2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

canım abdullah kızı nihal olacak benim ancak girdim siteye.
Canım arkadaşlar listeden çıktılar zamanları olmadıkları için listemiz başa döndü 2'ci arkadaşımıza okuyoruz Meryem süresi 100'er tane Rabbi hebli mines-salihin Rabbi hebli minledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua
Listeye tekrar ekliyeyim canım ama lütfen 2 dk siteye girip okudum yaz

EVET ZATEN DÜŞÜK TEHLİKESİ ATLATTI O ARKDAŞIM BEN GENE İNSANLIK GÖSTERİP GEÇMİŞ OLSUNA GTTİM AMA LAF VURDU DURDU ALLAH İNŞALLH KUCAGNA ALMAYI NASİP ETSİN AMA BİLMİYORUM BU ŞEKİLDE NEDEN YAPTILAR EŞİDE EŞİME KARŞI ÖYLE YANİ SANKİ BİZ BEBEKLERİNE NAPACAKSAK EVET BENİM EŞİMDE HEMEN KALIRDI HAMİLE İNSAN NASL BUKDR RAHAT OLUR BİLMİYORUM :)

Canım gözün aydın yersiz olmuş üzülmen doktora da maşallah he seni araması falan ne ilgili doktormuş valla. Kız erkekler kadın olsaydı dünya nüfusu ikiye katlanırde bence, hepsi stressiz doğurur dururdu

KIZLAR EŞİNİZ AİLESİ NE DİYOR BU ÇOCUK OLAYINDA BENİM 14 YAŞINDA BİR KAYNIM VAR ÇOCUGU AZ KALDI ÖLDÜRCEM GÖRÜMCEM 2.YE HAMİLE 1 YIL ARAYLA GELMİŞ BANA ONUN ŞEYİNİ YAPIYOR ABLAM 2.CYE HAMİLE BİZ Bİ AMCA OLAMADIK İŞTE SİZ OTURUN OTURDUĞUNUZ YERDE FALAN DAHA 14 YAŞINDA AZ KALDI VURCAM ZOR TUTUYRM KENDİMİ KIZLAR AKIL VERİN BENDE DAHA ERKEN DİYORUM SORANLARA BORÇ VAR DAHA 1 YILLIK EVLİYİM FALAN DİYORUM AİLESİ SORUNCA AMA ARTIK EVLERİNE GİTMEMEYE BAŞLADIM BUNALIYORUM

masal3487 niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu salat-ı tefriciyye çekiyor
@esrayg0 Emine kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe salat-ı tefriciyye çekiyor
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor
@Betulbasak Hüseyin kızı Hacer Şule
T tugsem_10 Abdullah kızı Nihal

kahkaha attım kız iyki kimse yoktu yanı doktorum evet gerçekten süper bi doktor tuzlu ama emeğinin hakkını veriyo bahçecideki bütün doktorlar çok ilgili hastaneniniçine girer girmez ilgi alakaya.başlıyolar sanki hastanede değilde oturmaya gelmişsin çay kahve ikramda.bulunuyorlar moreli gerçekten üst seviyelerde tutuyolar çümkü çok zor bi aşama tüp bebek piskolojikmen testek leri çok iyi

Kuzum beni eşim frenlemese çocuk soranlara çok şeyler dicem de hem Allah korkusu hem eşimin kırılıp üzülmemesi için susuyorum nasip deyip geçiyorum ama en önemlisi eşimin ailesi bu konuda anlayışlı inşallah Rabbim merhamet ve hidayet ihsam eder eşinin ailesine bu konuda konuşmazlar

Canım ne aptal bir arkadaşmış o öyle görmemişin çocuğu olmuş misali. Sanki üretimüni kendisi yaptı da havalara girmiş. Ne uyuz oluyorum böyle insanlara. Böylesine denk gelirsem direk haddini bildiririm. Terbiyesiz ya. Sen de hiç muhabbet kurma bence artık ister iyi doğursun ister kötü. Valla ben öyle insanlar için asla iyi niyetle dua etmem. Ne hali varsa görsün derim geçerim. Sinirlerimi zıplattı benim de geöenlerde bi arkadaşım doğum yaptı. En yakın arkadaşım ve meslektaşım. Erken doğum yaptı 7 aya daha yeni girmişti, çocuğun gelişimi durmuş erken doğum dediler. O zamn hastanede tesadifen karşılaştık ağlıyodu baya kötüydü. Hemen gittim sarıldım rahatlatmaya çalıştım. Doğuma gireceği zaman baya moral vermeye çalıştım. O gün eve geç gittim doğumu bekleyeyim dedim. Çıkana kadar da hep yanında kaldım. Ama sonra noldu? Doğumdan sonra kendisinin böbreği zaten tekti o da iltihap kapmış. Böbrek bakli dediler. Antalyaya gitti nakil için. Daha ameliyattan öncesiydi aradım nasılsın napıyosun falan. Ki doğumdan sonra sık sık arıyodum sen nasılsın bebek nasıl diye. O gün aradığımda dedim ki beneğin resmini atsana kız merak ettim. Dediği laf şu aynen: bilmiyorum ki göndersem mi nazar edersin kızıma. Ay ben şok. Neye uğradığımı şaşırdım. Ondan sonra da arayıp sormadım sadece bir defa ameliyattan sonra aradım geçmiş olsun diye. Niye aramıyorsun falan diye sitem etti. Bebeğin resmini atayım sana dedi. Ben de yok atma nazar ederim ben belki dedim bozuldu tabi. Muhabbetim de artık eskisi gibi değil. Noluyo bu kadınlara doğurunca başınız göğe mi eriyor, bi size mi vermiş Allah. Patavatsızlık yapmayı biliyorlar anca

