- 25 Nisan 2017
- 94
- 81
- 3
- 32
BENDE DİYORUM ANNE DİYE COK ZOR :) TELEFONUMDA KAYINVALİDEM DİYE KAYITLI BİRGÜN SORDU ANNE NİYE YAZMADIN DEDİ GÖRÜMCEM BENDE DEDM ANNENDE NE DİYE KAYITLIYIM BEN GELİNİM DİYE KAYDETMİŞ BENİ EE OZAMAN BEN ONUN KIZI GİBİ DEĞİLSEM ODA ANNEM GİBİ OLMAZ DEDİM SUSTURDUM OGÜN GÜN BOYUNCA KEYİFLİ KEYİFLİ DOLANDIM İLK LAF SOKUŞUMDU :)Zaten ne varsa önce annedir sonra da eştir bu konuda bizi anlayacak. Benim annem çok şükür hep destekçi, her şeyimi takip esiyor arayıp soruyor hasta oldun mu doktora birlikte gidelim vs. Düşüğün olduğu gün hastaneye gelir gelmez bana sarıldı bi sürü moral verici şey söyledi. Kıs ananın yerini kimse tutmuyor he, ben bu kaynanaya niye anne diyorum ki annemin tırnağı olamaz. Küm çıkarmışsa bu saçma adeti
Çıkaran kişi kaynanasını çok sevmiş ellamhakkat yaaa o adet nasıl çıkmış acaba kendi açımdan söylüyorum 3, görüşümde kaynanaya anne dedim yüzük takıldı diye. aslında öyle hissedilmiyor ki
Benim kaynanam korkudan soramıyor banabi kaç defa doktor kelimesini söyledi ben gitmeyeceğim doktora falan dedim kestirip attım. Ha kaynanam normal insan gibi olsaydı bu konularda tabi ki onunla da paylaşırdım tedavi sürecimi. Ben tam 10 kasımda doğum günümde hamile olduğumu öğrenmiştim. 6 haftalıklen tam keseyi gördük ertesi günü aniden düşük oldu. Kaynanamın benim anneme telefonda dediği laf şu: belki de hamile değildi adeti gecikmişti şimdi adet oldu. Mal mıdır nedir valla ağzımı bozuyorum ama ben o psikolojideyken bir de bu lafı duyunca küplere bindim. Düşüğün olduğu akşam da görümcem şunu dedi, siz çok acele ettiniz önce bi emin olsaydınız desi. Al bi tane daha mal. Neyden emin olacaktım dedim sesimi yükselttim. Kanda değerlerim baya yükseldi doktor keseyi de gördü daha neyden emin olmak gerekiyır dedim. Bozuldu tabi. Hey Allahım çok küfürler ettim de içimden. Yeni düşük yapan adama moral verilmesi gerekirken alay eder gibi şeyler söylediler. Sanki ben evcilik oynuyorum bugün de hamile olayım diye herkese yalan savurdum
Çıkaran kişi kaynanasını çok sevmiş ellamaynen kıs ağzımdan zor çıkıyor o kelime sanki küfür ediyorum
Az değilmişin sen deBENDE DİYORUM ANNE DİYE COK ZOR :) TELEFONUMDA KAYINVALİDEM DİYE KAYITLI BİRGÜN SORDU ANNE NİYE YAZMADIN DEDİ GÖRÜMCEM BENDE DEDM ANNENDE NE DİYE KAYITLIYIM BEN GELİNİM DİYE KAYDETMİŞ BENİ EE OZAMAN BEN ONUN KIZI GİBİ DEĞİLSEM ODA ANNEM GİBİ OLMAZ DEDİM SUSTURDUM OGÜN GÜN BOYUNCA KEYİFLİ KEYİFLİ DOLANDIM İLK LAF SOKUŞUMDU :)
Seninki de değişik bir türmüş, gangi insan grubuna giriyor acababen hamile kaldığımda bu gruptaki herkes bana kargoyla yemek gönderecek yoksa beni kıskanıyor olursunuz ona göre
Valla bazen bazı kalplerin taşlaşmış olduğunu düşünüyorum zaten. Hayır bir insan kesenin olduğu ultrason resmini gördüğü halde nasıl bunu diyebiliyor? Başka şeye gelince her şeyi biliyorlar sanki bi bunu düşünemiyorlar.Ahh canım benim nasıl insanlar var hadi sana acımıyorlar o sonuçta canının canı nasıl söylüyorlar taş olucaklar inan ki başlarına gelse bakkk o zaman böyle diyebiliyolar mı ama boşver canım söyleyenlerin laflarını ağzına tıkıcaksın inşşş
HOŞGELDİN CNM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNALLHMerhaba arkadaslar
Araniza katilabilir miyim?
