Cuma başka doktora gidicem canım çok içime sinmedi doktorun söyledikleri benim arkadaşin tansiyonu çok yüksekti hangi doktora gittiyse bebeği almamız gerek bebek yaşamaz dediler medikale gitti Doktor tansiyonu düşürdü sezeryanla aldı bebeği geçen hafta 1800 doğmuş küçücük daha kuzum.. kuveze aldılar aradim az önce çıkarmışlar eve rabbim bizede kucagimizda evlatlarımızla eve dönmeyi nasip etsin inşallahRABBİM HAYIRLSINI VERSİN İNŞALLH BENDEDE VARDI KİST 17 YAŞIMDA ALDIRDIM KİST ETKİLLİYOR COCUGU RABBİM YARDIMCIN OLSUN CNM BAŞKA HASTANYEDE GTSEYDN BEN ARTIK DOKTORLARADA ZOR GÜVENİYORUM BUNDAN 3 AY ÖNCE KONTRLE GTTİM TEK YUMURTAN VAR DEDİLER BAŞKA DOKTORA GTTİM 2 YUMURTAMINDA SAĞLIKLI OLDUĞUNU ÖĞRENDİM OGÜN BUGÜNDÜR COK GÜVENEMİYORUM AMA ELDENDE BAŞKA BİRŞEY GELMİİYOR İNANIYORUZ SONUÇTA
acaba dokdoru arasammı çok merak ediyom yaKuzum benim hemen panik yapma bakalım, önce bir doktorla görüş, bakalım doktor ne diyecek
Eğer numarası varsa ara tabi kuzum böyle kendini yiyip bitireceğine cumaya kadar, hatta watsaptan yazabilirsin, yada SMS at, geri dönüş yapar herhalde. Ben doktorumu istediğim zaman arıyordum sonra bana geri dönüş yapıyordu bu çok önemli bir şey hasta doktor ilişkisinde, dene şansını kuzum kızacak hali yokturacaba dokdoru arasammı çok merak ediyom yaZeytin_yesili çok soğol canım yorumun duam için
AMİN AMİNN CANIMMM EVET DOKTORLAR ÇOK ÖNEMLİ İNANKİ KİME NASIL İNANCIĞIMI ŞAŞIRDIM VALAL AZ ÖNCE BİYERDE OKUDUM 2 TESTTE CIKMAYAN GEBELİK BİLE YAŞAYAN VAR DOĞRUYSA :9 ALLAH BÜYÜKTÜR YA HİKMETİNDEN SUHAL OLUNMAZ BİLEMİYORUM 3.GÜNÜM BGN ŞYLE BENİMDE 10 FALAN GECERSE NEDEN ADET OLMADGMA BAKTIRMAM GEREKIYORCuma başka doktora gidicem canım çok içime sinmedi doktorun söyledikleri benim arkadaşin tansiyonu çok yüksekti hangi doktora gittiyse bebeği almamız gerek bebek yaşamaz dediler medikale gitti Doktor tansiyonu düşürdü sezeryanla aldı bebeği geçen hafta 1800 doğmuş küçücük daha kuzum.. kuveze aldılar aradim az önce çıkarmışlar eve rabbim bizede kucagimizda evlatlarımızla eve dönmeyi nasip etsin inşallah
bende aynı şekilde ama benim kasıklarımda batıyo bazen baş dönmesi oluyo 2 gündür bi üşüyüp bi terliyorum normalde troid hapı kullandığım için ellerim ayaklarım hiç üsümez ama 2 gündür buzzzAdet belirtim hiç yok cnm sadece çok akintim var bayadir.. hatta sürekli lavobaya gidiyorum hastalandim diye ama hiçbir şey yok
7. gün bugünSeninde baya geçti demi cnm inş geç dollenmedir güzel haberler verirsin
İnş canım benim Allah razı olsun hepimiz güzel haberler veririz inş birbirimize çiçekler umut oldu hepimizeB busra_brt ve M Meyra_naz ya inşallah bu gecikmeler güzel bi sebebe bağlıdır. Şu çiçekler sizin hamileliğinizi müjdelemiştir inşallahwagen canım bence de ya doktorunu ara ya da nöbetçi doktor falan varda bugün gösteriver ya da yarın git başka doktora. İçin rahat eder en azından. İnşallah senin düşündüğün gibi değildir. ASSOSyal Bugün de ibo mu dinledin kıs
