2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Türkan kizi şeyma icin meryem suresi ve rabbi hebli dualarini okudum birazdanda salati tevriciye ye baslicam allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah

Arkadaşlarım rahimde yani alt karın bölgesinde sancı gibi kramp gibi bişey yaşayanınız var mı, ilk defa başıma geldi tedirgin oldum bugün ara ara oluyor, dün soğan suyunu bitirdim ondan mı dersiniz

kızlar benim kursdaki abla sağ olsun bana 5 kiloluk bidonda nisan yoğmuru suyu getirmiş dualarrıda okumuş bide bana kağıt verdi sende bunları oku dedi inşallah tüp bebekten önce doğal yolla hamile kalırım bu arada ablamın eltisi bi yumurtalığını almıştı doktorlar kadın 35 yaş şında şimdi hamileymiş duydum tek yumurtaylan ayy bu ay çok heycan yaptım inşallah olur güsül alıp başlıyom okumaya hepiniz niyetimdesiniz sıradaki arkadaşada okur bildiririm

Arkadaşlarım rahimde yani alt karın bölgesinde sancı gibi kramp gibi bişey yaşayanınız var mı, ilk defa başıma geldi tedirgin oldum bugün ara ara oluyor, dün soğan suyunu bitirdim ondan mı dersiniz
bende içmiştim bendede oluyodu ya bide senin adete kaç gün kaldı hamişkende oluyo çok dinleme vucudunu yoksa kafayı yeriz

Rabbim yardımcın olsun kuzum, bu ay ihtimali yüksek görüyorum senin için, inşallah güzel haberi mayısta alırsın, dualarımız var bizim allahın izniyle

bende içmiştim bendede oluyodu ya bide senin adete kaç gün kaldı hamişkende oluyo çok dinleme vucudunu yoksa kafayı yeriz
Zaten öyle yapmaya çalışıyorum kuzum ama sancı girince aklıma geliyo, bu ay sakinim allaha şükür. Yumurtlama oldu bence ama bakalım hesabım tutacak mı

Rabbim yardımcın olsun kuzum, bu ay ihtimali yüksek görüyorum senin için, inşallah güzel haberi mayısta alırsın, dualarımız var bizim allahın izniyle
kuzum şimdi aklıma geldi geçende yanlış hatırlamıyosam belim ağrıyo demiştin rahim kasılmasıda bel ağrısıda yakıdan yakı kalktıktan 1 2 haftada belim bide rahim çok kasılıyo sebebini bu sefer sorcam ebeye

Hımmm tamam o zaman kuzum boşuna panik yapmayayım, iyi bari sor bakalım nedenmiş

Fatma kizi Sibel, Davut kizi Zeliha, Emine kizi Esra niyetine okuyamadigim Yasinler okudum.Rabbim tez zamanda hayirli evlat versin insallah.Bugünkü arkadaşım icin de Meryem suresi ve ayetleri akşam tamamlarim inşallah.Tekrar yazarim tamamlayinca.

@Saman Alevi canım Türkan kızı Şeyma niyetine Meryem süresini okudum tesbihleride çektim Allahım kabul etsin inşallah Rabbim ikiz bebeklerle kucağını doldursun inşallah

wagen Türkan kızı Şeyma niyetine meryem suresini okudum 150 rabbi hebli münessalihin 100 tane de diğer tesbihi çektim. Rabbim yeryüzüne konmuş göçmüş razı olduğu bütün iyi kullarının ve peygamberlerin hürmetine sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bizlere de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…