- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
İnşallah tatlım allah gönlüne göre versin :)HAYIRLISI İNŞALLAH CANIM BİR 5 GÜN DAHA DİŞİMİ SIKABİLİRSEM GÜZEL OLACAK TEST İÇİN BİRDE O LANET KIRMIZI GELMEZSE İNŞALLH :)
Ah kuzum benim de yavru menekşem var, bir sürü yaprak açtı, sürekli konuşuyorum nolur aç güzel çiçeğim bana umut ol diye, seviyorum ama henüz birşey yok canım sıkılıyorDün modum düşük moralim bozuktu içimden Allahım çiçeğim açsın bana umut olsun dedim daha sonra sakssısını değiştim toprağı az geldi maalesef annem gelene kadar boynunu bükmüş annem ne yaptın çiçeğe niye beni beklemedin dedi bende neye elimi atsam kuruyo iki tane düşürdüm çiçeğim de gitti diye ağladım annem bana mı kızdın ağlıyon dedi halbuki elimi attığım şeyin kurumasına ağlıyordum ben bütün gece etkisinde kalmışım rüyamda çiçeğimi yemyeşil eski halinde gördüm
Valla şekerim ben doğuştan tembelim utanmasam evlencek gelinlik kız olarak doğcakmışıö anam baysa gününü geçirmiş ağustos da gebe kalıp mayısta suni sancıyla doğurmuş beni gerisini sen düşün hiç acelem yok gayet ksplumbağa hızıyla hareket ediyorum canıma sağlıkBende yatak keyfi yapıyorum belim ağrıyo kalkmadım, ne ka tembel bir grup olduk ayol
Amin kuzum inşallah menekşeye rahmetli babaannem kanser çiçeği derdi bakması zor kolayına çiçek açmıyoAh kuzum benim de yavru menekşem var, bir sürü yaprak açtı, sürekli konuşuyorum nolur aç güzel çiçeğim bana umut ol diye, seviyorum ama henüz birşey yok canım sıkılıyor
Rüyanda çok güzel inşallah umut olur kuzum
canım inş rüyan hayırlı olur güzel bir rüya benceeDün modum düşük moralim bozuktu içimden Allahım çiçeğim açsın bana umut olsun dedim daha sonra sakssısını değiştim toprağı az geldi maalesef annem gelene kadar boynunu bükmüş annem ne yaptın çiçeğe niye beni beklemedin dedi bende neye elimi atsam kuruyo iki tane düşürdüm çiçeğim de gitti diye ağladım annem bana mı kızdın ağlıyon dedi halbuki elimi attığım şeyin kurumasına ağlıyordum ben bütün gece etkisinde kalmışım rüyamda çiçeğimi yemyeşil eski halinde gördüm
İnşallah tatlım çok düşündüm ya o da rüyama etki etmil olabilircanım inş rüyan hayırlı olur güzel bir rüya bencee
Oh sefan olsun kuzu, canın ister on ay durursun kime neValla şekerim ben doğuştan tembelim utanmasam evlencek gelinlik kız olarak doğcakmışıö anam baysa gününü geçirmiş ağustos da gebe kalıp mayısta suni sancıyla doğurmuş beni gerisini sen düşün hiç acelem yok gayet ksplumbağa hızıyla hareket ediyorum canıma sağlık
Çok zor büyümüyor kerata yaAmin kuzum inşallah menekşeye rahmetli babaannem kanser çiçeği derdi bakması zor kolayına çiçek açmıyo
Ooo hayırlı işler beybi senin niye zayıf olduğun anlaşıldı, tmm tmm duymadık bizU umutlugelin kuzum o kırmızıları dört gözle bekleyen var yavf deme lanetlik diye mesela ben bir an önce gelsin gözüyle bakıyom 3 adet olunca sahalara geri dönücemhem de ışık hızında adamın iliğini kemiğini kurutcam
Açtılar mı güzel açıyolar ama cimcim cimcim oya gibiOh sefan olsun kuzu, canın ister on ay durursun kime nebende o kadar hareketliyim yürümem koşarım, yedi aylıkken doğmuşum daha fazla duramanışım içerde
Çok zor büyümüyor kerata ya
Ooo hayırlı işler beybi senin niye zayıf olduğun anlaşıldı, tmm tmm duymadık biz
okurum canım ben çalışıyorum ama gün içerisinde çekerimPalmiye_Sever P Purple07 kızlar kendi isimlerinizi yazarsanız listeye eklicem niyet için ve bugün 2 meryem süresi 200 Rabbi hebli mines-salihin Rabbi hebli min ledünkü zürriyeten tayibeten inneke semiud-dua çekebilir misiniz ? Dün wagen Türkan kızı Şeymaya bugün de masal3487 Nevzat kızı Özgüne okuyoruz hak geçmesin
Tamam canım her gün iki dakika ayırıp okuduğunu haber verirsen not alayım haber vermeyenleri atlayarak okuyoruz hak geçmesinokurum canım ben çalışıyorum ama gün içerisinde çekerim
Allahü teala razı olsun canım hatırlatığın içinM Meyra_nazwagen masal3487 @Halitim D denizzz3 B busra_brt S SUDESUDE09 Pdr_ci esra011 @isimsi266 B BEYBISIM umut-16 @esrayg0 @nergismor hilalcikk Zeytin_yesili Betulbasak T tugsem_10
Arkadaşlar biliyorum belki haddim değil ama hatırlatmak istedim, üzerinize borç kalmasın diye. Çok bilmişlik gibi algılamayın nolur, yanlış anlayan olursa da kusura bakmayın
Şuan biz Meryem süresini okuyoruz ve bu sürenin içinde secde Ayeti var. Bu yüzden her Meryem süresi okuduğunuzda tilavet secdesi yapmanız gerekiyor. Yoksa üzerinize borç kalır. Lütfen bunu unutmayın.
Benim içinde okunacak, benim yüzümden borçlanmanızı istemem.
Belki bilmeyenler de vardır diye yazmak istedim.
Tilavet secdesi şu şekilde yapılır :
*tilavet secdesi için niyet edilir
*eller bağlanmadan Allahu Ekber diyerek secdeye gidilir
*secdede üç defa "sübhanel rabbi yel ala" denir
Oturulur ve "semina ve atana gufraneke Rabbena ve ileykel masir" diyerek bitirilir.
Unutsanız bile hatırladığınız zaman yapmanız gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?