Canım kesinlikle öyle yap. Allahın izniyle hamile olursam ben de bikaç ay demeyeceğim kimseye. Annem ve eşim bilsin kafi. Gerek yok hamileliğime inanmayanların bilmesine.AY SEN İYİ SABIRLI ÇIKMIŞIN BEN O KONUMDA OLSAYDIM COK ANİ PARLIYORUM ZATEN BAYA BAYA SAYARDIM YA ZATEN ALLAH İZİN VERİRDE HAMİLE KALIRSAM ASLA KAYNANAMLARIN TARAFI BİR SÜRE BİLMİYCEK HAK ETMİYORLAR COK COK SONRA DUYSUNLARDA ANLASINLAR HATALARINI
Seninki de değişik bir türmüş, gangi insan grubuna giriyor acabaAman bosver boylelerini benimde vardi bir arkadasim,hamile kaldi sonra orda burda bana hic yemek getirmedi diye dedikodumu yapmis kendisini kiskandigimi disunmus galiba,tabiki hayatimdan cikardim boyle insalar fazlalik bizim hayatimizda.
EVET ŞUANDA ONU KISKANDIĞIMI DÜŞÜNÜYOR YAZIK YA BEN ARKADAŞIM İÇİNDE HAYIRLISINI DİLER GEÇERİM ÖYLE Bİ DURUM YOK BACIM YOK MARİFET SANIYORLR GEBE KALMAYI AMA ALLHIN BİİR EMANETİ ONU BU ŞEKİLDE TAÇLANDIRMAK BANA COK TERS AMA NEOLDU 2AYA YAKIN YATTI DÜŞÜK TEHLİKESİNDE ALLAH İŞTEAman bosver boylelerini benimde vardi bir arkadasim,hamile kaldi sonra orda burda bana hic yemek getirmedi diye dedikodumu yapmis kendisini kiskandigimi disunmus galiba,tabiki hayatimdan cikardim boyle insalar fazlalik bizim hayatimizda.
ayyy gıcık oldum kaynanada görümceyede .Benim kaynanam korkudan soramıyor banabi kaç defa doktor kelimesini söyledi ben gitmeyeceğim doktora falan dedim kestirip attım. Ha kaynanam normal insan gibi olsaydı bu konularda tabi ki onunla da paylaşırdım tedavi sürecimi. Ben tam 10 kasımda doğum günümde hamile olduğumu öğrenmiştim. 6 haftalıklen tam keseyi gördük ertesi günü aniden düşük oldu. Kaynanamın benim anneme telefonda dediği laf şu: belki de hamile değildi adeti gecikmişti şimdi adet oldu. Mal mıdır nedir valla ağzımı bozuyorum ama ben o psikolojideyken bir de bu lafı duyunca küplere bindim. Düşüğün olduğu akşam da görümcem şunu dedi, siz çok acele ettiniz önce bi emin olsaydınız desi. Al bi tane daha mal. Neyden emin olacaktım dedim sesimi yükselttim. Kanda değerlerim baya yükseldi doktor keseyi de gördü daha neyden emin olmak gerekiyır dedim. Bozuldu tabi. Hey Allahım çok küfürler ettim de içimden. Yeni düşük yapan adama moral verilmesi gerekirken alay eder gibi şeyler söylediler. Sanki ben evcilik oynuyorum bugün de hamile olayım diye herkese yalan savurdum
ayy inşallah sonuçlarımı bile annemden önce sizinle paylaşıyom süpersiniz hepinizHADİİ GÖZÜN AYDIN CANIM BAK BİŞİ YOKMUŞ ÇOOOOOK SEVİNDİMMMM İNŞ BEBİŞ HABERİNİDE BÖYLE VERİRSİN EN KISA ZAMANDAA
Daha tek hücreli bi canlıya ne beşiği bakmış , fıstık kabuğuna da sığardıSİZE ASIL BOMBAYI SÖYLİM 3 AY ÖNCE FALAN BİR ARKADAŞIM DAHA HAMİLE KALDI ODA AYNI ŞEKİL HAVAYA GİRDİ KIZ TESTİ YAPTI ALLAH YUKARDA BAK HİÇ ABARTMIYORUM TESTİ YAPAR YAAPMAZ DOKTORA GİTTİ ORDADA NETLEŞTİRDİ VE GERCEKTEN BEN ŞOK YAŞADIM OGÜN GÜN BOYUNCA HASTANE ARADI COCUK ODASI BAKTI HANGİ HASTNEDE DOĞURSAM DİYE BAKTI TABİ BUNLARIN TEK TEK BİZE FOTOLARINI FALAN ATIYOR BEN İYİCENE ŞOK GEÇİRDİM DAHA ÖĞRENELİ 1 GÜN BİLE OLMAMIŞTI DÜŞÜNÜN O DERECE GÖRMEMİŞİN COCGU OLDU MİSALİ OLAY YAŞADIM BUDA İKİNCİSİ. :)
BEN GÖNDEREMEM KISKANIRIM :)Seninki de değişik bir türmüş, gangi insan grubuna giriyor acababen hamile kaldığımda bu gruptaki herkes bana kargoyla yemek gönderecek yoksa beni kıskanıyor olursunuz ona göre
Ahahahh kahkaha attım yaayyy gıcık oldum kaynanada görümceyede .
