2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

He yoo bas gaza aşkım bas gaza, kim tutar seni bas gazaa

EY RABBİM!
Neresinden bakarsak bakalım şu geçen ömrümüze, SANA layık olmayan bir kulluk ve bize yakışmayan kusurlardan başka bir şey göremiyoruz.

Her ne kadar sabır ve şükür en iyi dostlarımız olsa da, yine de huzurunda masumuz diyemiyoruz.

Ama ne kadar yorsa da bizi bu dünya ve bazen kesilse de nefesimiz, yine de SEN'in hatırına direniyoruz.

Avuçlarımıza dökülen şu göz yaşları hatırına,
Affetmeyi seven GAFFAR ismin hatırına,
Sema kapılarının ardına kadar açık olduğu şu mübarek günler hatırına,
Sona eren SEN'in ayın olan RECEP ayı hatırına,
Peygamber'imiz Sallallahü Aleyhi ve Sellem'in ayı olan ŞABAN ayı hatırına,
11 ayın Sultanı olan RAMAZAN ayı hatırına bizleri affeyle. Sen bizlere neslimizi davem ettirecegimiz hayırlı evlatlar nasip eyle. Başkalarının evlatlarına bakıp iç çektirme yarabbim .. Su mübarek günler hatırına Ramazan'ı Şerif hatırına hayirlisindan hamile kalıp evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip et Allahım..AMİNNNNN

aminnnnnnnnn

ay bugün hep ağlıyorum canlar ben çok morelim bozuk (((((

Yok kuzum ne yanlis anlamsi benimde aklima takildi bilmiyordum dun fark ettim onurken kenarsa secde yaziyodu ben de netten arastiracaktim zaten nasil kiliniyor diye Allah razi olsun paylastigin icin.

evet ama doktor 4 kilo fazla diyo şeker biraz yüksekmiş bu arada yaş 21 gebelik düşün düğümden sonra sıkıntı olur diyo bide gebeliktede alcamya iyisimi 4 gitsin göbişe bebiş yerini doldursun
aslında kilon azmış senim ya bana bile doktor hiç kilp ver demedi kilolu oldugum halde. hatta sordum ben kilodan mı çocuk olmuyor diye hayır alakası yok dedi acaba benim doktor tombişmi sevdiki beni

Yok kuzum ne yanlis anlamsi benimde aklima takildi bilmiyordum dun fark ettim onurken kenarsa secde yaziyodu ben de netten arastiracaktim zaten nasil kiliniyor diye Allah razi olsun paylastigin icin.
Ay çok rahatladım canım faydam olduysa ne mutlu bana, insanlık hali unutulmasın dedim. Borç üzerimize çünkü, geçmişte okudukların içinde kıl canım borcun kalmasın, Allah kabul etsin

Ayni sey benimde basima geldi canim,doktor ultrasyonda bakinca catlamis dedi ama benim ovu testleri daha silikti ve dort bes gun sonra koyu olmustu ve ovu testinden 14 gun sonra adet olmustum,yani bende merak ediyorum doktor mu yanlis gordu ovu testleri mi yanlis.

canım sen bana kimin için ve ne okuyacağımı yaz zahmet olmazsa telde var zaten okuyayımm
Doğan kızı Ayşeye meryem süresi Rabbi hebli mines-salihin Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua 100 tane tesbih çekilecek

canım nerde başladın tüp bebeğe benimde tüp bebekten dolayı ver diyo şeker biraz yüksekmiş ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…