2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

wagen Türkan kızı Şeyma için Meryem süresi ve tesbihatları çektim. Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kuzum benim kucağın boş kalmasın, Rabbim aratmasın, anne kelimesinden mahrum bırakmasın inşallah

hepinizden Allah razı olsun kızlar yüreğinize ağzınıza sağlık okurken hep his ediyodum sanki durduk yere içimden amin amin diyi veri yodum

wagen Türkan kızı Şeyma niyetine meryem suresi bir de 100 er tane olan tesbihatları cektim rabbim kabul ve makbul eylesin inşallah tez vakitte kucağını ve hanesini saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlarla doldursun inşallah

Slm canım.ben anlamadım. Adetli olanlar tefriciye mi çekecek. Bir de kaç tane. Adetliyken Hz. Zekeriya duası ve Hz.İbrahim duası okuyamıyor mu
Ve aleyküm selam canım adetliler esmaül hüsna tesbihatımız var onu çekiyor hazreti zekeriyyanın duası çekilmez kuran ayeti çünkü salatı tefriciyeye yarın başlıyoruz türkan kızı şeyma için niyet edip katılacak mısın kuzum

SELAMIN ALEYKÜM KIZLAR TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI AMA GENEDE ADET OLMADIM HİÇBİYERİMDEDE BİRŞEY YOK SANIRIM MEVSİMSEL KABUL ETMEM GEREK

Dün akşam evde yoktum kızlar baya kaynatmışsınız wagen canım halay başı benim zimmetli yerim şekerim duasını okuyup beni etiketleyen herkesi not aldım S SUDESUDE09 B busra_brt kızlar etiketlerinizi göremedim eğer okuduysanız tekrar etiketler misiniz beni not alayım sizleri de

Kuzum dua niyetine yaptığımız için çekilebilirmiş. Senin dedipin gibi Kurandan ayet okur gibi okursak da yani niyette dua etmek değil de Kuran ayeti okumak varsa çekilmezmiş. E biz de dua niyetine çekiyoruz zaten, dün bizim ilahiyatçılara sordum onlar böyle dedi.

masal3487 Nevzat kızı Özgün'ün niyetine okuyoruz kuzular Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı su gibi uzın ömürlü evlatlar versin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor

wagen Türkan kızı şeyma niyetine meryem süresi okudum masal3487 Nevzat kızı Özgün niyetine meryem süresi okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmaykar ana baba sözünden dışarı çıkmayan anaya babaya vatana insanlara hayrlı su gibi duru uzun ömürleri olan ahlaklı aklı başında akıllı uslu zeki imanlı namazında abdestin Allahü teala yolunda mücahit evlatlar ihsam etsin Rabbim amin

Kızlar kusura bakmayın olur mu akşam evde yoktum sabah uyanır uyanmaz dualarınızı okudum kahvaltımı edince tesbihlerinizi de çekicem yazarım wagen masal3487

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…