2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

DİYETTEYİM BENDE AMA TÜP BEBEK İÇİN BELKİDE HORMONLARIMLA OYNAMAM SAĞLIKLI OLACAK ACABA BIRAKSAMMI DİYE DÜŞÜNYRM BUGÜN EŞİM DOKTORA GTCEKTİ O SORACAK BENİM YERİME BEN GÜNDE 2.BUCUK LTRE SU İİÇİYORUM

KIZLAR ŞU TESTİME HELE BİR BAKIN ADETİMİN GECİŞİN BUGN 4.CÜ GÜNÜ DÜN YAPMIŞTIM TESTİ ÇÖP KOVASININ UZERİNDEYDİ ALDIM KAMERADAN BUKADAR BELLİ OLDU ANCA IŞIGA FALAN TUTTGMDA BEN CANLI OLARAK GÖREBİLİYORUM BİR UMUT :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-04-26 at 20.20.51.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 32
Yok be canım emin ol ayva göbek hepimizde mevcut, o kadar da olur yapacak bir şey yok, ah keşke senin kiloya insem
Töfcen şimdi beni 38 kiloyu gördüm tartı da dr yolunu tuttum ölcem ben diye dr yüzüme baktı ben vermeye çalışıyom ne güzel yiyon kilo almıyon dedi 3-4 sene 39 kilo gezdim

canım benim okudum

Tatlım daha olmamış çatlama, sen devam et çalışmaya, ayrıca önceden çalışmak her zaman iyidir

GÜNAYDINNNNNNN inşallah böyle bebişleriniz olur ayy mis gibi koklayıp koklayıp durursunuz büyüdüğünü başarılarını mürvetini görürsünüz eliniz bastonlu saçınız beyaz torunlarınızın çocuklarını görürsünüz

Eklentiler

• images (37).webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 17
Canım ilk beş dakika içinde çıkması gerekiyor çizginin ama açmadan bile belli oluyor, bence içinde kalmasın kan testi yaptır sen. Hiç belli olmaz böyle öğrenenler de var, hayırlısı olsun

wagen valla bende yataktayım başımı yastığa koysam uyucam iki buçuktu holün yerlerini sildim halısını serdim yattım kalktım yüzümü yıkamadan ç. makinesini çalıştırdım durmadan full çalışıyo köle gibi zavallıcık

Rabbim neler yaratıyor ya, özenmişte yaratmış maşallah çok güzel amin inşallah böyle güzellikler hepimize nasip olur, çok Aminn

çok güzel bir bebek .. benim oğlum gibi tombul tombul maşallah subhanallah

Bende yatak keyfi yapıyorum belim ağrıyo kalkmadım, ne ka tembel bir grup olduk ayol

Canım ilk beş dakika içinde çıkması gerekiyor çizginin ama açmadan bile belli oluyor, bence içinde kalmasın kan testi yaptır sen. Hiç belli olmaz böyle öğrenenler de var, hayırlısı olsun
HAYIRLISI İNŞALLAH CANIM BİR 5 GÜN DAHA DİŞİMİ SIKABİLİRSEM GÜZEL OLACAK TEST İÇİN BİRDE O LANET KIRMIZI GELMEZSE İNŞALLH :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…