2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kabız olmayalım sonra hiç kilo veremeyiz vAllahhşaka bi yana ben elma sirkesiyle vermiştim kiloları suan tadı aklıma gelince bile tiskinti geliyor
Canım bol su içince kabız olmak zor, tabi bu arada, ayran, kefir kabızlığı önler :) hımm bak birde sabahları ılık suya limon sıkıp içmek acayip metabolizmayı hızlandırıyor ve anında tuvalete çıkartıyor

süprsin canım benim bu arda unutuyodum yazmayı senin adına yasin meryem süresi 2 tesbihide 100 100 okudum Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah sada istiyen herkesede banada beda berinde inşallah canım bide dua ların okadar güzel saate denk geldiki meruem süresini bitirdim akşam ezanı okudu dua ettim sonra işim çıktı yasinnide yatsı namazını kıldıktan sonra okudum çok güzel oldu inşallah çok güzel bebişlerin olur namazda sınavın içinde dua ettim çok güzel geçer atanırsın inşallah benimde gör0mceler giticek harıl harıl çalışıyola r Zeytin_yesili canım not alırsın okudu diye

Tesekkurlet tatlım :) denicem bunları inşAllah bogazımı tutarımm :)

Kuzum sen listenin en başından beri meryem süresi yasin süresi ve tesbihatları çekiyorsun demi baştan hepsini okıdı diye not alayım tatlım

Kilo vermek isteyenler boy kilo yazarmısınız? Benım 1.60 boy 60 kilo. Edkiden 160 boy 48 kilo ahhh eskii günlerr ahhhh

Kuzum benim allah kabul etsin inşallah, Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin. Dualara o kadar çok ihtiyacım var ki Rabbim razı olsun, duysun sesinizi inşallah kuzum benim

Kuzum sen listenin en başından beri meryem süresi yasin süresi ve tesbihatları çekiyorsun demi baştan hepsini okıdı diye not alayım tatlım
evet canım en baştaki arkadaştan beri çümkü ben feç kalmıştım ondan baştan alıp bu şekil geldim hakka girmeyelim sonra

anneme dedimki doktor diyo diyet yap spora başla kilo ver dediki eeee kızım sen zaten zayıfsın doktorun körmü başkasıyla karıştırıyo diyo

evet ama doktor 4 kilo fazla diyo şeker biraz yüksekmiş bu arada yaş 21 gebelik düşün düğümden sonra sıkıntı olur diyo bide gebeliktede alcamya iyisimi 4 gitsin göbişe bebiş yerini doldursun
Benımde 21 :) ben hamile kalırsam kendimi düşünemiyorum gariyürüyen margarin gibi birşey olurum

yok canım öyle düşünmek yok yasak biz iradeli çıkcaz vercez everAllah bunuda hamiş kalmayıda becericez dönmek yılmak yok yola devam arabaları son fitese takıyoz kemerkeri bağluyoz ve safere gidiyoz
Benımde 21 :) ben hamile kalırsam kendimi düşünemiyorum gariyürüyen margarin gibi birşey olurum
e

yok canım öyle düşünmek yok yasak biz iradeli çıkcaz vercez everAllah bunuda hamiş kalmayıda becericez dönmek yılmak yok yola devam arabaları son fitese takıyoz kemerkeri bağluyoz ve safere gidiyoz

e
Hadi BİSMİLLAH o zaman :)

aynen öyle koçişte katıldı bana o biraz nefsine yeniktir onu zor sabt etcem ama inşallah oda vercek onun 20 kilo fazlası var offf çiğköfte delisi akşam yemese uyuyamaz Allah tan ben pek sevmiyom
Çiğköftemiii ben diyeti bozuyorum görüşürüzbenım eşiminde 20-25 kilo fazlası var vermez o diyet yapmaya tenezzül bile etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…