Ben yataktan çıka biden çok şey yapmak beni bekliyor ama çıkamıyomGÜNAYDIN KIZLAR NAPIYORSUNUZ NE VAR NEE YOK
BENDE İŞTEYİM UYKUM VARRRRBen yataktan çıka biden çok şey yapmak beni bekliyor ama çıkamıyom
Töfcen şimdi beni 38 kiloyu gördüm tartı da dr yolunu tuttum ölcem ben diye dr yüzüme baktı ben vermeye çalışıyom ne güzel yiyon kilo almıyon dedi 3-4 sene 39 kilo gezdimYok be canım emin ol ayva göbek hepimizde mevcut, o kadar da olur yapacak bir şey yok, ah keşke senin kiloya insem
Tamam canım Rabbim kabul etsin
canım benim okudumKuzum sen o zaman bugün iki tane meryem süresi 200 Rabbi hebli mines-salihin Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua tesbihatlarını çekebilir misin dünwagen Türkan kızı Şeyma'ya bugün de @masal3487 Nevzat kızı Özgüne okuyoruz hak geçmesin
Tatlım daha olmamış çatlama, sen devam et çalışmaya, ayrıca önceden çalışmak her zaman iyidirKızceler herkese musmutlu günaydın hayırlı sabahlar. Ben size pazartesiden beridir yaptığım ovülasyon testkerini atacağım şimdi de bana bi yorumlayın falımda neler varen üstteki pazartesi günü. Salı öarşamba ve perşembe diye gidiyo. En sondakini şimdi yaptım. Doktor bana pazartesi günü yumurtan çatlamak üzere bugün çatlar hatta dalan demişti. Ama teste göre de sanki bugün çatlamış. Şimdi ben 3 gündür boşuna mı çalışmalar yaptım
Bünyen demek ki böyle kuzu, bende yiyip kilo alanlardanım malesef :)Töfcen şimdi beni 38 kiloyu gördüm tartı da dr yolunu tuttum ölcem ben diye dr yüzüme baktı ben vermeye çalışıyom ne güzel yiyon kilo almıyon dedi 3-4 sene 39 kilo gezdim
Canım ilk beş dakika içinde çıkması gerekiyor çizginin ama açmadan bile belli oluyor, bence içinde kalmasın kan testi yaptır sen. Hiç belli olmaz böyle öğrenenler de var, hayırlısı olsunKIZLAR ŞU TESTİME HELE BİR BAKIN ADETİMİN GECİŞİN BUGN 4.CÜ GÜNÜ DÜN YAPMIŞTIM TESTİ ÇÖP KOVASININ UZERİNDEYDİ ALDIM KAMERADAN BUKADAR BELLİ OLDU ANCA IŞIGA FALAN TUTTGMDA BEN CANLI OLARAK GÖREBİLİYORUM BİR UMUT :)
Rabbim neler yaratıyor ya, özenmişte yaratmış maşallah çok güzelEki Görüntüle 1987922
GÜNAYDINNNNNNN inşallah böyle bebişleriniz olur ayy mis gibi koklayıp koklayıp durursunuz büyüdüğünü başarılarını mürvetini görürsünüz eliniz bastonlu saçınız beyaz torunlarınızın çocuklarını görürsünüz
çok güzel bir bebek .. benim oğlum gibi tombul tombul maşallah subhanallahEki Görüntüle 1987922
GÜNAYDINNNNNNN inşallah böyle bebişleriniz olur ayy mis gibi koklayıp koklayıp durursunuz büyüdüğünü başarılarını mürvetini görürsünüz eliniz bastonlu saçınız beyaz torunlarınızın çocuklarını görürsünüz
Bende yatak keyfi yapıyorum belim ağrıyo kalkmadım, ne ka tembel bir grup olduk ayolwagen valla bende yataktayım başımı yastığa koysam uyucam iki buçuktu holün yerlerini sildim halısını serdim yattım kalktım yüzümü yıkamadan ç. makinesini çalıştırdım durmadan full çalışıyo köle gibi zavallıcık
AMİNNN KUZUM AMİNNN MAŞAALLAH :)Eki Görüntüle 1987922
HAYIRLISI İNŞALLAH CANIM BİR 5 GÜN DAHA DİŞİMİ SIKABİLİRSEM GÜZEL OLACAK TEST İÇİN BİRDE O LANET KIRMIZI GELMEZSE İNŞALLH :)Canım ilk beş dakika içinde çıkması gerekiyor çizginin ama açmadan bile belli oluyor, bence içinde kalmasın kan testi yaptır sen. Hiç belli olmaz böyle öğrenenler de var, hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?