2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

D denizzz3 hidayet kızı deniz için meryem süresi yasin 100 Rabbi heplimenes salihin 100 rabbi hepli mille dünke tesbih lerini çektim rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin Zeytin_yesili canım ben baştaki arkadaşlarada denize kadar bu şekilde okudum bilgin olsun

BEN TAKİP EDEMEDİM SENİN DURUMU SEN HİÇ TEST YAPTIRDINMI CNM
8 gün geçtiğinde gittim cnm doktora negatif çıktı ultrasonla baktı sağ yumurtalıkta küçük bir kist var dedi bende civan percemi içtim 1 haftadır ama sokmedi bende anlam veremedim cnm hayırlısi bakalım

kızlar çok kötüyüm benim test sonuçları çıkmış hepsi normal hormonlarda yanlız ca 125 900 çıkmış Robella antikoru da 68 çıkmı bunlar çok yüksek elim ayağım boşaldı resmen randuvuyuda cumaya verdiler ben ne yapcam yaa

RABBİM HAYIRLSINI VERSİN İNŞALLH BENDEDE VARDI KİST 17 YAŞIMDA ALDIRDIM KİST ETKİLLİYOR COCUGU RABBİM YARDIMCIN OLSUN CNM BAŞKA HASTANYEDE GTSEYDN BEN ARTIK DOKTORLARADA ZOR GÜVENİYORUM BUNDAN 3 AY ÖNCE KONTRLE GTTİM TEK YUMURTAN VAR DEDİLER BAŞKA DOKTORA GTTİM 2 YUMURTAMINDA SAĞLIKLI OLDUĞUNU ÖĞRENDİM OGÜN BUGÜNDÜR COK GÜVENEMİYORUM AMA ELDENDE BAŞKA BİRŞEY GELMİİYOR İNANIYORUZ SONUÇTA

Kuzum benim hemen panik yapma bakalım, önce bir doktorla görüş, bakalım doktor ne diyecek

Yok canım olmadım hala cuma randevu aldım tekrar gidicem doktora bitki sokmedi canım adetimi bu kez adet söktürücü isticem doktordan..Acaba bu mucizede ben yaşar mıyım inşallah

ayyy inş öyle bişidir canım yaa keşke içmeseydin bişi rabbim büyük

3 ay adet olmayıp hamile olanı okudum burda araştır bakk bende hala olmadım
belirti falan yokmu akıntı ?

Adet belirtim hiç yok cnm sadece çok akintim var bayadir.. hatta sürekli lavobaya gidiyorum hastalandim diye ama hiçbir şey yok

Tamam tatlım Rabbim kabul etsin

Seninde baya geçti demi canım inş geç dollenmedir güzel haberler verirsin sende var mı belirti

wagen canım hemen moralini bozma kötüyü düşünme dr'un en iyi tedaviye başlatacaktır şifa veren Rabbim sana da şifa ihsan eder inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…