2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

BENDE DİYORUM ANNE DİYE COK ZOR :) TELEFONUMDA KAYINVALİDEM DİYE KAYITLI BİRGÜN SORDU ANNE NİYE YAZMADIN DEDİ GÖRÜMCEM BENDE DEDM ANNENDE NE DİYE KAYITLIYIM BEN GELİNİM DİYE KAYDETMİŞ BENİ EE OZAMAN BEN ONUN KIZI GİBİ DEĞİLSEM ODA ANNEM GİBİ OLMAZ DEDİM SUSTURDUM OGÜN GÜN BOYUNCA KEYİFLİ KEYİFLİ DOLANDIM İLK LAF SOKUŞUMDU :)

hakkat yaaa o adet nasıl çıkmış acaba kendi açımdan söylüyorum 3, görüşümde kaynanaya anne dedim yüzük takıldı diye. aslında öyle hissedilmiyor ki
Çıkaran kişi kaynanasını çok sevmiş ellam aynen kıs ağzımdan zor çıkıyor o kelime sanki küfür ediyorum

Ahh canım benim nasıl insanlar var hadi sana acımıyorlar o sonuçta canının canı nasıl söylüyorlar taş olucaklar inan ki başlarına gelse bakkk o zaman böyle diyebiliyolar mı ama boşver canım söyleyenlerin laflarını ağzına tıkıcaksın inşşş

Az değilmişin sen de iyi demişin. Ben kaynanamın o lafından sonra kayınvalidem diye kayıtlı olan ismi teyze diye kaydettim. O bile çok, bi dahaki olayda "o şahıs" diye kaydedecem

Merhaba arkadaslar
Araniza katilabilir miyim?
3 aydir calismalara basladik fakat henuz bir hareket yok insallah burada birlikte iyiyi kotuyu paylasipta hayalimize en yakin surede kavusuruz..
Bu ay ovulasyon testi deneyecegim varmi kullanan?

Seninki de değişik bir türmüş, gangi insan grubuna giriyor acaba ben hamile kaldığımda bu gruptaki herkes bana kargoyla yemek gönderecek yoksa beni kıskanıyor olursunuz ona göre

sen yeter kii ol göndeririz canım bnm teyze olucaz yani

hani ümre hacı arkadaşları olur ya sizde öylesiniz bnm içinnn

Valla bazen bazı kalplerin taşlaşmış olduğunu düşünüyorum zaten. Hayır bir insan kesenin olduğu ultrason resmini gördüğü halde nasıl bunu diyebiliyor? Başka şeye gelince her şeyi biliyorlar sanki bi bunu düşünemiyorlar.

Adetliyken okuyamadigim Yasin-i Serifleri Huseyin kizi Saliha ve Ömer kızı Elif icin okudum.Rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nesip etsin inşallah.

Merhaba arkadaslar
Araniza katilabilir miyim?
3 aydir calismalara basladik fakat henuz bir hareket yok insallah burada birlikte iyiyi kotuyu paylasipta hayalimize en yakin surede kavusuruz..
Bu ay ovulasyon testi deneyecegim varmi kullanan?
HOŞGELDİN CNM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNALLH

SENİNKİLER İNSANLIKTAN UZAK BACIM DEMEDİ DEME YANİ TORUNU DÜŞÜMÜŞ OĞLUNUNDA CANI GİTMİŞ SENİ MUTLU ETCEKLERİNE NELER SÖYLEMİŞLER YA ALLAH SANA SABIR VERSİN

sen yeter kii ol göndeririz canım bnm teyze olucaz yani

hani ümre hacı arkadaşları olur ya sizde öylesiniz bnm içinnn
Ayy canım venim ince düşüncenden dolayı teşekkür edrrim öpüyorum çokk aynen benim için de öyle. Sanki buraya girince farklı bir hayat boyutuna giriyormuşum gibi oluyor. Anlaşıldığımı hissediyorum

SENİNKİLER İNSANLIKTAN UZAK BACIM DEMEDİ DEME YANİ TORUNU DÜŞÜMÜŞ OĞLUNUNDA CANI GİTMİŞ SENİ MUTLU ETCEKLERİNE NELER SÖYLEMİŞLER YA ALLAH SANA SABIR VERSİN
Amünn cümlemize. Artık onların laflarını takmamayı daha doğrusu onları takmamayı öğrendim. Bu konuda eşimle çook tartıştığımız ettiğimiz oldu ama olgunlaştım artık. Şümdi artık kaynanamla görümcem birbirine giriyor sürekli. Bu aralar baya kötü araları. Heç umrumda olmaz

Cok tesekkurler
Benim 2. Olacak kismet olursa bir kizim var.
ilki de ikinciside ayniymis insanin aklina dusmeyegorsun hic stres yapmam saniyordum ama malesef
Canım Allah bağışlasın. Ben bu ay kullandım da bu testlerden pek bişey anlamadım.yani bende sonuç vermedi sanırım. Hoşgeldin bu arada

canımmm her daimmm bırak yesinler birbirleriniii sen bak karşıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…