Bim ve battalbey çiğköftesiiiaynen öyle koçişte katıldı bana o biraz nefsine yeniktir onu zor sabt etcem ama inşallah oda vercek onun 20 kilo fazlası var offf çiğköfte delisi akşam yemese uyuyamaz Allah tan ben pek sevmiyom
Kıs sen 21 yaşında mısın, benden küçükler de varmışevet ama doktor 4 kilo fazla diyo şeker biraz yüksekmiş bu arada yaş 21 gebelik düşün düğümden sonra sıkıntı olur diyo bide gebeliktede alcamya iyisimi 4 gitsin göbişe bebişyerini doldursun
sendemi çok seviyon arada bi ödül koyuyom hadi ikinizeÇiğköftemiii ben diyeti bozuyorum görüşürüzbenım eşiminde 20-25 kilo fazlası var vermez o diyet yapmaya tenezzül bile etmez
Benn bayılııyorumm vAllah eşimde cok sever benım :) ama o yokken yiyiyorum o olursa bana kalmıyorsendemi çok seviyon arada bi ödül koyuyom hadi ikinizekız bende zor ikna ettim bakalım sözünde durucakmı uyun bozan gibi bozmaz inşallah dışarda yemiycen diye söz verdi görcez
hadi inşallah bide 4 vitamin ilacı vermiş kullanıyorum onlar sıkıntı yapmaz inşallah
sen kaçsın can kuşKıs sen 21 yaşında mısın, benden küçükler de varmış
desene benimki gibi koca kase salata yaptı ben kızlarla yazışırken burda bi döndüm son iki kaşık kalmış ben şokBenn bayılııyorumm vAllah eşimde cok sever benım :) ama o yokken yiyiyorum o olursa bana kalmıyor
bizimkinede ya burda celal ustadan yada o ses anam iki lavaş birde sararBim ve battalbey çiğköftesiii
Vitamin seni ayakta tutar canım daha iyi :)hadi inşallah bide 4 vitamin ilacı vermiş kullanıyorum onlar sıkıntı yapmaz inşallah
Benımkisi ciğnemiyor direk yutuyorsen kaçsın can kuş
desene benimki gibi koca kase salata yaptı ben kızlarla yazışırken burda bi döndüm son iki kaşık kalmış ben şok
kız bunlar aynı yemege gidiyoz kendi tabağını bitirip benden tırtıklıyoBenımkisi ciğnemiyor direk yutuyor
bizimkinede ya burda celal ustadan yada o ses anam iki lavaş birde sarar
öylemi süpermişya çok sağol canımVitamin seni ayakta tutar canım daha iyi :)
Benimkide yapıyor onukız bunlar aynı yemege gidiyoz kendi tabağını bitirip benden tırtıklıyo
ayy çok acıktım bak şimdi ama nededik dönmek yok nefsimizi sınıyozİçerde dizisinde de var kebapçı celal aklıma o geldi birden
Bende cift dürüm yerim. Ya da marulun içine koyar üstüne nar ekşisi sıkarım. Ohhh misadana kebapta cok severim. Ya sen benı diyetten mi ediceksin ama bu bana yapılmaz kii
Dogru haklısın. Nefsimiz bizi degil bizim nefsimizi yenmemiz lazım :)ayy çok acıktım bak şimdi ama nededik dönmek yok nefsimizi sınıyoz
albakalım ilk ödülünDogru haklısın. Nefsimiz bizi degil bizim nefsimizi yenmemiz lazım :)
Resim kapkara gözüküyor görmüyorummm
bak işte böyle süpersin bende tatlı konusunda çok zayıfım çok seviyom ama yemek yokResim kapkara gözüküyor görmüyorummm
Ben baklavayı cok severim bi oturusta 1 kg yemiştim :) sutlu tatlılarla aram yok hatta nerdeyse hiç yemem çikolatayıda sevmem fazla cok cok nadir yerimbak işte böyle süpersin bende tatlı konusunda çok zayıfım çok seviyom ama yemek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?