- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Tamam canımKuzum dua niyetine yaptığımız için çekilebilirmiş. Senin dedipin gibi Kurandan ayet okur gibi okursak da yani niyette dua etmek değil de Kuran ayeti okumak varsa çekilmezmiş. E biz de dua niyetine çekiyoruz zaten, dün bizim ilahiyatçılara sordum onlar böyle dedi.
İki gün okul yok uykucu şirin kesildi başımıza vay başımıza gelenler heleGünaydın canımm uyuyp kalmışım benbugün yarın okullar tatil teogdan dolayı. Evdeyim. İki gün buralar benim
Kıs uykuculuğum ancak okul olduğu zamanlat oluyor. Nasıl oluyorsa tatil günleri sabah 6 da pat ayaktayım okul zamanı da deli gibi uykum gelirİki gün okul yok uykucu şirin kesildi başımıza vay başımıza gelenler hele
Valla iki gün etiket yapmayanı çıkartalım bence. Bi düzenimiz olsun.Kızlar listemiz 17 kişi ama benle beraber okuyan sayısı 8esra011 mazeretli umut-16 mazeretli (tesbih çekti)
@nergismor mazeretli (tesbih çekti) gerimiz nerede @esrayg0 umrede orada dua ediyor bize
Okudum diye etiketleyenler
masal3487 M Meyra_naz @Halitim ASSOSyal Pdr_ci D denizzz3 hilalcikk Zeytin_yesili
Okuyup ismini görmeyenler varsa uyarsın beni hakka girmeyelim kızlar
Canim ben okudum dun bildirim yaptımKızlar listemiz 17 kişi ama benle beraber okuyan sayısı 8esra011 mazeretli umut-16 mazeretli (tesbih çekti)
@nergismor mazeretli (tesbih çekti) gerimiz nerede @esrayg0 umrede orada dua ediyor bize
Okudum diye etiketleyenler
masal3487 M Meyra_naz @Halitim ASSOSyal Pdr_ci D denizzz3 hilalcikk Zeytin_yesili
Okuyup ismini görmeyenler varsa uyarsın beni hakka girmeyelim kızlar
Tamam kuzum öyle yapalımValla iki gün etiket yapmayanı çıkartalım bence. Bi düzenimiz olsun.
B BEYBISIM @isimsi266 S SUDESUDE09 B busra_brt kızlar Meryem sürelerinizi okudunuz mu tesbihlerinizi çektiniz mi bildirirseniz sevinirim
Not aldım seni kuzum okuyanlar diye yazdım zatenCanim ben okudum dun bildirim yaptım
Tamam canım ben gözden kaçırmış olabilirim etiketini diye sordum kuzum yanlış anlamaevettt canım okudum ve çektim Allah kabul etsin ben 12 1 gibi okuyabiliyorum böyle sabah yazıcam bilginize
kuzum adet oldunmu sennnn ????Zeytin_yesili canım Türkan kızı Şeyma niyetine Meryem süresini okudum tesbihleride çektim Allahım kabul etsin inşallah Rabbim ikiz bebeklerle kucağını doldursun inşallah
Kuzum Rabbim oğluşunu sana bağışlasın hayrlı kader hayrlı yazı yazsın hayrlı uzun ömür versin inşallah hep iyilerle karşılaştırsın eğer hergün girip okudım diye yazıp haber vereceksen listeye en son seni alıp kapatıcam alıma 2 gün üst üste okudum ya da mazeretim var okuyamıyorum tesbih çekicem demiyenleri listeden çıkartıcazkızlar ben yeni katıldım aranıza. benim 1 yaşında bir oğlum var. ama birde sağlıklı bir kız bebek istiyorum. bende katılabilir miyim
yok kuzum çok iyi olmuş böylece kim okuyo okumuyo bilirizTamam canım ben gözden kaçırmış olabilirim etiketini diye sordum kuzum yanlış anlama
sağ olasın canım hepimizin evlatlarını.Kuzum Rabbim oğluşunu sana bağışlasın hayrlı kader hayrlı yazı yazsın hayrlı uzun ömür versin inşallah hep iyilerle karşılaştırsın eğer hergün girip okudım diye yazıp haber vereceksen listeye en son seni alıp kapatıcam alıma 2 gün üst üste okudum ya da mazeretim var okuyamıyorum tesbih çekicem demiyenleri listeden çıkartıcaz
Öteki liste de zor takip ediyorduk canım adet olup okuyamayanlar okumayanlara da okudu temizlenince hak geçmesin tamam dua etmek çok güzel karşılıksız hiç bir menfaat olmadan ama herkes benim gibi dua almak istiyor hepimizin muradı aynı anne olmak inşallah tez vakitte nasip eder Mevlamyok kuzum çok iyi olmuş böylece kim okuyo okumuyo biliriz
Kuzum listemiz var her gün bir arkadaşımıza Meryem süresi 100 tane Rabbi hebli mines-salihin Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua tesbihatını çekiyoruz perşembe günü de salat-ı tefriciye çekicez öteki perşembeye kadar birde ismini yazarsan (ahmet kızı fatma gibi)sağ olasın canım hepimizin evlatlarını.
canım benim okurum eklersen sevinirim.
ne okuyoruz peki. kime okuyoruz. birde onu kısacık anlatırsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?