- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Tamam canım not alıyorum Rabbim kabul etsin inşallahwagen Turkan kizi seyma niyetine bir meryem suresi,1 yasin suresi,100 rabbi hebli mines salihin,100 tane rabbi rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud okudum Allah tez zamanda hayirli eli yuzu duzgun evlatlar nasip etsin
Zeytin_yesili
Neden olmasın kuzuBEN HİÇ GİTMEDİMMM ORAYA İNŞALLAH Bİ GÜN BERABER GİDELİM
Bence almalısın tatlım çünkü internette ki resimler ya bahçede ya büyük saksıda, çok çabuk büyüyen bir çiçek. O saksıda açamaz bile zatenYok canım koymadum. Sadece bi tanesi soldu o da daha ilk başta açandı biraz yıpranmış gibiydi. Diğerleri daha yeni açıyor solmuş görünebilirbüyük saksıya alsam mı sence doğru diyosun aslında
İnşallah şekerimHiç gitmedim canım eşime dedim inşallah gidicez
Hahahh senin niyetin belli olduAY VALLA ANTEP SICAK TABİİİ BİZ BURSADA HAFİF ÜŞÜYORUZ VALLA HELE SABAH VE GECE BUZZ HALA YORGAN TİME HALA POLAR PİJAMALARLA UYUYORUZ Bİ GİYEMEDİK DANTELLİLERİ
Öyle yapayım saksım da var zaten, toprak bulup koyayımBence almalısın tatlım çünkü internette ki resimler ya bahçede ya büyük saksıda, çok çabuk büyüyen bir çiçek. O saksıda açamaz bile zaten
bizler kesin bişeyi yanlış yapıyoz
antebin hamamlarııııı sallanır külhanlarııı teyy teyyy haydiiin halayaHahahh senin niyetin belli oldugüzel oluyo ama püfür püfür ya burda da sabahları serin oluyo gün içünde de baya sıcak oluyo. Antepte asıl yazı görmek gerek. Yangın var resmen
MAŞAAALLAH VALLA RABBİM OL DESİN YETER
ADETLERİN GENELDE DÜZENLİMİ CANIM 7 GÜN AZ DEĞİL KANAMANIN DURUMU NEDİR KIRMIZYA DÖNDÜMÜKızlar merhaba adetim yedi gün gecikti kahverengi lekelenmem var iki gün önce test yaptım negatif sizce neden böyle oluyor bu şekilde yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen var mı?
Slm canım.ben anlamadım. Adetli olanlar tefriciye mi çekecek. Bir de kaç tane. Adetliyken Hz. Zekeriya duası ve Hz.İbrahim duası okuyamıyor muwagen Türkan kızı Şeyma'nın niyetine Meryem süresi okuyup 100tane Rabbi hebli mines-salihin 100 tane Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua tesbihat çekitoruz
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor
@masal3487 Nevzat kızı Özgün
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
@Halitim Recep kızı Ayşe
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
@esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
@BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor
Ahahahhh
Ben bugün netten araştırdım okulda da dün kültürü hocalarına sordum. Adetliyken ayet okuyabilirsin ama besmele çekmeden ve dua niyetine okuyacakmışsın. Kurandan okur gibi değil , dua ediyormuş gibi. O zaman bir şey olmazmış canımSlm canım.ben anlamadım. Adetli olanlar tefriciye mi çekecek. Bir de kaç tane. Adetliyken Hz. Zekeriya duası ve Hz.İbrahim duası okuyamıyor mu
Şimdi ben adetliyim canım 100 er tane dualarımı okuyayım o zaman meryem süresi okuyamam ama bildiğim kadarıylaBen bugün netten araştırdım okulda da dün kültürü hocalarına sordum. Adetliyken ayet okuyabilirsin ama besmele çekmeden ve dua niyetine okuyacakmışsın. Kurandan okur gibi değil , dua ediyormuş gibi. O zaman bir şey olmazmış canım
Ahe Ahe aheee
Düzenli canım 34 günü geçmez normalde kahverengi hiç kırmızıya dönmediADETLERİN GENELDE DÜZENLİMİ CANIM 7 GÜN AZ DEĞİL KANAMANIN DURUMU NEDİR KIRMIZYA DÖNDÜMÜ
Sen bu havaları bilirsin beybiAhahahhhkıs valla oynayasım geldi ne oynak bi grubuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?