Canım listedeki herkes okuyacakZeytin_yesili canım tam olarak kaç kişi Meryem suresi okuyor belli mi
Tamam canım listede 17 kişi var persembede sıra bende arkadaşlarıma paylastirabilirsem 41 e tamamlim diyorumCanım listedeki herkes okuyacak
Valla çok güzel olur canım keşke hepimiz yapabilsekTamam canım listede 17 kişi var persembede sıra bende arkadaşlarıma paylastirabilirsem 41 e tamamlim diyorum
Günaydın canım ben arkadaşlara okuyom pek giremedim o yüzdenGÜNAYDIN CANLAAARR
akşamdan beri pek bi sessizsiniz, nerelerde kaldınız
Ve aleyküm selam canım adetliler esmaül hüsna tesbihatımız var onu çekiyor hazreti zekeriyyanın duası çekilmez kuran ayeti çünkü salatı tefriciyeye yarın başlıyoruz türkan kızı şeyma için niyet edip katılacak mısın kuzumSlm canım.ben anlamadım. Adetli olanlar tefriciye mi çekecek. Bir de kaç tane. Adetliyken Hz. Zekeriya duası ve Hz.İbrahim duası okuyamıyor mu
Kuzum dua niyetine yaptığımız için çekilebilirmiş. Senin dedipin gibi Kurandan ayet okur gibi okursak da yani niyette dua etmek değil de Kuran ayeti okumak varsa çekilmezmiş. E biz de dua niyetine çekiyoruz zaten, dün bizim ilahiyatçılara sordum onlar böyle dedi.Ve aleyküm selam canım adetliler esmaül hüsna tesbihatımız var onu çekiyor hazreti zekeriyyanın duası çekilmez kuran ayeti çünkü salatı tefriciyeye yarın başlıyoruz türkan kızı şeyma için niyet edip katılacak mısın kuzum
Günaydın canımm uyuyp kalmışım benGÜNAYDIN CANLAAARR
akşamdan beri pek bi sessizsiniz, nerelerde kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?