- 25 Nisan 2017
- 94
- 81
- 3
- 32
Canım Allah bağışlasın. Ben bu ay kullandım da bu testlerden pek bişey anlamadım.yani bende sonuç vermedi sanırım. Hoşgeldin bu arada
AMİNNN KARDEŞİM AMİNNNTesekkur ederim hosbuldum
Amin cumlemizin evladini bagislasin rabbim insallah.
Nerde kim varsa isteyen bekleyen nasip etsin aratmasin.. bu yolda eģlenmek ne zor bilirim.
Antap merkezNEREDE OTUYORSUNUZ KIZLAR BEN İSTANBUL EYÜP:)
Antap merkezNEREDE OTUYORSUNUZ KIZLAR BEN İSTANBUL EYÜP:)
KEŞKE BURALARDA OLSAYDINIZ GÖRÜŞÜRDÜK VALLA DERTLEŞCEK KİMSELERİM YOK HERKES DARBE ATMAYA MERAKLI YAAntap merkezanam ne uzağızz
Aminn cümle isteyenlere nasip etsin Rabbim.Tesekkur ederim hosbuldum
Amin cumlemizin evladini bagislasin rabbim insallah.
Nerde kim varsa isteyen bekleyen nasip etsin aratmasin.. bu yolda eģlenmek ne zor bilirim.
Valla ne güzel olurdu ama antebe gelen okursa kapım daima açıktır bilinKEŞKE BURALARDA OLSAYDINIZ GÖRÜŞÜRDÜK VALLA DERTLEŞCEK KİMSELERİM YOK HERKES DARBE ATMAYA MERAKLI YA
ALLAH RAZI OLSUN BACIM SENİDE BEKLERİM HERZAMAN İSTANBULAValla ne güzel olurdu ama antebe gelen okursa kapım daima açıktır bilin
Kıs valla gelmeyi çok istiyorum oaralara da kısmet. Bi tek havalimanında aktarmada bikaç saat bekledim. Tek istanbul maceram buALLAH RAZI OLSUN BACIM SENİDE BEKLERİM HERZAMAN İSTANBULA
Canım nerde oturuyon bende antepliyim ama evlenince Mersin'e geldik 1 temmuzda antebe gelicem Allah kısmet ederse..çok özledim oralariValla ne güzel olurdu ama antebe gelen okursa kapım daima açıktır bilin
GEL GEL GÜZELDİR İSTANBUL ÖZELLİKLE EYÜP SULTAN :)Kıs valla gelmeyi çok istiyorum oaralara da kısmet. Bi tek havalimanında aktarmada bikaç saat bekledim. Tek istanbul maceram bu
Canım numara verme olayına herkesin sıcak bakacağını sanmıyorum, herkesin kendine göre mutlaka sebepleri vardır. Güvenden ziyade. Benim için sıkıntı olmazdı amaACABA WHATSAP GRUBU KURSAK NASIL OLUR YA :)
BENDE ANTEBİ MERAK EDİYORUM YEMEKLERNZ FALAN COK GÜZEL BACIMKıs valla gelmeyi çok istiyorum oaralara da kısmet. Bi tek havalimanında aktarmada bikaç saat bekledim. Tek istanbul maceram bu
Ahaa benim de hemşerim çıktı ne güzelCanım nerde oturuyon bende antepliyim ama evlenince Mersin'e geldik 1 temmuzda antebe gelicem Allah kısmet ederse..çok özledim oralari
TABİKİ HERKESİN KENDİ GÖRÜŞÜ SAYGU DUYARIM AMA SONUCTA BURDADA KONUŞUYORUZ TABİ BENİM İÇİNDE SIKINTI OLMAZ MESALA :)Canım numara verme olayına herkesin sıcak bakacağını sanmıyorum, herkesin kendine göre mutlaka sebepleri vardır. Güvenden ziyade. Benim için sıkıntı olmazdı ama
He valla güzeldir ama ben et yemediğim içün bana pek hitap etmiyor. Ama yine de nefistir. 4 sene trabzonda okudum oranın yemekleri görünce antebi mumla aradımBENDE ANTEBİ MERAK EDİYORUM YEMEKLERNZ FALAN COK GÜZEL BACIM
Bilmem ki arkadaşların da fikrini almak gerekTABİKİ HERKESİN KENDİ GÖRÜŞÜ SAYGU DUYARIM AMA SONUCTA BURDADA KONUŞUYORUZ TABİ BENİM İÇİNDE SIKINTI OLMAZ MESALA :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?