Yok kız ibo sevmem ben aklıma geldi sizi düşününce@busra_brt ve M Meyra_naz ya inşallah bu gecikmeler güzel bi sebebe bağlıdır. Şu çiçekler sizin hamileliğinizi müjdelemiştir inşallahwagen canım bence de ya doktorunu ara ya da nöbetçi doktor falan varda bugün gösteriver ya da yarın git başka doktora. İçin rahat eder en azından. İnşallah senin düşündüğün gibi değildir. ASSOSyal Bugün de ibo mu dinledin kıs
Sözüm olsun yarın metal dinleyelim
Kuzum ders çalıştım biraz sınavıma az kaldı@@ASSOSyal kuzum nerdesin merak ettim
Bugün sınav moduna soktum kendimi beybiii, bu aralar çocuğa sardım sınavı unuttum, sınavda da çocuk yazarım artıkBugün buralar sessiz ya da ben tatile girdim diye çok mu sık giriyorum burayaASSOSyal nerelere gittinn
inşallah başarılı bi şekilde geçer sınavın Rabbim zihin açıklığı versin kuzum ben arıycaktım kociş bırakmadı sonra doktor kendisi aradı sonuçlarınız bana ulaştı diye çok şükür kötü hastalık dwğilmiş çok korkuyodum kanser.felan dır diye çok şükür değilmiş şeker biraz yüksek dedi şimdiden düşürelim gebelikte sıkıntı yapmasın diye ilaç ismi göndedi watsabtan bide yürüş diyet sıpor çpk kilolu degelim 169 boy kiloda 64 ama yinede o 4 kilo gitcek dedi vercez artık çok şükür bunada koşu bandı alayım diyom bakalım inşallah bunca emegin sonu güzel yavrular olur herkes içinKuzum ders çalıştım biraz sınavıma az kaldı
Sen naptın aradın mı doktoru
Bak ya dedim sana doktorla konuşmadan üzme kendini diye kuzum, çok şükür Rabbime, en kısa zamanda bebişte gelecekayy kızlar çok mutluyum doktorum aradı sanki Rabbim üzüntümü görüp arattı koçişede ders oldu neyse çok şükü kötü hastalık değilmiş çok şükür ayy çok sevindim ben kanser felan olmasında çocuk bile olmasa olur diyodum şükürler olsun Rabbim me sadece şeker çok az yüksek çıkmış günlük hayatta sorundeğil ama gebelik söz konusu olduğundan tempolu yürüş hamur işi yasak bide ilaç attı ismi yazdı kullan dedi çok mutlu oldum ben çok korkuyodum çok şükür inşallah filimlerede güzel yorum yaparsizi çok seviyom hayatı herşeyi çok seviyom şimdi şükür namazı kılcam inşallah
Tabiki olur canım benim ya gözün aydın, bir daha doktorla konuşmadan üzme kendini. Spor aleti hiç alma direkt dışarıda yürüyüş yap derim havalarda güzel daha etkili. Ayrıca hangi şeker ilacını verdi bilmiyorum ama o şeker ilacı da sana o dört kiloyu verdirir :) sınavım bitsin bende diyete başlıyorum, hep beraber bi de diyet yapalım en iyisi kuzu :)inşallah başarılı bi şekilde geçer sınavın Rabbim zihin açıklığı versin kuzum ben arıycaktım kociş bırakmadı sonra doktor kendisi aradı sonuçlarınız bana ulaştı diye çok şükür kötü hastalık dwğilmiş çok korkuyodum kanser.felan dır diye çok şükür değilmiş şeker biraz yüksek dedi şimdiden düşürelim gebelikte sıkıntı yapmasın diye ilaç ismi göndedi watsabtan bide yürüş diyet sıpor çpk kilolu degelim 169 boy kiloda 64 ama yinede o 4 kilo gitcek dedi vercez artık çok şükür bunada koşu bandı alayım diyom bakalım inşallah bunca emegin sonu güzel yavrular olur herkes için
canım@saman Alevi arkadaşı etiketle not alıyo okuyanları defterine çümkü sonra karışmasın diye böyle okuyamıya biliyoMeryem suresi,yasin suresi okudum ve tesbihlerimi cektim.
