2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Az değilmişin sen de iyi demişin. Ben kaynanamın o lafından sonra kayınvalidem diye kayıtlı olan ismi teyze diye kaydettim. O bile çok, bi dahaki olayda "o şahıs" diye kaydedecem
kız süpersin o şahız ne olaysınyaaklıma geldikçe gülerim artık

Merhaba arkadaslar
Araniza katilabilir miyim?
3 aydir calismalara basladik fakat henuz bir hareket yok insallah burada birlikte iyiyi kotuyu paylasipta hayalimize en yakin surede kavusuruz..
Bu ay ovulasyon testi deneyecegim varmi kullanan?
Zeytin_yesili bak sana müşteri buluyorum arkadaşımız da katılmak istiyor

BENCE AZ OLSUN ÖZ OLSUN OZAMAN BİZ BAŞLAYALIM HATUNLAR GERİSİ KARARINI VERŞNCE GELİR NE DERSİNİZ ::) ÖZELDEN MESAJ ATALIM OZAMAN NUMARALARI BEN HİÇ BİLMİYORUM NERDEN NASIL ATALACAK MESAJ SİZ ATARSANIZ İYİ OLUR

masal3487 niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu salat-ı tefriciyye çekiyor
@esrayg0 Emine kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe salat-ı tefriciyye çekiyor
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor
@Betulbasak Hüseyin kızı Hacer Şule
T tugsem_10 Abdullah kızı Nihal
@UKALA-07
P Purple07

@UKALA-07 P Purple07 kızlar kendi isimlerinizi yazarsanız listeye eklicem niyet için ve bugün 2 meryem süresi 200 Rabbi hebli mines-salihin Rabbi hebli min ledünkü zürriyeten tayibeten inneke semiud-dua çekebilir misiniz ? Dün wagen Türkan kızı Şeymaya bugün de masal3487 Nevzat kızı Özgüne okuyoruz hak geçmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…