2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

aynen sabah tandı bu ikinci makinam benim bide süpürgeyi aça bilsem off keşke bi ev robotum olsa bütün işleri halletse

olabilir canım dün belki geç döllenmedir falan umut doluydum bugün tamamen bitmiş durumda kendimşde çok kötü hissediyorum adet gelse ayrı gelmese ayrı dertmiş kızlar rabbim hayırlısını versinn
AL BENDENDE OKADAR ADETİM GELMEDİ AMA AĞRILARI GELDİ BUGÜN ODA GELİR YAKINDIR

M Meyra_naz canım bugün çok kötüyüm ağlama krizine falan girdim ara sıra gene geliyo elim kolum kalmıyo okuyabilirsem akşama dualarını okuyacam gücüm yetmezse yarın okurum hakkını helal et canım duanı geciktiriyorum kusura bakma olur mu

Kuzum ya hayırdır noluyo bugün hepinize birden nolur toparlanın bakın bizim dualarımız var en büyük limanımız Rabbimiz var

Helal olsun canım benim sorun değil ne zaman iyi olursan o zaman oku hayırdır canım neden kötü oldun bu kadar

Ne oluyoz kıslar kendinize gelin kızıcam ha hımmm toparlanın bakim bu ne böyle ıslak ılak gözler çobuk siliyonuz estefullah çekin normale dönü no oluyo görende bişiyvar sancak olcak olcak hemde ikizleriöiz olcak az sabır hadi bakalım hepinize benden doldurma

olabilir canım dün belki geç döllenmedir falan umut doluydum bugün tamamen bitmiş durumda kendimşde çok kötü hissediyorum adet gelse ayrı gelmese ayrı dertmiş kızlar rabbim hayırlısını versinn
Hayırlısı canım ya herşey Allah'tan bunda da vardır bir hayır bende umudimi kestim yarın doktora gidip söktürücü yazmasını isticem en azından öbür aya hazırlık yapalım demi sende üzme kendini canım moralimizi yüksek tutmamız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…