HADİİ GÖZÜN AYDIN CANIM BAK BİŞİ YOKMUŞ ÇOOOOOK SEVİNDİMMMM İNŞ BEBİŞ HABERİNİDE BÖYLE VERİRSİN EN KISA ZAMANDAA

wagen canım çok sevindim souçların temiz çıkmasına. içini ferah tut inşallah filmlerdede bişi çıkmıycak hemen bebiş gelicek sonrada

VALLA CANIM BEN NEOLDUĞUMU ANLAMADIM ZATEN GİTTİM GEÇMİŞ OLSUNA BU BİR BAŞLADI YOK BENİM KOCAMIN BEBEĞİ ÇOK KIYMETLİ HERKES SEVEMEZ EL DOKUNTURMUYCAZ FALAN ANASIDA YANINDA YOK ASLA ODAYA KİMSEYİ SOKMUYCAM FALAN DEDİM KENDİNE GEL ESİRGEME BUKADAR ALANDA VERENDE ALLAH ÖYLE KONUŞMAYIN GÜNAH DEDİM AMA NE FAYDA HALA AYNILAR AMA BUNUN HUYUNDA VAR KOCASINDADA VAR TELEFON MARKASI FALAN DEĞİŞTİRDİ BUNLAR HEP HAVA HEP HAVA SONRA İŞTE KONUŞMUYORUZ ŞUAN AMA NE YEDGMZ AYRI GİDERDİ NE İÇTİĞİMİZ O BANA BEN ONA NE SOFRALAR OOO AMA DARBE YEDİM VLLA ŞOK ÜSTÜNE ŞOK OLDUM TAŞINDI AİLESİ GELMEDİ HEP BEN GİTTİM ALLAH GÖRÜYOR YUKARDA DİYİP ALLAHA BIRAKTIM

Ayyy hadi gozun aydin valla cok sevindim,aslinda onemli bir sey olmadigini dusunuyordum zaten ama doktoriun aramasi iyi olmus.Insallah rahim filminde iyi cikar.

AL BENDENDE OKADAR EŞİM ÜZÜLMESİN DİYE SUSUYRM AMA BU KAYNIM AZ DAHA ZORLARSA BİLMİYORUM NAPCAM TOKAT FALAN ATMAKTAN KORKUYORUM ÇÜNKÜ GERCEKTEN HASSASIM BU KONUDA EVLENİRKEN BİR ÇÖP ALMADILAR NE BANA NE EŞİME HİÇBİŞYE FAYDASI OLMADILAR AMA TORUNA GELİNCE SORUYORLR GECEN COK ÜSTELENİLER KOCAM KIZDI SOYUNUZU KURUTCAM SİZİ VARMI DİYECEGNZ DEDİ AAMA NE KAFA HALA ANLAMIYORLR :)

Benim kaynanam korkudan soramıyor bana bi kaç defa doktor kelimesini söyledi ben gitmeyeceğim doktora falan dedim kestirip attım. Ha kaynanam normal insan gibi olsaydı bu konularda tabi ki onunla da paylaşırdım tedavi sürecimi. Ben tam 10 kasımda doğum günümde hamile olduğumu öğrenmiştim. 6 haftalıklen tam keseyi gördük ertesi günü aniden düşük oldu. Kaynanamın benim anneme telefonda dediği laf şu: belki de hamile değildi adeti gecikmişti şimdi adet oldu. Mal mıdır nedir valla ağzımı bozuyorum ama ben o psikolojideyken bir de bu lafı duyunca küplere bindim. Düşüğün olduğu akşam da görümcem şunu dedi, siz çok acele ettiniz önce bi emin olsaydınız desi. Al bi tane daha mal. Neyden emin olacaktım dedim sesimi yükselttim. Kanda değerlerim baya yükseldi doktor keseyi de gördü daha neyden emin olmak gerekiyır dedim. Bozuldu tabi. Hey Allahım çok küfürler ettim de içimden. Yeni düşük yapan adama moral verilmesi gerekirken alay eder gibi şeyler söylediler. Sanki ben evcilik oynuyorum bugün de hamile olayım diye herkese yalan savurdum

Ahahahh koca lafı gediğine koymuş

AY SEN İYİ SABIRLI ÇIKMIŞIN BEN O KONUMDA OLSAYDIM COK ANİ PARLIYORUM ZATEN BAYA BAYA SAYARDIM YA ZATEN ALLAH İZİN VERİRDE HAMİLE KALIRSAM ASLA KAYNANAMLARIN TARAFI BİR SÜRE BİLMİYCEK HAK ETMİYORLAR COK COK SONRA DUYSUNLARDA ANLASINLAR HATALARINI

Aman bosver boylelerini benimde vardi bir arkadasim,hamile kaldi sonra orda burda bana hic yemek getirmedi diye dedikodumu yapmis kendisini kiskandigimi disunmus galiba,tabiki hayatimdan cikardim boyle insalar fazlalik bizim hayatimizda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…