2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Tamam canım not alıyorum Rabbim kabul etsin inşallah

Yok canım koymadum. Sadece bi tanesi soldu o da daha ilk başta açandı biraz yıpranmış gibiydi. Diğerleri daha yeni açıyor solmuş görünebilir büyük saksıya alsam mı sence doğru diyosun aslında
Bence almalısın tatlım çünkü internette ki resimler ya bahçede ya büyük saksıda, çok çabuk büyüyen bir çiçek. O saksıda açamaz bile zaten

AY VALLA ANTEP SICAK TABİİİ BİZ BURSADA HAFİF ÜŞÜYORUZ VALLA HELE SABAH VE GECE BUZZ HALA YORGAN TİME HALA POLAR PİJAMALARLA UYUYORUZ Bİ GİYEMEDİK DANTELLİLERİ
Hahahh senin niyetin belli oldu güzel oluyo ama püfür püfür ya burda da sabahları serin oluyo gün içünde de baya sıcak oluyo. Antepte asıl yazı görmek gerek. Yangın var resmen

Kızlar merhaba adetim yedi gün gecikti kahverengi lekelenmem var iki gün önce test yaptım negatif sizce neden böyle oluyor bu şekilde yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen var mı?

T TURKAN kızı Şeyma için tesbihatlarimi okudum Allah kabul etsin Allah sağlıklı hayırlı imanlı kuranlı vatana millete islama faydalı evlatlar nasip eylesin kucaklarini en kısa zamanda doldursun inşallah

Hahahh senin niyetin belli oldu güzel oluyo ama püfür püfür ya burda da sabahları serin oluyo gün içünde de baya sıcak oluyo. Antepte asıl yazı görmek gerek. Yangın var resmen
antebin hamamlarııııı sallanır külhanlarııı teyy teyyy haydiiin halaya ASSOSyal Zeytin_yesili wagen

Kızlar merhaba adetim yedi gün gecikti kahverengi lekelenmem var iki gün önce test yaptım negatif sizce neden böyle oluyor bu şekilde yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen var mı?
ADETLERİN GENELDE DÜZENLİMİ CANIM 7 GÜN AZ DEĞİL KANAMANIN DURUMU NEDİR KIRMIZYA DÖNDÜMÜ

Slm canım.ben anlamadım. Adetli olanlar tefriciye mi çekecek. Bir de kaç tane. Adetliyken Hz. Zekeriya duası ve Hz.İbrahim duası okuyamıyor mu

Slm canım.ben anlamadım. Adetli olanlar tefriciye mi çekecek. Bir de kaç tane. Adetliyken Hz. Zekeriya duası ve Hz.İbrahim duası okuyamıyor mu
Ben bugün netten araştırdım okulda da dün kültürü hocalarına sordum. Adetliyken ayet okuyabilirsin ama besmele çekmeden ve dua niyetine okuyacakmışsın. Kurandan okur gibi değil , dua ediyormuş gibi. O zaman bir şey olmazmış canım

Şimdi ben adetliyim canım 100 er tane dualarımı okuyayım o zaman meryem süresi okuyamam ama bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…