aynen sabah tandı bu ikinci makinam benim bide süpürgeyi aça bilsem off keşke bi ev robotum olsa bütün işleri halletsewagen valla bende yataktayım başımı yastığa koysam uyucam iki buçuktu holün yerlerini sildim halısını serdim yattım kalktım yüzümü yıkamadan ç. makinesini çalıştırdım durmadan full çalışıyo köle gibi zavallıcık
HAHAHA SENİNİ İYİYSE GELSİN TABİ YAVRUU umutlugelin kuzum o kırmızıları dört gözle bekleyen var yavf deme lanetlik diye mesela ben bir an önce gelsin gözüyle bakıyom 3 adet olunca sahalara geri dönücemhem de ışık hızında adamın iliğini kemiğini kurutcam
tm cnm okuyorum bitince haber veririmHazreti zekeriyya nın duası canım
oğan kızı Ayşeye meryem süresi Rabbi hebli mines-salihin Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua 100 tane tesbih çekilecek canım allah kabul etsin 102 tane çektimmHazreti zekeriyya nın duası canım
inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin kucağını doldursun inşallahkızlar banada dua edin bende talil verdim öğleden sonra veya yarın çıkacak inşallah pozitiftir
amin canım inşallahinşallah canım Rabbim gönlüne göre versin kucağını doldursun inşallah
olabilir canım dün belki geç döllenmedir falan umut doluydum bugün tamamen bitmiş durumda kendimşde çok kötü hissediyorum adet gelse ayrı gelmese ayrı dertmiş kızlar rabbim hayırlısını versinnBende dün çok ağladım canım hormonlarimiz altüst oldu ondan mı acaba
AL BENDENDE OKADAR ADETİM GELMEDİ AMA AĞRILARI GELDİ BUGÜN ODA GELİR YAKINDIRolabilir canım dün belki geç döllenmedir falan umut doluydum bugün tamamen bitmiş durumda kendimşde çok kötü hissediyorum adet gelse ayrı gelmese ayrı dertmiş kızlar rabbim hayırlısını versinn
Kuzum hayırdır noldu
İnşallah canım pozitifi en yüksek değerden görürsün hayrlısı ilekızlar banada dua edin bende talil verdim öğleden sonra veya yarın çıkacak inşallah pozitiftir
Mevsim değişikliği duyguları da bozuyor adetide kuzu, takma kafana herşey olacağına varıyor ne desek boşay ne bilim canım ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Kuzum ya hayırdır noluyo bugün hepinize birden
Mevsim değişikliği duyguları da bozuyor adetide kuzu, takma kafana herşey olacağına varıyor ne desek boş
Çalışmak en güzeli kafan dağılır düşünemezsin. Nerde çalışıyorsun müzik dinle uygunsanaynen canım sanırım ondan aslında hava çok güzel çalışmayıp evde olsam daha mutlu olurdummm
firmada muhasebede cnm aslında dinliyorumda dinlemekte istemiyorumÇalışmak en güzeli kafan dağılır düşünemezsin. Nerde çalışıyorsun müzik dinle uygunsan
Helal olsun canım benim sorun değil ne zaman iyi olursan o zaman oku hayırdır canım neden kötü oldun bu kadar
Hayırlısı canım ya herşey Allah'tan bunda da vardır bir hayır bende umudimi kestim yarın doktora gidip söktürücü yazmasını isticem en azından öbür aya hazırlık yapalım demiolabilir canım dün belki geç döllenmedir falan umut doluydum bugün tamamen bitmiş durumda kendimşde çok kötü hissediyorum adet gelse ayrı gelmese ayrı dertmiş kızlar rabbim hayırlısını versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?