2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kızlar geldimm ya evi satıcaz da hayırlısıyla eve bakmaya falan geldiler daha yeni gittiler. Mesajım dışarıya kapalıydı sanırım du bakayım

kızlarya burası iyidi paulaştıklarımızdan başkalarıda okuyo bilgileniyodu şimdi watsab bilemedim ya nasıl olcak

Canım ben memleketinden dışarıda yapamazdım herhalde. Sen iyi dayanıyorsun. Geçen sene urfadaydım görevde. Antebe gelince toprağını öpesim geldi
Antepli misin?ben de kiliste uni okudum Antebe cok gider gelirdim cok guzel bir sehir.

ayy bian korktum üzüldüm burayı bırakıp gidiyonuz diye
Kuzum bazen vakit bulunamıyor ya da siteye girilemiyor sorun çıkıyo whatsapptan birbirimize haber veririz belki aramızda özel bi şey konuşuruz o yüzden yoksa burası bizim dua evimiz bırakmayız

Canım ben memleketinden dışarıda yapamazdım herhalde. Sen iyi dayanıyorsun. Geçen sene urfadaydım görevde. Antebe gelince toprağını öpesim geldi
Bende yapamam diyordum canım üniversiteye bile dışarı gitmedim Antep'te okudum ama kaderde mersinli biriyle evlenmek varmis

Zeytin_yesili canım ben kendim için oku mamıştım yasin meryem süresi bide tesbih dualarınıda 100 100 çektim kendi adımada Rabbim tez ve hayırlı zamanda hayırlı vee sağlıklı ikiz evlatlar versin bütün istiyenlere banafa beraberinde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…