hüseyin kızı hacer şuleKuzum listemiz var her gün bir arkadaşımıza Meryem süresi 100 tane Rabbi hebli mines-salihin Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua tesbihatını çekiyoruz perşembe günü de salat-ı tefriciye çekicez öteki perşembeye kadar birde ismini yazarsan (ahmet kızı fatma gibi)
canım şimdi ben 100 tane meryem süresi okuyorumKuzum listemiz var her gün bir arkadaşımıza Meryem süresi 100 tane Rabbi hebli mines-salihin Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua tesbihatını çekiyoruz perşembe günü de salat-ı tefriciye çekicez öteki perşembeye kadar birde ismini yazarsan (ahmet kızı fatma gibi)
100 tane meryem süresi değil bi tane meryem süresi okuyoruz canımcanım şimdi ben 100 tane meryem süresi okuyorummasal3487 için.
bugün okurum yarın sabah haber ederim
tamam canım 200 tane çekiyorum şimdi işteyim. akşam namazıyla çekerim inş
tamam canım 2 meryem süresi100 tane meryem süresi değil bi tane meryem süresi okuyoruz canım
Tamam kuzum vakit bulunca bildirirsen not alıyorum çünkü canımtamam canım 2 meryem süresi
iki kişi içinde toplam 200 tane duayı okucam inş
Olur canım Rabbim kabul etsin inşallahGünaydın canlarrr
Zeytin_yesili canım akşam okuyamadım ben bahçede kalmak zorunda kaldık akşam ordada kuran yoktu okuyamadım bu akşam 2 arkadaşa birden okusam olurmu
tamam canım akşama yazarım o haldeOlur canım Rabbim kabul etsin inşallah
hoş geldin aramıza adaşımmmhüseyin kızı hacer şule
Kızlar kızlar gelem mi
yanağızdan öpep mi
Wuuuuuu vışş aneyyuzattım yanayımı öpebilersin şekerim
TESTİ YAPTIM NEGATİF CANIM AMA BEN HALA HASTA DEĞİLİM VE BELİRTİMDE YOK HALA UMUDUM VARWuuuuuu vışş aneyy
Muuuucckk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?