- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Hoymonlayımın kulanı çekey misin dalga geçiyolay benimle / Millet akıntım var diye dert yanar ben kupkuruyum ya kafayı yicem normal bi şey mi bu adetime az kaldı adet bitti bende tık yok ya soğan suyu mu içsem rahimi temizlemek içinNedeennn kim naptı sana söyle de saçını çekeyim
İstiğfar çekiyorum canım günahlar da ağırlaştırıyor insanı Rabbim hepimizi afvu mağfiret eylesin inşallahcanım aç bi güzel şarkı dinle güzel bi film izle yada felak nas oku çok iyi geliyor sıkma canını hiç bir şeye
Hormonlar mı ha o zaman gösteririm ben onlara keratalarHoymonlayımın kulanı çekey misin dalga geçiyolay benimle / Millet akıntım var diye dert yanar ben kupkuruyum ya kafayı yicem normal bi şey mi bu adetime az kaldı adet bitti bende tık yok ya soğan suyu mu içsem rahimi temizlemek için
aminnnn canım benimm ahh keşke günahsız olsak ama malesefffİstiğfar çekiyorum canım günahlar da ağırlaştırıyor insanı Rabbim hepimizi afvu mağfiret eylesin inşallah
çıktı canım elimde onlarda hepsini toplu götürücem ama bu test canımı çok sıktıCanim kendini bosu bosuna uzuyorsun,hormonlar strese bagli degisebiliyor merak etme bir sey cikmayacak insallah.
Rahim filmin ne oldu canim sonuclar cikti mi?
ben hiç modumda değilim canım keşke kociş gibi takıntısız olsam ama yokBugün buralar sessiz ya da ben tatile girdim diye çok mu sık giriyorum burayaASSOSyal nerelere gittinn
Ayy herkes modsuz bugünnben hiç modumda değilim canım keşke kociş gibi takıntısız olsam ama yok
Canım adetim bitti biteli kuruyum yumurtlama akıntım da olmadı korkuyorum bu yüzden adetime az kaldı fitil kullandım o yüzden desem nisanın 4 de kullandım etkisi bitmiştir diyorum kendi kendimeHormonlar mı ha o zaman gösteririm ben onlara keratalaradetin bitti mi az mı kaldı anlamadım?
Herkesin kocişi aynı desenize ya ufff ya ne kadar sabır gösteriyorlar ben zırıl zırıl ağlıyom eşim teselli ediyo sabret Rabbim bize de bebişko vercek diyo demeleri kolay iş yerinde çalışıyo kafa dağıtıyo ben evde sokakta çocuk cıvıltıları ufff perdeleri bile açmıyom görmiyem diyeben hiç modumda değilim canım keşke kociş gibi takıntısız olsam ama yok
Canım vücudunun her şeyine kafa yorma işin içinden çıkamıyorsun. Bak benim de yumurtlama daha gerçekleşmemiş ama eli kulağında dedi doktor. Bugün çatlar dedi. Ama ovülasyon testlerinde hep silik çizgi. Akıntı da yok öyle kıvamlı. İçerde ne oluyo ne bitiyo bilmiyoruz malesef. Gerçi bilseydik de hoşumuza gideceğini sanmam. Onlar bildikleri gibi çalışıyorlar işte yumurtacanlarCanım adetim bitti biteli kuruyum yumurtlama akıntım da olmadı korkuyorum bu yüzden adetime az kaldı fitil kullandım o yüzden desem nisanın 4 de kullandım etkisi bitmiştir diyorum kendi kendime
Benimki de aynı valla. Bak göreceksin diyor bizimki de olacak. Müneccim misin sen nerden biliyosun diyorum olacak olacak diyor hey AllahımHerkesin kocişi aynı desenize ya ufff ya ne kadar sabır gösteriyorlar ben zırıl zırıl ağlıyom eşim teselli ediyo sabret Rabbim bize de bebişko vercek diyo demeleri kolay iş yerinde çalışıyo kafa dağıtıyo ben evde sokakta çocuk cıvıltıları ufff perdeleri bile açmıyom görmiyem diye
Tatlim aklina en kotusunu getirme Allahin izniyle bir sey cikmayacak icini ferah tutçıktı canım elimde onlarda hepsini toplu götürücem ama bu test canımı çok sıktı
