2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Dün modum düşük moralim bozuktu içimden Allahım çiçeğim açsın bana umut olsun dedim daha sonra sakssısını değiştim toprağı az geldi maalesef annem gelene kadar boynunu bükmüş annem ne yaptın çiçeğe niye beni beklemedin dedi bende neye elimi atsam kuruyo iki tane düşürdüm çiçeğim de gitti diye ağladım annem bana mı kızdın ağlıyon dedi halbuki elimi attığım şeyin kurumasına ağlıyordum ben bütün gece etkisinde kalmışım rüyamda çiçeğimi yemyeşil eski halinde gördüm

Ah kuzum benim de yavru menekşem var, bir sürü yaprak açtı, sürekli konuşuyorum nolur aç güzel çiçeğim bana umut ol diye, seviyorum ama henüz birşey yok canım sıkılıyor

Rüyanda çok güzel inşallah umut olur kuzum

Bende yatak keyfi yapıyorum belim ağrıyo kalkmadım, ne ka tembel bir grup olduk ayol
Valla şekerim ben doğuştan tembelim utanmasam evlencek gelinlik kız olarak doğcakmışıö anam baysa gününü geçirmiş ağustos da gebe kalıp mayısta suni sancıyla doğurmuş beni gerisini sen düşün hiç acelem yok gayet ksplumbağa hızıyla hareket ediyorum canıma sağlık

Amin kuzum inşallah menekşeye rahmetli babaannem kanser çiçeği derdi bakması zor kolayına çiçek açmıyo

U umutlugelin kuzum o kırmızıları dört gözle bekleyen var yavf deme lanetlik diye mesela ben bir an önce gelsin gözüyle bakıyom 3 adet olunca sahalara geri dönücem hem de ışık hızında adamın iliğini kemiğini kurutcam

canım inş rüyan hayırlı olur güzel bir rüya bencee

M Meyra_naz Doğan Kızı Ayşe niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor

Betulbasak T tugsem_10 Abdullah kızı nihal
Palmiye_Sever
P Purple07

Oh sefan olsun kuzu, canın ister on ay durursun kime ne bende o kadar hareketliyim yürümem koşarım, yedi aylıkken doğmuşum daha fazla duramanışım içerde

Amin kuzum inşallah menekşeye rahmetli babaannem kanser çiçeği derdi bakması zor kolayına çiçek açmıyo
Çok zor büyümüyor kerata ya

Kızçeler bugün PERŞEMBE wagen Türkan kızı Şeyma niyetine salat-ı tefriciyye çekmeye başlıyoruz bir hafta süremiz var haftaya perşembe mutlaka okunmuş olması lazım 10 kişi okuyoruz 444 adet çekiyoruz Rabbim kabul etsin inşallah

Ooo hayırlı işler beybi senin niye zayıf olduğun anlaşıldı, tmm tmm duymadık biz

Oh sefan olsun kuzu, canın ister on ay durursun kime ne bende o kadar hareketliyim yürümem koşarım, yedi aylıkken doğmuşum daha fazla duramanışım içerde

Çok zor büyümüyor kerata ya
Açtılar mı güzel açıyolar ama cimcim cimcim oya gibi

Ooo hayırlı işler beybi senin niye zayıf olduğun anlaşıldı, tmm tmm duymadık biz
ne edem bacım ya uyuşuk uyuşuk davrandım gelmek bilmiyo nazlı bebişim bari hızlanam da artık gelsin anası hızlıca anneanneşin göbüşe konmuş ilk gece benim bebek kaplumbağadan da yavaş hareket ediyo azcık dürtmek lazım kaldırcam zafer benim diye

okurum canım ben çalışıyorum ama gün içerisinde çekerim

M Meyra_naz wagen masal3487 @Halitim D denizzz3 B busra_brt S SUDESUDE09 Pdr_ci esra011 @isimsi266 B BEYBISIM umut-16 @esrayg0 @nergismor hilalcikk Zeytin_yesili Betulbasak T tugsem_10
Arkadaşlar biliyorum belki haddim değil ama hatırlatmak istedim, üzerinize borç kalmasın diye. Çok bilmişlik gibi algılamayın nolur, yanlış anlayan olursa da kusura bakmayın

Şuan biz Meryem süresini okuyoruz ve bu sürenin içinde
secde Ayeti var. Bu yüzden her Meryem süresi okuduğunuzda tilavet secdesi yapmanız gerekiyor. Yoksa üzerinize borç kalır. Lütfen bunu unutmayın.

Benim içinde okunacak, benim yüzümden borçlanmanızı istemem.

Belki bilmeyenler de vardır diye yazmak istedim.

Tilavet secdesi şu şekilde yapılır :
*tilavet secdesi için niyet edilir
*eller bağlanmadan Allahu Ekber diyerek secdeye gidilir
*secdede üç defa "sübhanel rabbi yel ala" denir
Oturulur ve "semina ve atana gufraneke Rabbena ve ileykel masir" diyerek bitirilir.

Unutsanız bile hatırladığınız zaman yapmanız gerekir.

okurum canım ben çalışıyorum ama gün içerisinde çekerim
Tamam canım her gün iki dakika ayırıp okuduğunu haber verirsen not alayım haber vermeyenleri atlayarak okuyoruz hak geçmesin

Allahü teala razı olsun canım hatırlatığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…