2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

O kim kuzum bilmiyorum

Tesbih adakları var kuzum bilir misin, iki üç tane tesbih adağım var

Eki Görüntüle 1987095 Hadi bu ay en az 6 tane hamilemiz olsun inşallah
Maşallah yavruma benim ya çok güzel olmuş bazı çiçekleri niye soldu acaba, vitamin koydun mu. Birde güneş mi istiyor acaba. Internetten resimlerine baktım hep büyük saksılarda bayağı arsız bir çiçek, çok çabuk büyüyor hadi inş altı hamiş çıksın

Rabbim duaları duyuyorsun biliyorum

Tesbih adağı ne kuzum ilk defa duydum ben nasıl yapilıyo
Kuzum şöyle ki, dileği olan insanlar 41 tane tesbih dağıtıyor. Sen bir tane alıyorsun, iki rekat hacet namazı kılıp üç ihlas bir fatiha, bir ayetel kürsi okuyup niyet ediyorsun dileğine ve tesbihi kıbleye yukarı bir yere asıyorsun. Dileğin olunca sende 40 tane tesbih alıp sendeki tesbihi de içine dahil edip isteyenlere dağıtıyorsun. Zincir gibi bu şekilde gidiyor sürekli

Son düzenleme:
Hiç duymamıştım ben 40 yasini serif 40 sukur namazi adadim sevabini peygamber efendimize ve seyyidet nefise hazretlerine bagislamaya bir de hatim adagim var emir sultan hazretlerinin turbesine gidip bagislanmak uzere insallah Rabbim dualarimizi kabul eder biz de adaklarimizi yerine getiririz

İnşallah kuzum benim, benim de çok adaklarım var vallahi inşallah unutmam diyorum çünkü aradan zaman geçiyor. Yanlış yazmışım yazımı düzelttim, 41 tesbih dağıtılıyor canım. Benimkiler olursa kuzum dağıtırım tesbihleri sizlere de, bende emirsultanda, ulucami de yada tez veren dedede dağıtıyorum çünkü kalabalık oluyo

Bak gitmediysen tez veren dedeye mutlaka gitmelisin

BEN HİÇ GİTMEDİMMM ORAYA İNŞALLAH Bİ GÜN BERABER GİDELİM

Yok canım koymadum. Sadece bi tanesi soldu o da daha ilk başta açandı biraz yıpranmış gibiydi. Diğerleri daha yeni açıyor solmuş görünebilir büyük saksıya alsam mı sence doğru diyosun aslında

Hiç gitmedim canım eşime dedim inşallah gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…