ayy kızlar çok mutluyum doktorum aradı sanki Rabbim üzüntümü görüp arattı koçişede ders oldu neyse çok şükü kötü hastalık değilmiş çok şükür ayy çok sevindim ben kanser felan olmasında çocuk bile olmasa olur diyodum şükürler olsun Rabbim me sadece şeker çok az yüksek çıkmış günlük hayatta sorundeğil ama gebelik söz konusu olduğundan tempolu yürüş hamur işi yasak bide ilaç attı ismi yazdı kullan dedi çok mutlu oldum ben çok korkuyodum çok şükür inşallah filimlerede güzel yorum yaparTatlim aklina en kotusunu getirme Allahin izniyle bir sey cikmayacak icini ferah tut
GÖZÜN AYDIN CANIM BENİM :)ayy kızlar çok mutluyum doktorum aradı sanki Rabbim üzüntümü görüp arattı koçişede ders oldu neyse çok şükü kötü hastalık değilmiş çok şükür ayy çok sevindim ben kanser felan olmasında çocuk bile olmasa olur diyodum şükürler olsun Rabbim me sadece şeker çok az yüksek çıkmış günlük hayatta sorundeğil ama gebelik söz konusu olduğundan tempolu yürüş hamur işi yasak bide ilaç attı ismi yazdı kullan dedi çok mutlu oldum ben çok korkuyodum çok şükür inşallah filimlerede güzel yorum yaparsizi çok seviyom hayatı herşeyi çok seviyom şimdi şükür namazı kılcam inşallah
Boş ver konuşmasın arkadaşın o kaybeder hem Allah korusunda yine günahda verende alanda Rabbim kimsenin yarına çıkması dahi keain değil o boşuna havalarda uçuyo olcak seninde burdaki herkesinde benimde istiyen tüm islam aleminin elbet bir gün olcak olmasaydı Rabbim bukadar el açtırıp yalvartmazdı kociş şe gelirse benimki de geçen festen resim gösterdi bak arkadaşımın eşi hamile art niyetle değil mutluluk tan ama.onlar bizden baya sonra evlendiler neyse o gülerek gösterdi ben ağlamaya başladım o nun hiç umurunda değil sen niye ağlıyonki diyo ne oldu daha ne olcak dedim bizden sonra evlendi onlar ee ne olmuş bizim olmuyo diye kimsenin olmuyucakmı hem şükür ve sabır et diyo olucak olucak boşuna ağlıyon yaşlanıyon ağladıkça saçlar beyazlıyo boş ver diyip geçiyo valla sen kadın olsan hemen hamile kalırdın diyom çümkü sıfır sitres düşünce bu konuda süper sin dedimBENİM EŞİMDE ÇOK SABIRLI KIZLAR ÖYLE BÖYLE DEĞİL ADAM RELAX YANİ BEN AĞLIYORUM SIZLIYORUM ADAM DİYOR ALANDA VERENDE ALLAH TAMMA HAŞA BENDE İSYAN ETMİYORUM AKLIMA TAKILIYOR YANİ KISKNMAK İSTEMİYORUM KİMSEYİ AMA ÖZENİYORUM ALLAH YUKARDA BİRDE COK SIKI BİR ARKADAŞIM VARDI EŞİMİN ARKADAŞININ KARISIYDI ŞİMDİ O HAMİLE KALDI BANA BİR HAVA BİR HAVA GÖRMENİZ LAZIM SİZCE BU GÜNAH DEĞİLMİ YA ZATEN KONUŞMAYI KESTİ BENİMLE EŞİDE EŞİMLE GÖRÜŞMÜYOR HAMİLE KALDIKTAN SONRA 360 DERECE DÖNDÜ KIZ BEN ŞOK
canım abdullah kızı nihal olacak benim ancak girdim siteye.Kuzular Kerim kızı Merve Adnan kızı Ayşenur Fatma kızı Sibel listeden kendi istekleri ile çıktılarhilalcikk @Hayalimdi gercek oldu @sstsessizol @Erva_umut T tugsem_10 etiketlediğim halde cevap vermediler okumak istediği halde ismini liste de göremeyen varsa beni uyarsın
Bana da ilaç gibi geldi haberin canım sevinçten gözlerim doldu inşallah rahim filmin de güzel çıkar kuzum inşallah tez zaman da bebiş göbüşe konar inşallah Rabbim nasip etsinayy kızlar çok mutluyum doktorum aradı sanki Rabbim üzüntümü görüp arattı koçişede ders oldu neyse çok şükü kötü hastalık değilmiş çok şükür ayy çok sevindim ben kanser felan olmasında çocuk bile olmasa olur diyodum şükürler olsun Rabbim me sadece şeker çok az yüksek çıkmış günlük hayatta sorundeğil ama gebelik söz konusu olduğundan tempolu yürüş hamur işi yasak bide ilaç attı ismi yazdı kullan dedi çok mutlu oldum ben çok korkuyodum çok şükür inşallah filimlerede güzel yorum yaparsizi çok seviyom hayatı herşeyi çok seviyom şimdi şükür namazı kılcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?