başı ben çekerim tey tey tey
Bu haberi ben de gordum hatta kadin 37 yasindaymis valla masallahi var,Allah bize de ikiz ucuz nasip etsin insallah
Benim için farketmez her yerde oynarımbaşı ben çekerim tey tey tey
bende içmiştim bendede oluyodu ya bide senin adete kaç gün kaldı hamişkende oluyo çok dinleme vucudunu yoksa kafayı yerizArkadaşlarım rahimde yani alt karın bölgesinde sancı gibi kramp gibi bişey yaşayanınız var mı, ilk defa başıma geldi tedirgin oldumbugün ara ara oluyor, dün soğan suyunu bitirdim ondan mı dersiniz
Rabbim yardımcın olsun kuzum, bu ay ihtimali yüksek görüyorum senin için, inşallah güzel haberi mayısta alırsın, dualarımız var bizim allahın izniylekızlar benim kursdaki abla sağ olsun bana 5 kiloluk bidonda nisan yoğmuru suyu getirmiş dualarrıda okumuş bide bana kağıt verdi sende bunları oku dedi inşallah tüp bebekten önce doğal yolla hamile kalırım bu arada ablamın eltisi bi yumurtalığını almıştı doktorlar kadın 35 yaş şında şimdi hamileymiş duydum tek yumurtaylan ayy bu ay çok heycan yaptım inşallah olur güsül alıp başlıyom okumaya hepiniz niyetimdesiniz sıradaki arkadaşada okur bildiririm
Zaten öyle yapmaya çalışıyorum kuzum ama sancı girince aklıma geliyo, bu ay sakinim allaha şükür. Yumurtlama oldu bence ama bakalım hesabım tutacak mıbende içmiştim bendede oluyodu ya bide senin adete kaç gün kaldı hamişkende oluyo çok dinleme vucudunu yoksa kafayı yeriz
kuzum şimdi aklıma geldi geçende yanlış hatırlamıyosam belim ağrıyo demiştin rahim kasılmasıda bel ağrısıda yakıdan yakı kalktıktan 1 2 haftada belim bide rahim çok kasılıyo sebebini bu sefer sorcam ebeyeRabbim yardımcın olsun kuzum, bu ay ihtimali yüksek görüyorum senin için, inşallah güzel haberi mayısta alırsın, dualarımız var bizim allahın izniyle
Hımmm tamam o zaman kuzum boşuna panik yapmayayım, iyi barikuzum şimdi aklıma geldi geçende yanlış hatırlamıyosam belim ağrıyo demiştin rahim kasılmasıda bel ağrısıda yakıdan yakı kalktıktan 1 2 haftada belim bide rahim çok kasılıyo sebebini bu sefer sorcam ebeye
Yok kuzum onu okuyamazsınŞimdi ben adetliyim canım 100 er tane dualarımı okuyayım o zaman meryem süresi okuyamam ama bildiğim kadarıyla
Bilmem mi sonra da şemmameye geçerizSen bu havaları bilirsin beybi
Olar bana her yol romaBilmem mi sonra da şemmameye geçeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?