2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Siz bu azim ile 50 kiloya bile düşersiniz kızlar wagen Runkli

wagen tatlım çok değilmiş gerçekten, nasıl olsa şeker ilacı da kilo verdirecek dört kilo onunla gider, gerisi de senin iraden ile oh mis, yaza manken gibi giriyoruz hadi bakalım

aynen öyle koçişte katıldı bana o biraz nefsine yeniktir onu zor sabt etcem ama inşallah oda vercek onun 20 kilo fazlası var offf çiğköfte delisi akşam yemese uyuyamaz Allah tan ben pek sevmiyom
Bim ve battalbey çiğköftesiii

Çiğköftemiii ben diyeti bozuyorum görüşürüzbenım eşiminde 20-25 kilo fazlası var vermez o diyet yapmaya tenezzül bile etmez
sendemi çok seviyon arada bi ödül koyuyom hadi ikinize kız bende zor ikna ettim bakalım sözünde durucakmı uyun bozan gibi bozmaz inşallah dışarda yemiycen diye söz verdi görcez

sendemi çok seviyon arada bi ödül koyuyom hadi ikinize kız bende zor ikna ettim bakalım sözünde durucakmı uyun bozan gibi bozmaz inşallah dışarda yemiycen diye söz verdi görcez
Benn bayılııyorumm vAllah eşimde cok sever benım :) ama o yokken yiyiyorum o olursa bana kalmıyor

hadi inşallah bide 4 vitamin ilacı vermiş kullanıyorum onlar sıkıntı yapmaz inşallah

sen kaçsın can kuş

desene benimki gibi koca kase salata yaptı ben kızlarla yazışırken burda bi döndüm son iki kaşık kalmış ben şok
Benımkisi ciğnemiyor direk yutuyor

İçerde dizisinde de var kebapçı celal aklıma o geldi birden
Bende cift dürüm yerim. Ya da marulun içine koyar üstüne nar ekşisi sıkarım. Ohhh misadana kebapta cok severim. Ya sen benı diyetten mi ediceksinama bu bana yapılmaz kii
bizimkinede ya burda celal ustadan yada o ses anam iki lavaş birde sarar

ayy çok acıktım bak şimdi ama nededik dönmek yok nefsimizi sınıyoz

bak işte böyle süpersin bende tatlı konusunda çok zayıfım çok seviyom ama yemek yok
Ben baklavayı cok severim bi oturusta 1 kg yemiştim :) sutlu tatlılarla aram yok hatta nerdeyse hiç yemem çikolatayıda sevmem fazla cok cok nadir yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…