He yoone edem bacım ya uyuşuk uyuşuk davrandım gelmek bilmiyo nazlı bebişim bari hızlanam da artık gelsin anası hızlıca anneanneşin göbüşe konmuş ilk gece benim bebek kaplumbağadan da yavaş hareket ediyo azcık dürtmek lazım kaldırcam zafer benim diye
EY RABBİM!
Neresinden bakarsak bakalım şu geçen ömrümüze, SANA layık olmayan bir kulluk ve bize yakışmayan kusurlardan başka bir şey göremiyoruz.
Her ne kadar sabır ve şükür en iyi dostlarımız olsa da, yine de huzurunda masumuz diyemiyoruz.
Ama ne kadar yorsa da bizi bu dünya ve bazen kesilse de nefesimiz, yine de SEN'in hatırına direniyoruz.
Avuçlarımıza dökülen şu göz yaşları hatırına,
Affetmeyi seven GAFFAR ismin hatırına,
Sema kapılarının ardına kadar açık olduğu şu mübarek günler hatırına,
Sona eren SEN'in ayın olan RECEP ayı hatırına,
Peygamber'imiz Sallallahü Aleyhi ve Sellem'in ayı olan ŞABAN ayı hatırına,
11 ayın Sultanı olan RAMAZAN ayı hatırına bizleri affeyle. Sen bizlere neslimizi davem ettirecegimiz hayırlı evlatlar nasip eyle. Başkalarının evlatlarına bakıp iç çektirme yarabbim .. Su mübarek günler hatırına Ramazan'ı Şerif hatırına hayirlisindan hamile kalıp evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip et Allahım..AMİNNNNN
Bende dün çok ağladım canım hormonlarimiz altüst oldu ondan mı acabaaminnnnnnnnn
ay bugün hep ağlıyorum canlar ben çok morelim bozuk(((((
Kuzum hayırdır nolduaminnnnnnnnn
HAYIRDIR KUZUaminnnnnnnnn
ARA ARA İNSANIN CANINA DOKUNUYOR YAŞADIKLARI ONDAN AĞLIYORUZ BELKİDE BENDE ÖYLE OLUYORBende dün çok ağladım canım hormonlarimiz altüst oldu ondan mı acaba
Tamam canim okuruz insalalhKızçeler bugün PERŞEMBEwagen Türkan kızı Şeyma niyetine salat-ı tefriciyye çekmeye başlıyoruz bir hafta süremiz var haftaya perşembe mutlaka okunmuş olması lazım 10 kişi okuyoruz 444 adet çekiyoruz Rabbim kabul etsin inşallah
canım sen bana kimin için ve ne okuyacağımı yaz zahmet olmazsa telde var zaten okuyayımmTamam canım her gün iki dakika ayırıp okuduğunu haber verirsen not alayım haber vermeyenleri atlayarak okuyoruz hak geçmesin
Yok kuzum ne yanlis anlamsi benimde aklima takildi bilmiyordum dun fark ettim onurken kenarsa secde yaziyodu ben de netten arastiracaktim zaten nasil kiliniyor diye Allah razi olsun paylastigin icin.M Meyra_nazwagen masal3487 @Halitim @denizzz3 B busra_brt S SUDESUDE09 @Pdr_ci @esra011 @isimsi266 @BEYBISIM @umut-16 @esrayg0 @nergismor @hilalcikk Zeytin_yesili @Betulbasak @tugsem_10
Arkadaşlar biliyorum belki haddim değil ama hatırlatmak istedim, üzerinize borç kalmasın diye. Çok bilmişlik gibi algılamayın nolur, yanlış anlayan olursa da kusura bakmayın
Şuan biz Meryem süresini okuyoruz ve bu sürenin içinde secde Ayeti var. Bu yüzden her Meryem süresi okuduğunuzda tilavet secdesi yapmanız gerekiyor. Yoksa üzerinize borç kalır. Lütfen bunu unutmayın.
Benim içinde okunacak, benim yüzümden borçlanmanızı istemem.
Belki bilmeyenler de vardır diye yazmak istedim.
Tilavet secdesi şu şekilde yapılır :
*tilavet secdesi için niyet edilir
*eller bağlanmadan Allahu Ekber diyerek secdeye gidilir
*secdede üç defa "sübhanel rabbi yel ala" denir
Oturulur ve "semina ve atana gufraneke Rabbena ve ileykel masir" diyerek bitirilir.
Unutsanız bile hatırladığınız zaman yapmanız gerekir.
aslında kilon azmış senim ya bana bile doktor hiç kilp ver demedi kilolu oldugum halde. hatta sordum ben kilodan mı çocuk olmuyor diye hayır alakası yok dedi acaba benim doktor tombişmi sevdiki benievet ama doktor 4 kilo fazla diyo şeker biraz yüksekmiş bu arada yaş 21 gebelik düşün düğümden sonra sıkıntı olur diyo bide gebeliktede alcamya iyisimi 4 gitsin göbişe bebişyerini doldursun
Ay çok rahatladım canım faydam olduysa ne mutlu bana, insanlık hali unutulmasın dedim. Borç üzerimize çünkü, geçmişte okudukların içinde kıl canım borcun kalmasın, Allah kabul etsinYok kuzum ne yanlis anlamsi benimde aklima takildi bilmiyordum dun fark ettim onurken kenarsa secde yaziyodu ben de netten arastiracaktim zaten nasil kiliniyor diye Allah razi olsun paylastigin icin.
Giriyorum tatlim,diyet gurubumda var daha cok ordayim ama burayi da ihmal etmem artikinGünaydınnnn gir sık sık sende senle de kaynatalımm
Ayni sey benimde basima geldi canim,doktor ultrasyonda bakinca catlamis dedi ama benim ovu testleri daha silikti ve dort bes gun sonra koyu olmustu ve ovu testinden 14 gun sonra adet olmustum,yani bende merak ediyorum doktor mu yanlis gordu ovu testleri mi yanlis.Kızceler herkese musmutlu günaydın hayırlı sabahlar. Ben size pazartesiden beridir yaptığım ovülasyon testkerini atacağım şimdi de bana bi yorumlayın falımda neler varen üstteki pazartesi günü. Salı öarşamba ve perşembe diye gidiyo. En sondakini şimdi yaptım. Doktor bana pazartesi günü yumurtan çatlamak üzere bugün çatlar hatta dalan demişti. Ama teste göre de sanki bugün çatlamış. Şimdi ben 3 gündür boşuna mı çalışmalar yaptım
Doğan kızı Ayşeye meryem süresi Rabbi hebli mines-salihin Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua 100 tane tesbih çekilecekcanım sen bana kimin için ve ne okuyacağımı yaz zahmet olmazsa telde var zaten okuyayımm
senin bu dediğin duanın adı ne canım tesbih çekilecek ya adı neDoğan kızı Ayşeye meryem süresi Rabbi hebli mines-salihin Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua 100 tane tesbih çekilecek
canım nerde başladın tüp bebeğe benimde tüp bebekten dolayı ver diyo şeker biraz yüksekmiş ondanDİYETTEYİM BENDE AMA TÜP BEBEK İÇİN BELKİDE HORMONLARIMLA OYNAMAM SAĞLIKLI OLACAK ACABA BIRAKSAMMI DİYE DÜŞÜNYRM BUGÜN EŞİM DOKTORA GTCEKTİ O SORACAK BENİM YERİME BEN GÜNDE 2.BUCUK LTRE SU İİÇİYORUM
Hazreti zekeriyya nın duası canımsenin bu dediğin duanın adı ne canım tesbih çekilecek ya adı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?