yaaslarinda var sarisin mavis gozlu maşallah o kadar guzeldi ki çocuk bana baktı ben çocuğa baktım bana bir gülümsemesi vardı dünyalara bedel o an gözlerim doldu içimden dua ettim Rabbim isteyen herkese çocuk nasip etsin diye. Paylaşmak istedim.
Hadi bakalım bebiş müjdesi olsun inşallah canımAA KIZLAR ANLATMAYI UNUTTUM BENDE RÜYAMDA BİRİNİ GÖRDÜM TANIMIYORUM KİM OLDUĞUNU AMA BANA BİRŞEYİ YAP SANA HAFTAYA ÇARŞAMBA BİR MÜJDE VERCEM BUNU YAP DEDİ AMA NEYİ YAP DEDĞİNİ HATIRLAMIYORUM SADECE HAFTYA ÇARŞAMBA BİR MÜJDE VERİCEM DEDİ
Bende çok severim kii hatta oynamayı bilmeyen olunca kızıyorum niye bilmiyon ben oynayamayacağım diye
canım ben koltuğa sürcemCanım markete gidip vanis cosla ariel leke cikarticilarin arkalarini oku renk solmasi yapmaz ya da yapar diye yazar mutlaka renkliler icin olanlari var onlardan birini al ariel daha on e ki lekeleri de cikartiyo ama ben beyazlarda denedim c deterjanini ve sonuc muhtesem nerdeyse 1 yillik leke cikti kaldi ki beyaz pijamam mos mor olmustu sonuc bembeyaz pembe cicekleri canli pembe cikti
canım köşede kollanıcam silmeye çalışıcam ya hangisini alsam acaba evde çok işim var eşim alcak bana bi marka öneriniz varmıCanım markete gidip vanis cosla ariel leke cikarticilarin arkalarini oku renk solmasi yapmaz ya da yapar diye yazar mutlaka renkliler icin olanlari var onlardan birini al ariel daha on e ki lekeleri de cikartiyo ama ben beyazlarda denedim c deterjanini ve sonuc muhtesem nerdeyse 1 yillik leke cikti kaldi ki beyaz pijamam mos mor olmustu sonuc bembeyaz pembe cicekleri canli pembe cikti
AMİN İNŞALLAH RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIMHadi bakalım bebiş müjdesi olsun inşallah canım
Rabbim bilir kuzum ya beklemeyi bile öğreniyorsun biliyon mu ben hamile olsam büyük ihtimalle inanamam, çünkü o kadar alıştım ki olmadığınaRabbim gene de büyük
Hiç bilmiyorum canım ya koslanın halı şampuanı ile silsen acaba işe yarar mıcanım ben koltuğa sürcem
canım köşede kollanıcam silmeye çalışıcam ya hangisini alsam acaba evde çok işim var eşim alcak bana bi marka öneriniz varmıEki Görüntüle 1987079
Ben ilk defa duyuyorum dediğinizi müzik dinlemiyorum öyle eskiden kalma bi kaç şarkı biliyorumBende çok severim kii hatta oynamayı bilmeyen olunca kızıyorum niye bilmiyon ben oynayamayacağım diye
onunla denedim yok hiç işe yaramadı offf kafayı yiycem akşamada sonuçlar çıkar oda ayrı dert oldu şimdiHiç bilmiyorum canım ya koslanın halı şampuanı ile silsen acaba işe yarar mı
AMİNN CNM AMİNNEki Görüntüle 1987095 Hadi bu ay en az 6 tane hamilemiz olsun inşallah
Vay vay vay Arnavut düğünlerine bayılırımben arnavut geliniyimmm en sevdiğim oyun payduşka valla evde açıp eşimle bol bol oynarız neşe kaynağı benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?