3 aydir calismalara basladik fakat henuz bir hareket yok insallah burada birlikte iyiyi kotuyu paylasipta hayalimize en yakin surede kavusuruz..
Bu ay ovulasyon testi deneyecegim varmi kullanan?
SENİNKİLER İNSANLIKTAN UZAK BACIM DEMEDİ DEME YANİ TORUNU DÜŞÜMÜŞ OĞLUNUNDA CANI GİTMİŞ SENİ MUTLU ETCEKLERİNE NELER SÖYLEMİŞLER YA ALLAH SANA SABIR VERSİNValla bazen bazı kalplerin taşlaşmış olduğunu düşünüyorum zaten. Hayır bir insan kesenin olduğu ultrason resmini gördüğü halde nasıl bunu diyebiliyor? Başka şeye gelince her şeyi biliyorlar sanki bi bunu düşünemiyorlar.
Ayy canım venim ince düşüncenden dolayı teşekkür edrrim öpüyorum çokksen yeter kii ol göndeririz canım bnm teyze olucaz yani
hani ümre hacı arkadaşları olur ya sizde öylesiniz bnm içinnn
o şahıs iyiymiş amaAz değilmişin sen deiyi demişin. Ben kaynanamın o lafından sonra kayınvalidem diye kayıtlı olan ismi teyze diye kaydettim. O bile çok, bi dahaki olayda "o şahıs" diye kaydedecem
WUWUUW TEYZEMİ HELALLAz değilmişin sen deiyi demişin. Ben kaynanamın o lafından sonra kayınvalidem diye kayıtlı olan ismi teyze diye kaydettim. O bile çok, bi dahaki olayda "o şahıs" diye kaydedecem
Amünn cümlemize. Artık onların laflarını takmamayı daha doğrusu onları takmamayı öğrendim. Bu konuda eşimle çook tartıştığımız ettiğimiz oldu ama olgunlaştım artık. Şümdi artık kaynanamla görümcem birbirine giriyor sürekli. Bu aralar baya kötü araları. Heç umrumda olmazSENİNKİLER İNSANLIKTAN UZAK BACIM DEMEDİ DEME YANİ TORUNU DÜŞÜMÜŞ OĞLUNUNDA CANI GİTMİŞ SENİ MUTLU ETCEKLERİNE NELER SÖYLEMİŞLER YA ALLAH SANA SABIR VERSİN
HOŞGELDİN CNM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNALLH
WUWUUW TEYZEMİ HELALL
Canım Allah bağışlasın. Ben bu ay kullandım da bu testlerden pek bişey anlamadım.yani bende sonuç vermedi sanırım. Hoşgeldin bu aradaCok tesekkurler
Benim 2. Olacak kismet olursa bir kizim var.
ilki de ikinciside ayniymis insanin aklina dusmeyegorsun hic stres yapmam saniyordum ama malesef
Ayy canım venim ince düşüncenden dolayı teşekkür edrrim öpüyorum çokkaynen benim için de öyle. Sanki buraya girince farklı bir hayat boyutuna giriyormuşum gibi oluyor. Anlaşıldığımı hissediyorum
Ahahahh öyle yapıyorum inan çekirdek alıp çıtlatacam artık, her gün yeni bir heyecancanımmm her daimmmbırak yesinler birbirleriniii sen bak karşıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?