2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Tamam canım

İki gün okul yok uykucu şirin kesildi başımıza vay başımıza gelenler hele
Kıs uykuculuğum ancak okul olduğu zamanlat oluyor. Nasıl oluyorsa tatil günleri sabah 6 da pat ayaktayım okul zamanı da deli gibi uykum gelir vücudum benle dalga geçiyo sanki aha bugün saat 6 da uyandım mesela. Derdim neyse artık

Valla iki gün etiket yapmayanı çıkartalım bence. Bi düzenimiz olsun.

kızlar ben yeni katıldım aranıza. benim 1 yaşında bir oğlum var. ama birde sağlıklı bir kız bebek istiyorum. bende katılabilir miyim

kızlar ben yeni katıldım aranıza. benim 1 yaşında bir oğlum var. ama birde sağlıklı bir kız bebek istiyorum. bende katılabilir miyim

Kuzum Rabbim oğluşunu sana bağışlasın hayrlı kader hayrlı yazı yazsın hayrlı uzun ömür versin inşallah hep iyilerle karşılaştırsın eğer hergün girip okudım diye yazıp haber vereceksen listeye en son seni alıp kapatıcam alıma 2 gün üst üste okudum ya da mazeretim var okuyamıyorum tesbih çekicem demiyenleri listeden çıkartıcaz

sağ olasın canım hepimizin evlatlarını.
canım benim okurum eklersen sevinirim.
ne okuyoruz peki. kime okuyoruz. birde onu kısacık anlatırsan

yok kuzum çok iyi olmuş böylece kim okuyo okumuyo biliriz
Öteki liste de zor takip ediyorduk canım adet olup okuyamayanlar okumayanlara da okudu temizlenince hak geçmesin tamam dua etmek çok güzel karşılıksız hiç bir menfaat olmadan ama herkes benim gibi dua almak istiyor hepimizin muradı aynı anne olmak inşallah tez vakitte nasip eder Mevlam

sağ olasın canım hepimizin evlatlarını.
canım benim okurum eklersen sevinirim.
ne okuyoruz peki. kime okuyoruz. birde onu kısacık anlatırsan
Kuzum listemiz var her gün bir arkadaşımıza Meryem süresi 100 tane Rabbi hebli mines-salihin Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua tesbihatını çekiyoruz perşembe günü de salat-ı tefriciye çekicez öteki perşembeye kadar birde ismini yazarsan (ahmet kızı fatma gibi)

masal3487 niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor
@Betulbasak Hüseyin kızı Hacer Şule

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…