Yok canım olmadım hala cuma randevu aldım tekrar gidicem doktora bitki sokmedi canım adetimi bu kez adet söktürücü isticem doktordan..Acaba bu mucizede ben yaşar mıyım inşallahkuzum adet oldunmu sennnn ????
Tatlım hayırlısı olsun, mevsim değişikliği yüzünden çoğu kişi gecikme yaşadı, biraz daha bekle sonra istersen kan tahlili yaptırTESTİ YAPTIM NEGATİF CANIM AMA BEN HALA HASTA DEĞİLİM VE BELİRTİMDE YOK HALA UMUDUM VAR
BİR UMUT HEP VARDIR :) İNŞALLAH O MUCİZEYİ YAŞARSINYok canım olmadım hala cuma randevu aldım tekrar gidicem doktora bitki sokmedi canım adetimi bu kez adet söktürücü isticem doktordan..Acaba bu mucizede ben yaşar mıyım inşallah
AYNEN ÖYLE CANIM NASİPTEN ÖTE KÖY YOK EN ÖNEMLİSİ HAYIRLISI OLSUN TABİ :)Tatlım hayırlısı olsun, mevsim değişikliği yüzünden çoğu kişi gecikme yaşadı, biraz daha bekle sonra istersen kan tahlili yaptır
İnşallah canım hepimiz yaşarız inşallah bugün tam 15 gün oldu geceliBİR UMUT HEP VARDIR :) İNŞALLAH O MUCİZEYİ YAŞARSIN
BEN TAKİP EDEMEDİM SENİN DURUMU SEN HİÇ TEST YAPTIRDINMI CNMİnşallah canım hepimiz yaşarız inşallah bugün tam 15 gün oldu geceli
8 gün geçtiğinde gittim cnm doktora negatif çıktı ultrasonla baktı sağ yumurtalıkta küçük bir kist var dedi bende civan percemi içtim 1 haftadır ama sokmedi bende anlam veremedim cnm hayırlısi bakalımBEN TAKİP EDEMEDİM SENİN DURUMU SEN HİÇ TEST YAPTIRDINMI CNM
RABBİM HAYIRLSINI VERSİN İNŞALLH BENDEDE VARDI KİST 17 YAŞIMDA ALDIRDIM KİST ETKİLLİYOR COCUGU RABBİM YARDIMCIN OLSUN CNM BAŞKA HASTANYEDE GTSEYDN BEN ARTIK DOKTORLARADA ZOR GÜVENİYORUM BUNDAN 3 AY ÖNCE KONTRLE GTTİM TEK YUMURTAN VAR DEDİLER BAŞKA DOKTORA GTTİM 2 YUMURTAMINDA SAĞLIKLI OLDUĞUNU ÖĞRENDİM OGÜN BUGÜNDÜR COK GÜVENEMİYORUM AMA ELDENDE BAŞKA BİRŞEY GELMİİYOR İNANIYORUZ SONUÇTA8 gün geçtiğinde gittim cnm doktora negatif çıktı ultrasonla baktı sağ yumurtalıkta küçük bir kist var dedi bende civan percemi içtim 1 haftadır ama sokmedi bende anlam veremedim cnm hayırlısi bakalım
Kuzum benim hemen panik yapma bakalım, önce bir doktorla görüş, bakalım doktor ne diyecekkızlar çok kötüyüm benim test sonuçları çıkmış hepsi normal hormonlarda yanlız ca 125 900 çıkmış Robella antikoru da 68 çıkmı bunlar çok yüksek elim ayağım boşaldı resmen randuvuyuda cumaya verdiler ben ne yapcam yaa
Yok canım olmadım hala cuma randevu aldım tekrar gidicem doktora bitki sokmedi canım adetimi bu kez adet söktürücü isticem doktordan..Acaba bu mucizede ben yaşar mıyım inşallah
Bende mazeretliyim teşbih çektim bendeKızlar listemiz 17 kişi ama benle beraber okuyan sayısı 8 @esra011 mazeretli @umut-16 mazeretli (tesbih çekti)
@nergismor mazeretli (tesbih çekti) gerimiz nerede @esrayg0 umrede orada dua ediyor bize
Okudum diye etiketleyenler
@masal3487 M Meyra_naz @HalitimASSOSyal @Pdr_ci D denizzz3 @hilalcikk Zeytin_yesili
Okuyup ismini görmeyenler varsa uyarsın beni hakka girmeyelim kızlar
Adet belirtim hiç yok cnm sadece çok akintim var bayadir.. hatta sürekli lavobaya gidiyorum hastalandim diye ama hiçbir şey yokayyy inş öyle bişidir canım yaa keşke içmeseydin bişi rabbim büyük
3 ay adet olmayıp hamile olanı okudum burda araştır bakk bende hala olmadım
belirti falan yokmu akıntı ?
Tamam tatlım Rabbim kabul etsinD denizzz3 hidayet kızı deniz için meryem süresi yasin 100 Rabbi heplimenes salihin 100 rabbi hepli mille dünke tesbih lerini çektim rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versinZeytin_yesili canım ben baştaki arkadaşlarada denize kadar bu şekilde okudum bilgin olsun
Seninde baya geçti demi cnm inş geç dollenmedir güzel haberler verirsinAdet belirtim hiç yok cnm sadece çok akintim var bayadir.. hatta sürekli lavobaya gidiyorum hastalandim diye ama hiçbir şey yok
Tamam canımBende mazeretliyim teşbih çektim bende
Seninde baya geçti demi canım inş geç dollenmedir güzel haberler verirsin sende var mı belirtiayyy inş öyle bişidir canım yaa keşke içmeseydin bişi rabbim büyük
3 ay adet olmayıp hamile olanı okudum burda araştır bakk bende hala olmadım
belirti falan yokmu akıntı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?