Kuzum ariel leke çıkarıcı çok iyi ama rengi açabilir bişey diyemem, ben çok memnunum ondancanım ben koltuğa sürcem
canım köşede kollanıcam silmeye çalışıcam ya hangisini alsam acaba evde çok işim var eşim alcak bana bi marka öneriniz varmıEki Görüntüle 1987079
aldımmm almam mı şans konusunda kararsızım amaaaVay vay vay Arnavut düğünlerine bayılırımçok şanslısın, temaşa yaptın mı bakalım payduşka duymayayım hiç affetmem
İnsallah canim inşallahEki Görüntüle 1987095 Hadi bu ay en az 6 tane hamilemiz olsun inşallah
Eki Görüntüle 1987095 Hadi bu ay en az 6 tane hamilemiz olsun inşallah
O kim kuzum bilmiyorumRabbim daha fazla bekletmesin inşallah canım hiç adak adın mı bizim hocalarımız bu isteğim olursa seyyidet nefise hazretlerine 3 yasin okumak nezrim olsun diye adakta bulunun diye öneriyo
İnşallah tez vakitte Rabbim muradını verir tatlım
Maşallah yavruma benim ya çok güzel olmuşEki Görüntüle 1987095 Hadi bu ay en az 6 tane hamilemiz olsun inşallah
Tesbih adağı ne kuzum ilk defa duydum ben nasıl yapilıyoO kim kuzum bilmiyorum
Tesbih adakları var kuzum bilir misin, iki üç tane tesbih adağım var
Rabbim duaları duyuyorsun biliyorumASSOSyal Maşallah bilmediğin oyun yok her düğüne bi tane senden lazım Zeytin_yesili ne katılıyorum Rabbim inşallah sana çooook erken yaşatır bu duyguyu. Sabrının mükafatını verir inşallah. Canım benim ya dua çiçeği bi açtı ki hiç sorma dur çekeyim resmini hemen
Maşallah Kızçemealdımmm almam mı şans konusunda kararsızım amaaa
Kuzum şöyle ki, dileği olan insanlar 41 tane tesbih dağıtıyor. Sen bir tane alıyorsun, iki rekat hacet namazı kılıp üç ihlas bir fatiha, bir ayetel kürsi okuyup niyet ediyorsun dileğine ve tesbihi kıbleye yukarı bir yere asıyorsun. Dileğin olunca sende 40 tane tesbih alıp sendeki tesbihi de içine dahil edip isteyenlere dağıtıyorsun. Zincir gibi bu şekilde gidiyor sürekliTesbih adağı ne kuzum ilk defa duydum ben nasıl yapilıyo
Hiç duymamıştım ben 40 yasini serif 40 sukur namazi adadim sevabini peygamber efendimize ve seyyidet nefise hazretlerine bagislamaya bir de hatim adagim var emir sultan hazretlerinin turbesine gidip bagislanmak uzere insallah Rabbim dualarimizi kabul eder biz de adaklarimizi yerine getiririzKuzum şöyle ki, dileği olan insanlar 33 tane tesbih dağıtıyor. Sen bir tane alıyorsun, iki rekat hacet namazı kılıp üç ihlas bir fatiha, bir ayetel kürsi okuyup niyet ediyorsun dileğine ve tesbihi kıbleye yukarı bir yere asıyorsun. Dileğin olunca sende 33 tane tesbih alıp sendeki tesbihi de içine dahil edip isteyenlere dağıtıyorsun. Zincir gibi bu şekilde gidiyor sürekli
İnşallah kuzum benim, benim de çok adaklarım var vallahi inşallah unutmam diyorum çünkü aradan zaman geçiyor. Yanlış yazmışım yazımı düzelttim, 41 tesbih dağıtılıyor canım. Benimkiler olursa kuzum dağıtırım tesbihleri sizlere de, bende emirsultanda, ulucami de yada tez veren dedede dağıtıyorum çünkü kalabalık oluyoHiç duymamıştım ben 40 yasini serif 40 sukur namazi adadim sevabini peygamber efendimize ve seyyidet nefise hazretlerine bagislamaya bir de hatim adagim var emir sultan hazretlerinin turbesine gidip bagislanmak uzere insallah Rabbim dualarimizi kabul eder biz de adaklarimizi yerine getiririz
İnşallah kuzum benim, benim de çok adaklarım var vallahi inşallah unutmam diyorum çünkü aradan zaman geçiyor. Yanlış yazmışım yazımı düzelttim, 41 tesbih dağıtılıyor canım. Benimkiler olursa kuzum dağıtırım tesbihleri sizlere de, bende emirsultanda, ulucami de yada tez veren dedede dağıtıyorum çünkü kalabalık oluyo
Bak gitmediysen tez veren dedeye mutlaka gitmelisin
Çabuk büyüdü kerata yeri güzelPdr_ci kızzz maşallah çok güzel açmış çiçeginn ya bayıldımmm valla
Yok canım koymadum. Sadece bi tanesi soldu o da daha ilk başta açandı biraz yıpranmış gibiydi. Diğerleri daha yeni açıyor solmuş görünebilirMaşallah yavruma benim ya çok güzel olmuşbazı çiçekleri niye soldu acaba, vitamin koydun mu. Birde güneş mi istiyor acaba. Internetten resimlerine baktım hep büyük saksılarda bayağı arsız bir çiçek, çok çabuk büyüyor hadi inş altı hamiş çıksın
Çıldırdı resmen güneşli havaları görünceayyyy maşallahhhh yaaa ne gzl açmışşş
Çıldırdı resmen güneşli havaları görünce
Hiç gitmedim canım eşime dedim inşallah gidicezİnşallah kuzum benim, benim de çok adaklarım var vallahi inşallah unutmam diyorum çünkü aradan zaman geçiyor. Yanlış yazmışım yazımı düzelttim, 41 tesbih dağıtılıyor canım. Benimkiler olursa kuzum dağıtırım tesbihleri sizlere de, bende emirsultanda, ulucami de yada tez veren dedede dağıtıyorum çünkü kalabalık oluyo
Bak gitmediysen tez veren dedeye mutlaka gitmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?