- 3 Haziran 2016
- 714
- 985
- 103
- 42
Mersin de misin artıkEwet canım biliyorum teyzemlerde orda oturuyor biz sarigullukte oturuyorduk
Canım oldu muuPdr_ci kuzum sana mesaj atamıyorum
Evet canım 4 yıldır burdayımMersin de misin artık
Canım sen bana mesaj at da ben ona cevap olarak yazayım numarayı. Özel mesaj atmasını bilmiyorumhatunlar ben whatsaptan grup açtım ister numaralarınızı gönderin bana ister ben vereyim siz oluşturun grup
Canım ben memleketinden dışarıda yapamazdım herhalde. Sen iyi dayanıyorsun. Geçen sene urfadaydım görevde. Antebe gelince toprağını öpesim geldiEvet canım 4 yıldır burdayım
Burayı birakmiycazki cnm buaraya devam ordanda devamkızlarya burası iyidi paulaştıklarımızdan başkalarıda okuyo bilgileniyodu şimdi watsab bilemedim ya nasıl olcak
ben burdan sizleyim kızlarBurayı birakmiycazki cnm buaraya devam ordanda devam
ayy bian korktum üzüldüm burayı bırakıp gidiyonuz diyeBu grup bırakılır mı tabi ki burdan konuşucazz
Yok bebeğim buradan bileceğiz inşallah birbirimizin son durumlarınıayy bian korktum üzüldüm burayı bırakıp gidiyonuz diye
Antepli misin?ben de kiliste uni okudum Antebe cok gider gelirdim cok guzel bir sehir.Canım ben memleketinden dışarıda yapamazdım herhalde. Sen iyi dayanıyorsun. Geçen sene urfadaydım görevde. Antebe gelince toprağını öpesim geldi
Evet canım antepliyim. Memleket diye demiyorum ama hakkaten güzel yaaAntepli misin?ben de kiliste uni okudum Antebe cok gider gelirdim cok guzel bir sehir.
Kuzum bazen vakit bulunamıyor ya da siteye girilemiyor sorun çıkıyo whatsapptan birbirimize haber veririz belki aramızda özel bi şey konuşuruz o yüzden yoksa burası bizim dua evimiz bırakmayızayy bian korktum üzüldüm burayı bırakıp gidiyonuz diye
Bende yapamam diyordum canım üniversiteye bile dışarı gitmedim Antep'te okudum ama kaderde mersinli biriyle evlenmek varmisCanım ben memleketinden dışarıda yapamazdım herhalde. Sen iyi dayanıyorsun. Geçen sene urfadaydım görevde. Antebe gelince toprağını öpesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?