2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Canım kesinlikle öyle yap. Allahın izniyle hamile olursam ben de bikaç ay demeyeceğim kimseye. Annem ve eşim bilsin kafi. Gerek yok hamileliğime inanmayanların bilmesine.

SİZE ASIL BOMBAYI SÖYLİM 3 AY ÖNCE FALAN BİR ARKADAŞIM DAHA HAMİLE KALDI ODA AYNI ŞEKİL HAVAYA GİRDİ KIZ TESTİ YAPTI ALLAH YUKARDA BAK HİÇ ABARTMIYORUM TESTİ YAPAR YAAPMAZ DOKTORA GİTTİ ORDADA NETLEŞTİRDİ VE GERCEKTEN BEN ŞOK YAŞADIM OGÜN GÜN BOYUNCA HASTANE ARADI COCUK ODASI BAKTI HANGİ HASTNEDE DOĞURSAM DİYE BAKTI TABİ BUNLARIN TEK TEK BİZE FOTOLARINI FALAN ATIYOR BEN İYİCENE ŞOK GEÇİRDİM DAHA ÖĞRENELİ 1 GÜN BİLE OLMAMIŞTI DÜŞÜNÜN O DERECE GÖRMEMİŞİN COCGU OLDU MİSALİ OLAY YAŞADIM BUDA İKİNCİSİ. :)

Aman bosver boylelerini benimde vardi bir arkadasim,hamile kaldi sonra orda burda bana hic yemek getirmedi diye dedikodumu yapmis kendisini kiskandigimi disunmus galiba,tabiki hayatimdan cikardim boyle insalar fazlalik bizim hayatimizda.
Seninki de değişik bir türmüş, gangi insan grubuna giriyor acaba ben hamile kaldığımda bu gruptaki herkes bana kargoyla yemek gönderecek yoksa beni kıskanıyor olursunuz ona göre

Aman bosver boylelerini benimde vardi bir arkadasim,hamile kaldi sonra orda burda bana hic yemek getirmedi diye dedikodumu yapmis kendisini kiskandigimi disunmus galiba,tabiki hayatimdan cikardim boyle insalar fazlalik bizim hayatimizda.
EVET ŞUANDA ONU KISKANDIĞIMI DÜŞÜNÜYOR YAZIK YA BEN ARKADAŞIM İÇİNDE HAYIRLISINI DİLER GEÇERİM ÖYLE Bİ DURUM YOK BACIM YOK MARİFET SANIYORLR GEBE KALMAYI AMA ALLHIN BİİR EMANETİ ONU BU ŞEKİLDE TAÇLANDIRMAK BANA COK TERS AMA NEOLDU 2AYA YAKIN YATTI DÜŞÜK TEHLİKESİNDE ALLAH İŞTE

ayyy gıcık oldum kaynanada görümceyede .
benim kaynana bi ara çok soruyodu en son eşim sinirlendi her ay hamile kalıyor şule her ay gidip keyfimizden kürtaj yaptıroyoz dedi. ondan beri soramıyor garibim

Daha tek hücreli bi canlıya ne beşiği bakmış , fıstık kabuğuna da sığardı

ayyy gıcık oldum kaynanada görümceyede .
benim kaynana bi ara çok soruyodu en son eşim sinirlendi her ay hamile kalıyor şule her ay gidip keyfimizden kürtaj yaptıroyoz dedi. ondan beri soramıyor garibim
Ahahahh kahkaha attım ya kız bu kocalar da az değil ha demek onların da bi sinirleri varmış o konuda. Ama iyi oturtmuş lafı

KIZ ODA BAKSA GENE İYİ KIYAFET ALIYORDU ALMA DEDİK TABİ OGÜN DİNLEDİ 5 GÜN SONRA FALAN ALDI VAR BÖYLELERİ İŞTE NAPCN
Hayır yapsın yapsın da millete beşik resmi falan göndermek nedir Allah aşkına ya, yoksa geces edersin alırsın ona bir şey diyemiyorum

Ahahahh kahkaha attım ya kız bu kocalar da az değil ha demek onların da bi sinirleri varmış o konuda. Ama iyi oturtmuş lafı
aynen biz zaten geç evlendik hiç korunmadık ve ikimizde çok istiyoruz tedavi görüyoruz bildigi halde sordugu için çok kızıyo.ama kocişim iyidir kız bazen adet gelince ben oturur aglarım pes ederim hep sarılır beraber aglarız :)

Seninki de değişik bir türmüş, gangi insan grubuna giriyor acaba ben hamile kaldığımda bu gruptaki herkes bana kargoyla yemek gönderecek yoksa beni kıskanıyor olursunuz ona göre
Aynen oyle bir cinsti ki ben ogretmenim,bebek onda uyku ve yorgunluk yapiyormus ne varmis mudure caktirmadan ogrencilerini alsaymisim(ben sinif ve ingilizce ogretmeni) inan hic ama hic abartmiyorum boyle degisik insanlar var bir de ogretmen olmular yani o da ayri bir trajedi.

Zaten ne varsa önce annedir sonra da eştir bu konuda bizi anlayacak. Benim annem çok şükür hep destekçi, her şeyimi takip esiyor arayıp soruyor hasta oldun mu doktora birlikte gidelim vs. Düşüğün olduğu gün hastaneye gelir gelmez bana sarıldı bi sürü moral verici şey söyledi. Kıs ananın yerini kimse tutmuyor he, ben bu kaynanaya niye anne diyorum ki annemin tırnağı olamaz. Küm çıkarmışsa bu saçma adeti

Hayır yapsın yapsın da millete beşik resmi falan göndermek nedir Allah aşkına ya, yoksa geces edersin alırsın ona bir şey diyemiyorum
BUNLAR GENE İYİ DAHA BETERLERİ VAR :)

hakkat yaaa o adet nasıl çıkmış acaba kendi açımdan söylüyorum 3, görüşümde kaynanaya anne dedim yüzük takıldı diye. aslında öyle hissedilmiyor ki

Ohing diyorum, acilen uzak dur bebeğim bu kadından. Malesef öğretmenlikte karakter seçimi yapılmıyor ezber bilgin varsa oluyorsun. Kişiliğin önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…