- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Ay gali beni de baştan çıkartıveceniz sizi gidi sizi kociş kilo al diyo ben armut tipi hatun virim diyomcanım doktor 4 5 dedi ama bi 8 gitse süper olur
Canım bol su içince kabız olmak zor, tabi bu arada, ayran, kefir kabızlığı önler :) hımm bak birde sabahları ılık suya limon sıkıp içmek acayip metabolizmayı hızlandırıyor ve anında tuvalete çıkartıyorKabız olmayalım sonra hiç kilo veremeyiz vAllahhşaka bi yana ben elma sirkesiyle vermiştim kiloları suan tadı aklıma gelince bile tiskinti geliyor
süprsin canım benim bu arda unutuyodum yazmayı senin adına yasin meryem süresi 2 tesbihide 100 100 okudum Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah sada istiyen herkesede banada beda berinde inşallah canım bide dua ların okadar güzel saate denk geldiki meruem süresini bitirdim akşam ezanı okudu dua ettim sonra işim çıktı yasinnide yatsı namazını kıldıktan sonra okudum çok güzel oldu inşallah çok güzel bebişlerin olur namazda sınavın içinde dua ettim çok güzel geçer atanırsın inşallah benimde gör0mceler giticek harıl harıl çalışıyola rValla ben de iradesizim ama aklıma koyduğumu yaparım canım yoksa başka türlü zor
Bak sabah bir dilim kepek ekmeği, bir domates salata yağsız, haşlanmış yumurta, biraz peynir ye
Ara öğünde yeşil çay iç günde iki defa yanında hurma yada ceviz ye hem tok tutar hem şekeri engeller, çok değil tabi çayın yanında ikisinden birini ye,
Öğlen salata ve galeta iki tane
Akşam sebze yemeği, yoğurt, salata ye ekmeksiz
Hadi yarış yapalım :)) ben varım :))Ay gali beni de baştan çıkartıveceniz sizi gidi sizi kociş kilo al diyo ben armut tipi hatun virim diyombakavelem bali kim galip gelivecek
Tesekkurlet tatlım :) denicem bunları inşAllah bogazımı tutarımm :)Canım bol su içince kabız olmak zor, tabi bu arada, ayran, kefir kabızlığı önler :) hımm bak birde sabahları ılık suya limon sıkıp içmek acayip metabolizmayı hızlandırıyor ve anında tuvalete çıkartıyor
Kuzum sen listenin en başından beri meryem süresi yasin süresi ve tesbihatları çekiyorsun demi baştan hepsini okıdı diye not alayım tatlımsüprsin canım benim bu arda unutuyodum yazmayı senin adına yasin meryem süresi 2 tesbihide 100 100 okudum Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah sada istiyen herkesede banada beda berinde inşallah canım bide dua ların okadar güzel saate denk geldiki meruem süresini bitirdim akşam ezanı okudu dua ettim sonra işim çıktı yasinnide yatsı namazını kıldıktan sonra okudum çok güzel oldu inşallah çok güzel bebişlerin olur namazda sınavın içinde dua ettim çok güzel geçer atanırsın inşallah benimde gör0mceler giticek harıl harıl çalışıyola rZeytin_yesili canım not alırsın okudu diye
Kuzum benim allah kabul etsin inşallah, Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin. Dualara o kadar çok ihtiyacım var ki Rabbim razı olsun, duysun sesinizi inşallah kuzum benimsüprsin canım benim bu arda unutuyodum yazmayı senin adına yasin meryem süresi 2 tesbihide 100 100 okudum Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah sada istiyen herkesede banada beda berinde inşallah canım bide dua ların okadar güzel saate denk geldiki meruem süresini bitirdim akşam ezanı okudu dua ettim sonra işim çıktı yasinnide yatsı namazını kıldıktan sonra okudum çok güzel oldu inşallah çok güzel bebişlerin olur namazda sınavın içinde dua ettim çok güzel geçer atanırsın inşallah benimde gör0mceler giticek harıl harıl çalışıyola rZeytin_yesili canım not alırsın okudu diye
valla sende gel süper olurya ne çok destekçim çıktı süpersiniz sen katılırsam ben iyice gaza gelip veririm inşallahAy gali beni de baştan çıkartıveceniz sizi gidi sizi kociş kilo al diyo ben armut tipi hatun virim diyombakavelem bali kim galip gelivecek
evet canım en baştaki arkadaştan beri çümkü ben feç kalmıştım ondan baştan alıp bu şekil geldim hakka girmeyelim sonraKuzum sen listenin en başından beri meryem süresi yasin süresi ve tesbihatları çekiyorsun demi baştan hepsini okıdı diye not alayım tatlım
Boyuna göre kilon gayet iyi :)bende varım boy 168 buçuk kilo 64 başlasın maraton
evet ama doktor 4 kilo fazla diyo şeker biraz yüksekmiş bu arada yaş 21 gebelik düşün düğümden sonra sıkıntı olur diyo bide gebeliktede alcamya iyisimi 4 gitsin göbişe bebişBoyuna göre kilon gayet iyi :)
Benımde 21 :) ben hamile kalırsam kendimi düşünemiyorum garievet ama doktor 4 kilo fazla diyo şeker biraz yüksekmiş bu arada yaş 21 gebelik düşün düğümden sonra sıkıntı olur diyo bide gebeliktede alcamya iyisimi 4 gitsin göbişe bebişyerini doldursun
anneme dedimki doktor diyo diyet yap spora başla kilo ver dediki eeee kızım sen zaten zayıfsın doktorun körmü başkasıyla karıştırıyo diyo
eBenımde 21 :) ben hamile kalırsam kendimi düşünemiyorum gariyürüyen margarin gibi birşey olurum
Hadi BİSMİLLAH o zaman :)yok canım öyle düşünmek yok yasak biz iradeli çıkcaz vercez everAllah bunudahamiş kalmayıda becericez dönmek yılmak yok yola devam arabaları son fitese takıyoz kemerkeri bağluyoz ve safere gidiyoz
e
aynen öyle koçişte katıldı bana o biraz nefsine yeniktir onu zor sabt etcem ama inşallah oda vercek onun 20 kilo fazlası var offf çiğköfte delisi akşam yemese uyuyamaz Allah tan ben pek sevmiyomHadi BİSMİLLAH o zaman :)
Çiğköftemiii ben diyeti bozuyorum görüşürüzaynen öyle koçişte katıldı bana o biraz nefsine yeniktir onu zor sabt etcem ama inşallah oda vercek onun 20 kilo fazlası var offf çiğköfte delisi akşam yemese uyuyamaz Allah tan ben pek sevmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?