Canım o hormonlar ne bilmiyorum ama inş çok önemli şeyler değildir o yüksek çıkanlar canını sıkma canım herşeyin bir tedavisi var sonuçta dua edelim inş güzel şeyler söyler doktorunkızlar çok kötüyüm benim test sonuçları çıkmış hepsi normal hormonlarda yanlız ca 125 900 çıkmış Robella antikoru da 68 çıkmı bunlar çok yüksek elim ayağım boşaldı resmen randuvuyuda cumaya verdiler ben ne yapcam yaa
Hahahh
amin canım çok sağol gelen herşey Allah dan neyapalım inşallah kötü bişiy yokturCanım o hormonlar ne bilmiyorum ama inş çok önemli şeyler değildir o yüksek çıkanlar canını sıkma canım herşeyin bir tedavisi var sonuçta dua edelim inş güzel şeyler söyler doktorun
Canim kendini bosu bosuna uzuyorsun,hormonlar strese bagli degisebiliyor merak etme bir sey cikmayacak insallah.amin canım çok sağol gelen herşey Allah dan neyapalım inşallah kötü bişiy yokturPdr_ci canım çok soğol yorumun için seninle aynı görüşteyim fakat eşime laf anlatamıyom ya doltor sadece muaneye 350 aldı tl numarasını verdi hemşiresinin kinidw verdi biş merak felan edersen ara sor diye watsabtan herangi bi sorum olunca hemen cevaplıyo proklem eşimde yok arama sana detaylı biş söylüyemez emarada bakması lazım kambur üstü bişiyder sonra üzülürsün sabret dua et diyo . Tamamda böylede üzülüyom daha iyi sanki mesaj atarsan küserim felan offf nepim mejbur bekliycem açıkcası kötü bişuder diye benbile aramak göstermek dahi istemiyom ama kötüysede biran önce tedavi şart hayırlısı ne yapalım kaderde ne varsa yaşıycaz tedbir bizden takdir Allah tan
Kız bu herifler de ne sabırlı. Keşke bizler dr o kadar sabırlı olabilsek. Sen iyi düşün inşallah iyi olacak. Esmaül hüsna çekip dua et. Ben tahlil sonuçlarını beklerkn öyle yaptım çok şükür iyi çıktı. İnşallah atlatacaksın bunları da canım benmamin canım çok sağol gelen herşey Allah dan neyapalım inşallah kötü bişiy yokturPdr_ci canım çok soğol yorumun için seninle aynı görüşteyim fakat eşime laf anlatamıyom ya doltor sadece muaneye 350 aldı tl numarasını verdi hemşiresinin kinidw verdi biş merak felan edersen ara sor diye watsabtan herangi bi sorum olunca hemen cevaplıyo proklem eşimde yok arama sana detaylı biş söylüyemez emarada bakması lazım kambur üstü bişiyder sonra üzülürsün sabret dua et diyo . Tamamda böylede üzülüyom daha iyi sanki mesaj atarsan küserim felan offf nepim mejbur bekliycem açıkcası kötü bişuder diye benbile aramak göstermek dahi istemiyom ama kötüysede biran önce tedavi şart hayırlısı ne yapalım kaderde ne varsa yaşıycaz tedbir bizden takdir Allah tan
Nedeennn kim naptı sana söyle de saçını çekeyimKızlar bugün modum çok düşük neye elimi atsam elimde kalıyo bi gariplik var çözemedim hiç bişi işin içinden çıkamıyorum koyverdim kendimi boşboş oturuyorum
canım aç bi güzel şarkı dinle güzel bi film izle yada felak nas oku çok iyi geliyor sıkma canını hiç bir şeyeKızlar bugün modum çok düşük neye elimi atsam elimde kalıyo bi gariplik var çözemedim hiç bişi işin içinden çıkamıyorum koyverdim kendimi boşboş oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?