benim kaynana bi ara çok soruyodu en son eşim sinirlendi her ay hamile kalıyor şule her ay gidip keyfimizden kürtaj yaptıroyoz dedi. ondan beri soramıyor garibim
KIZ ODA BAKSA GENE İYİ KIYAFET ALIYORDU ALMA DEDİK TABİ OGÜN DİNLEDİ 5 GÜN SONRA FALAN ALDI VAR BÖYLELERİ İŞTE NAPCNDaha tek hücreli bi canlıya ne beşiği bakmış , fıstık kabuğuna da sığardı
Bak bütün topiklerde adını çıkartırım beni kıskanıypr diyeBEN GÖNDEREMEM KISKANIRIM :)
Hayır yapsın yapsın da millete beşik resmi falan göndermek nedir Allah aşkına ya, yoksa geces edersin alırsın ona bir şey diyemiyorumKIZ ODA BAKSA GENE İYİ KIYAFET ALIYORDU ALMA DEDİK TABİ OGÜN DİNLEDİ 5 GÜN SONRA FALAN ALDI VAR BÖYLELERİ İŞTE NAPCN
aynen biz zaten geç evlendik hiç korunmadık ve ikimizde çok istiyoruz tedavi görüyoruz bildigi halde sordugu için çok kızıyo.ama kocişim iyidir kız bazen adet gelince ben oturur aglarım pes ederim hep sarılır beraber aglarız :)Ahahahh kahkaha attım yakız bu kocalar da az değil ha demek onların da bi sinirleri varmış o konuda. Ama iyi oturtmuş lafı
ÇOK İYİ DEMİŞ :) :)ayyy gıcık oldum kaynanada görümceyede .
benim kaynana bi ara çok soruyodu en son eşim sinirlendi her ay hamile kalıyor şule her ay gidip keyfimizden kürtaj yaptıroyoz dedi. ondan beri soramıyor garibim
NAZAR EDERİM BEBEĞİNE AA OLURMU ÖYLE ŞEY KENDİMİ HANGİ DAĞLARA ATSAM ANAM NELERE GİTSEM YAPARIM :)Bak bütün topiklerde adını çıkartırım beni kıskanıypr diye
Aynen oyle bir cinsti ki ben ogretmenim,bebek onda uyku ve yorgunluk yapiyormus ne varmis mudure caktirmadan ogrencilerini alsaymisim(ben sinif ve ingilizce ogretmeni) inan hic ama hic abartmiyorum boyle degisik insanlar var bir de ogretmen olmular yani o da ayri bir trajedi.Seninki de değişik bir türmüş, gangi insan grubuna giriyor acababen hamile kaldığımda bu gruptaki herkes bana kargoyla yemek gönderecek yoksa beni kıskanıyor olursunuz ona göre
Zaten ne varsa önce annedir sonra da eştir bu konuda bizi anlayacak. Benim annem çok şükür hep destekçi, her şeyimi takip esiyor arayıp soruyor hasta oldun mu doktora birlikte gidelim vs. Düşüğün olduğu gün hastaneye gelir gelmez bana sarıldı bi sürü moral verici şey söyledi. Kıs ananın yerini kimse tutmuyor he, ben bu kaynanaya niye anne diyorum ki annemin tırnağı olamaz. Küm çıkarmışsa bu saçma adetiaynen biz zaten geç evlendik hiç korunmadık ve ikimizde çok istiyoruz tedavi görüyoruz bildigi halde sordugu için çok kızıyo.ama kocişim iyidir kız bazen adet gelince ben oturur aglarım pes ederim hep sarılır beraber aglarız :)
Hayır yapsın yapsın da millete beşik resmi falan göndermek nedir Allah aşkına ya, yoksa geces edersin alırsın ona bir şey diyemiyorum
BUNLAR GENE İYİ DAHA BETERLERİ VAR :)Aynen oyle bir cinsti ki ben ogretmenim,bebek onda uyku ve yorgunluk yapiyormus ne varmis mudure caktirmadan ogrencilerini alsaymisim(ben sinif ve ingilizce ogretmeni) inan hic ama hic abartmiyorum boyle degisik insanlar var bir de ogretmen olmular yani o da ayri bir trajedi.
hakkat yaaa o adet nasıl çıkmış acaba kendi açımdan söylüyorum 3, görüşümde kaynanaya anne dedim yüzük takıldı diye. aslında öyle hissedilmiyor kiZaten ne varsa önce annedir sonra da eştir bu konuda bizi anlayacak. Benim annem çok şükür hep destekçi, her şeyimi takip esiyor arayıp soruyor hasta oldun mu doktora birlikte gidelim vs. Düşüğün olduğu gün hastaneye gelir gelmez bana sarıldı bi sürü moral verici şey söyledi. Kıs ananın yerini kimse tutmuyor he, ben bu kaynanaya niye anne diyorum ki annemin tırnağı olamaz. Küm çıkarmışsa bu saçma adeti
Ohing diyorum, acilen uzak dur bebeğim bu kadından. Malesef öğretmenlikte karakter seçimi yapılmıyor ezber bilgin varsa oluyorsun. Kişiliğin önemi yokAynen oyle bir cinsti ki ben ogretmenim,bebek onda uyku ve yorgunluk yapiyormus ne varmis mudure caktirmadan ogrencilerini alsaymisim(ben sinif ve ingilizce ogretmeni) inan hic ama hic abartmiyorum boyle degisik insanlar var bir de ogretmen olmular yani o da ayri bir trajedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?