bende tam tersi şerbetli talı sevmem fazla ama sütlü helede sütlaç ev helvası çikolata ya bayılırım ama çikolatabana yasakBen baklavayı cok severim bi oturusta 1 kg yemiştim :) sutlu tatlılarla aram yok hatta nerdeyse hiç yemem çikolatayıda sevmem fazla cok cok nadir yerim
O zaman yeme cnm saglık daha onemlibende tam tersi şerbetli talı sevmem fazla ama sütlü helede sütlaç ev helvası çikolata ya bayılırım ama çikolatabana yasak
45 miii sen sakın benim gözüme gözükme bi kereÇok zayıflık ve aşırı kilo hamişliğe engel diyolar bizim gelin 50-54 kilo ikr doğum yaptı şimdi 38 kilo falan annemin komşusunun gelini tosun gibi ikinciye hamile ilk bebeği daha yürüyemiyo yaşında ya var ya yok bende 1.60 boya 45-47 arasıyım açlığa iradem var aslında ben gündüz değil gece acıkıyom bide 42 kiloydum folik asit şişirdi beni yaf bıraksam desem bebeğimi düşünüyomsütlü dadlulara yaş pastaya gün ikramlıkların bayılırım
canım senin kilo süper ya bence başlama böyle iyi çok sayıflıkta iyi depilÇok zayıflık ve aşırı kilo hamişliğe engel diyolar bizim gelin 50-54 kilo ikr doğum yaptı şimdi 38 kilo falan annemin komşusunun gelini tosun gibi ikinciye hamile ilk bebeği daha yürüyemiyo yaşında ya var ya yok bende 1.60 boya 45-47 arasıyım açlığa iradem var aslında ben gündüz değil gece acıkıyom bide 42 kiloydum folik asit şişirdi beni yaf bıraksam desem bebeğimi düşünüyomsütlü dadlulara yaş pastaya gün ikramlıkların bayılırım
Gördüm canım not aldım zaten mesajları tek tek okuyorummasal3487 Nevzat kızı Özgün niyetine meryem suresi ve rabbi hebli tesbihatlarını cektim rabbim kabul ve makbul eylesin hayırlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda kucagını ve evini saglıklı sıhhatli evlatlarla doldursun inşallah Zeytin_yesili ben wagen arkadaşımız içinde okumuştum dün etiketlemeyi unutmuşum seni ama buraya girip bildirim yapıyorum lütfen hakkınızı helal edin olur mu biraz gec oluyor bildirim yapmam ama erken bildirim yapmaya calışcam
Yok artık yaaa 45 kiloya ne göbeği alla senŞimdi bide ballı kür yapacam en az 3 ay kullanıcam kilo yapar mı acaba ya aklımda deli sorular kilo almamam lazım dizlerimden dolayı bide basen göbek pırtlıyo
Ayva göbeği kemiklerim ince löp et ve yağ mevcut bendeYok artık yaaa 45 kiloya ne göbeği alla sen
Yok be canım emin ol ayva göbek hepimizde mevcut, o kadar da olur yapacak bir şey yok, ah keşke senin kiloya insemAyva göbeği kemiklerim ince löp et ve yağ mevcut bendebide leğen kemiklerim geniş bazen 89-92 falandır her halde belimle basen arası fark 20 cm
Tmm ablacımGördüm canım not aldım zaten mesajları tek tek okuyorum
Günaydınnnn gir sık sık sende senle de kaynatalımmGunaydin kizlariyi kaynatmissiniz gecmisi okudum ikudum bitmedi
Canım tam çatlamış sayılmaz eli kulağında ama ben bu yeri yağdığından biliyom yapmadan en az 3 saat hiç sıvı tüketme su gibi bide ilk idrarla olmaz çalışmalarda boş değil bu günde çalışKızceler herkese musmutlu günaydın hayırlı sabahlar. Ben size pazartesiden beridir yaptığım ovülasyon testkerini atacağım şimdi de bana bi yorumlayın falımda neler varen üstteki pazartesi günü. Salı öarşamba ve perşembe diye gidiyo. En sondakini şimdi yaptım. Doktor bana pazartesi günü yumurtan çatlamak üzere bugün çatlar hatta dalan demişti. Ama teste göre de sanki bugün çatlamış. Şimdi ben 3 gündür boşuna mı çalışmalar yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?