2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kızlar nasılsınız dün yaşadığım biseyi anlatmak istiyorum size akşam işten çıktım eve gitmrk icin metroya binicektim bi tane kucuk kiz cocugu 3 yaaslarinda var sarisin mavis gozlu maşallah o kadar guzeldi ki çocuk bana baktı ben çocuğa baktım bana bir gülümsemesi vardı dünyalara bedel o an gözlerim doldu içimden dua ettim Rabbim isteyen herkese çocuk nasip etsin diye. Paylaşmak istedim.

ALAMADIM TESTİ KIZLAR CESARET YOK BENDE ŞUAN EN İYİ BEKLİM BİRAZ DAHA EN AZINDAN UMUDUM KIRILMAMIŞ OLUR OKDR COK GÖRDÜMKİ NEGATİFİ ELİM GİTMEDİ ALMAYA

AA KIZLAR ANLATMAYI UNUTTUM BENDE RÜYAMDA BİRİNİ GÖRDÜM TANIMIYORUM KİM OLDUĞUNU AMA BANA BİRŞEYİ YAP SANA HAFTAYA ÇARŞAMBA BİR MÜJDE VERCEM BUNU YAP DEDİ AMA NEYİ YAP DEDĞİNİ HATIRLAMIYORUM SADECE HAFTYA ÇARŞAMBA BİR MÜJDE VERİCEM DEDİ

Rabbim bilir kuzum ya beklemeyi bile öğreniyorsun biliyon mu ben hamile olsam büyük ihtimalle inanamam, çünkü o kadar alıştım ki olmadığına Rabbim gene de büyük

Amiiin canım hepimize inş

Hadi bakalım bebiş müjdesi olsun inşallah canım

canım ben koltuğa sürcem
canım köşede kollanıcam silmeye çalışıcam ya hangisini alsam acaba evde çok işim var eşim alcak bana bi marka öneriniz varmı

Rabbim bilir kuzum ya beklemeyi bile öğreniyorsun biliyon mu ben hamile olsam büyük ihtimalle inanamam, çünkü o kadar alıştım ki olmadığına Rabbim gene de büyük
Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah canım hiç adak adın mı bizim hocalarımız bu isteğim olursa seyyidet nefise hazretlerine 3 yasin okumak nezrim olsun diye adakta bulunun diye öneriyo
İnşallah tez vakitte Rabbim muradını verir tatlım

KIZLAR BU TÜÜPLERLE İLGİLİ DANIŞMAK İSTEDİKLERİM VAR NASIL KONU ACICAM SİTEDEN HİÇ BİLGİM YOK

ASSOSyal Maşallah bilmediğin oyun yok her düğüne bi tane senden lazım Zeytin_yesili ne katılıyorum Rabbim inşallah sana çooook erken yaşatır bu duyguyu. Sabrının mükafatını verir inşallah. Canım benim ya dua çiçeği bi açtı ki hiç sorma dur çekeyim resmini hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…