aynen yanlız sıkılırım diye kocişten söz aldım katılıcakmış bana en düşük olanını verdi adı motofin 500 mg lık olanından dışarısı güzel evet aslında o daha iyi fikir ama sorun şu adım başı kv akrabalarıyla dolu sanki semti satın almış mübarekler şimdi raslarlar bişiy sorarlar üzülürüm neyse olmadı arabaya atla başka semte giderim ne yapayım zor olcak ama çaresi yok sende nekadar faslalık var eminim azıcıktırTabiki olur canım benim ya gözün aydın, bir daha doktorla konuşmadan üzme kendini. Spor aleti hiç alma direkt dışarıda yürüyüş yap derim havalarda güzel daha etkili. Ayrıca hangi şeker ilacını verdi bilmiyorum ama o şeker ilacı da sana o dört kiloyu verdirir :) sınavım bitsin bende diyete başlıyorum, hep beraber bi de diyet yapalım en iyisi kuzu :)
Canım inşallah çok iyi geçerBugün sınav moduna soktum kendimi beybiii, bu aralar çocuğa sardım sınavı unuttum, sınavda da çocuk yazarım artıksınavı düşünmeyeyim diye nereye saracağımı şaşırdım bakma
Olur tabiki canım istedikten sonra yaparsın, boşver sen elalemi, yapıcam deyince yapılıyor, hurma yoğurt diyeti yapıyorum ben çok memnunum tavsiye ederim sanada yine yapacağım. Ben şuan 55 kiloyum kışın malesef dikkat etmediğim için alıyorum ama yaz geldiğimi o fazlalıklarımı veriyorum hedefim 51 yaz için, yani yaz kiloma geri dönmek istiyorum inşallahaynen yanlız sıkılırım diye kocişten söz aldım katılıcakmış bana en düşük olanını verdi adı motofin 500 mg lık olanından dışarısı güzel evet aslında o daha iyi fikir ama sorun şu adım başı kv akrabalarıyla dolu sanki semti satın almış mübarekler şimdi raslarlar bişiy sorarlar üzülürüm neyse olmadı arabaya atla başka semte giderim ne yapayım zor olcak ama çaresi yok sende nekadar faslalık var eminim azıcıktır
Ben sınavda genelde kafayı yiyorum bebeğim oynamak yerine oturur ağlarım :) aman bitsin de rahatlayalım ya çok sıkıldım, azıcık taktik ver bana kız :)) bak sınavdan bir gün önce kopuyoruz yoksa ben kendimi yerim :))Canım inşallah çok iyi geçersınavda da kalkıp oynama he
Taktik taktik tak tik tak tikBen sınavda genelde kafayı yiyorum bebeğim oynamak yerine oturur ağlarım :) aman bitsin de rahatlayalım ya çok sıkıldım, azıcık taktik ver bana kız :)) bak sınavdan bir gün önce kopuyoruz yoksa ben kendimi yerim :))
Bu da başka bakış açısı tabiTaktik taktik tak tik tak tikbizim öğrenciler de teogdan bigün önce gelip diyolar ki hocam biz çok heyecan yapıyoz nedecez falan diye. Konuşurken bi ara dedim ki aynada kendinizle konuşun, kendinize olumlu şeyler söyleyin. İçlerinden biri diyo ki hocam benim annem diyo ki aynaya çok bakma delirirsin ay be güldüm yaa.
Valla kuzum ilk zamanlar güzel çalıştım ama zaman geçtikçe inanılmaz heyecan yaptım, kendimi hasta etmeye başladım falan sonra bıraktım, sınava girmekten bile vazgeçmiştim zorla ikna ettilerASSOSyal kuzum relax ol inşallah emek verdiysen yeterince karşılığını mutlaka alırsın. Tedbir senden takdir Allahtan canımcım. Ortalama kaç puan alman lazım
Not alıyorum canımNevzat kızı özgünün niyetine Meryem süresini okudum tesbihleride çektim Allahım kabul etsin inşallah Rabbim gönlünün muradini versin inşallahZeytin_yesili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?