2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

ÇAYLAAAAARRR
KIZLAR ÇAYLAR BENDEN, PASTA BÖREK SİZDEN AFİYET OLSUN

Ooo biz de şümdi içtik bi tane de senden içeyim tatlım inşallah iyi olur ya sınav da. 80 yapabilirsin bence. Bu arada whatsap grubu kursuk kızlarla sen de katılmak istersen buyur
Afiyet olsun balım, inşallah olur bakalım göreceğiz çok umut vaat etmiyorum ama olmuşla ölmüşe çare yok. Whatsaap kullanmiyorum tatlım ama kullanmaya başlarsam tabisi gelirim, ahey ahey ahey

canım şu diyeti yazsana bana ya kara veremedim daha doğrusu nasıl bi diyet yapcam bilmiyom çümkü daha önce hiç yapmadım

canım şu diyeti yazsana bana ya kara veremedim daha doğrusu nasıl bi diyet yapcam bilmiyom çümkü daha önce hiç yapmadım
Ben çok yaptım kuzum, istikrarlı olursan çok rahat kilo verirsin emin ol, mütemadiyen diyet yaptığım için alışkınım ama merak etme şeker ilacı da kilo verdirecek sana.

Tarif şöyle üç öğün bir kase yoğurt yedi tane hurma yiyorsun ve bol miktarda su ama birden bu şekilde başlamak zor gelir o yüzden ilk iki hafta öğünleri azaltarak başla sonra bu şekilde devam et ağır gelir yoksa. Ve sürekli yapma arada ara ver, birden güçsüz kalma

Mrhaba.. Diyet mi yapıyorsunuz. Benımde 9 kilo vazlam var vermek istiyorum. Tavsıyeleriniz varsa alırım :) aslında bi ara 17 kilo verdim. Somrada 8 kilo vedim. Ama tekrardan aldım.simdide 9 kilo fazlamm varr

sadece bunumu yiyon ay inanmıyom ya süper irada bende iyim iradeli olmakta ama bu çok azya neyse ben buğün ekmeği kestim zaten kepek alıyodum artık dilimli alırım sabah kavaltı için kavaltıyıözdüm ne yiycemde övle akşam onlara nasıl bişiy bulsam ya hem besleyici olmalı bugün sabah uygulamadım doktorum aradıktan sonra başladım saat 5 gibi bitabak kısır bide prasa yedim yağurtlu başka bide bi kase pudink tatlıyı çok seviyom ya nasıl caz geçcem başka bişiy yemedim akşamda kociş durramadı rahat salata yaptı yedik okadar iyimi yoksa çokmu

Mrhaba.. Diyet mi yapıyorsunuz. Benımde 9 kilo vazlam var vermek istiyorum. Tavsıyeleriniz varsa alırım :) aslında bi ara 17 kilo verdim. Somrada 8 kilo vedim. Ama tekrardan aldım.simdide 9 kilo fazlamm varr
evet canım yarın inşallah başlıyom sende başla beraber vereelim ben pek bişiy bilmiyom arkadaşlardan yardım alcam

evet canım yarın inşallah başlıyom sende başla beraber vereelim ben pek bişiy bilmiyom arkadaşlardan yardım alcam
Supee olur vAllahh birinin benı tetıklemesi gerekiyordu. İyi oldu burası :) senin kaç kılo vermen lazım cnm??

Supee olur vAllahh birinin benı tetıklemesi gerekiyordu. İyi oldu burası :) senin kaç kılo vermen lazım cnm??

Valla ben de iradesizim ama aklıma koyduğumu yaparım canım yoksa başka türlü zor

Bak sabah bir dilim kepek ekmeği, bir domates salata yağsız, haşlanmış yumurta, biraz peynir ye

Ara öğünde yeşil çay iç günde iki defa yanında hurma yada ceviz ye hem tok tutar hem şekeri engeller, çok değil tabi çayın yanında ikisinden birini ye,

Öğlen salata ve galeta iki tane

Akşam sebze yemeği, yoğurt, salata ye ekmeksiz

Mümkünse kısır, pilav makarna yeme, haşlanmış patates sürekli olmamak şartıyla bir tane ye kızartması değil
Kabız olmayalım sonra hiç kilo veremeyiz vAllahhşaka bi yana ben elma sirkesiyle vermiştim kiloları suan tadı aklıma gelince bile tiskinti geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…