2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Dondurma kilo yapmaz hem benim ki bitter li olsun

İyice ağlak bir grup olduk ayol Nisan yağmurları gözlere doldu bugün bakıyorum da

Ben gene ne ruhsuzum tık yok

Dondurma kilo yapmaz hem benim ki bitter li olsun

İyice ağlak bir grup olduk ayol Nisan yağmurları gözlere doldu bugün bakıyorum da

Ben gene ne ruhsuzum tık yok
sendemi ağlama modundasın yapma sen ağlarsan ozaman işimiz vahim çümkü sen topiğimizin gülüsün solarsan biz nerden enerji alcaz sana maknunun en büyüğünde afyet olsun başladım sabah diyete kocişte başladı tatıldık not aldık iki dilim ekmek azcık salata 1 rer yumurta bide peynir zeytin ben şuan iyiyim hiç acıkmadım kociş yalvarıyo ne olur 1 dilim daha ver yok bermedim yarım verdim yeter üzgün üzgün açım açım diye diye çıktı evden

Yok kız valla hiç ağlama modunda değilim he göbek atasım var

İyi yapmışsın hadi hayırlı olsun, arada yeşil çay da iç ödem atar, zaten bu hafta çok hızlı kilo verirsin sonra yavaşlar

Herifi aç bıraktın, dışarıda yer merak etme kız erkekler aç durmaz

Mmmm magnum en sevdiğim bak beni bir çikolataya bir dondurmaya kandırabilirsiniz bayılırım

ağlıyorum hep morelim bozukk diye canımm

bebeğime defter tutuyorum onu beklerken ki duygularımı yazıyorum test yapıyorum negatif çıkıyo onunla dertleşiyorum ağlıyorum
eşim kendine eziyet ediyosun diyo kızıyo ama ilerde okur belki bak anem benim gelmemi ne çok istemiş der
hem Allahıma yalvarıyorum orda hemde bebeğime sesleniyorum

Tatlım @Saman Alevi ben de tefriciye çekiyorum

Tabiki bunları yapman çok güzel ileride bebeğin emin ol çok sevinecek fakat bunu yaparken kendine zarar verme, stres yaparak ağlayarak bebeğinin olacağı varsa da olmasını sen engelliyorsun, bunu biliyormusun. Dur bakalım daha çok yolun başındasın, zamanı geldiğinde zaten bu duyguları yaşayacaksın emin ol ama kendini üzerek buna sahip olamazsın

Ayrıca eşinde çok haklı, şuan sen sadece kendine değil eşine de zarar veriyorsun. O da seni görüp strese giriyor, bundan onun da hormonları etkileniyor, bunları bir düşün bence tatlım, bak hepinize zararı var bunun bebişte dahil

ayyy evet ama napimmmm zaten balık burcuyum çooook fazla duygusalım bide bunlar eklenincee

aslında evlenince özellikle eşim askerden gelince çok ağlamıyodum normalde ben yaşlı görsem ağlarım otları ezdik diye ağlarım

Sen o zaman hamile kalınca yanmışsın ben sana söyleyeyim eşin aşkım dese ağlarsın valla niye karıcım demedin diye hee, beklerim senden

Kuzenim hamileyken kayıp balık nemo vardıya film onu izlemişti sonrada hüngür hüngür aglamıştı balık kayboldu nasıl bulcak anasını şimdi diye , hamilelikte bittin demekki sen

Allah razı olsun hemen yapacağım.

kılar aklıma ne geldi demin ya bizim bebişler buyür biyerde tanışır birbirini severlerse ayy bide evlenirlermiş dünür olurmuşuz

kılar aklıma ne geldi demin ya bizim bebişler buyür biyerde tanışır birbirini severlerse ayy bide evlenirlermiş dünür olurmuşuz
kızzzzz olurda bebeğim erkek olursa kızlarınıza talibimm gözüm gibi bakarız ama kızım olursa uzak diyarlara veremem kırsın dizini otursun dizimin dibindeee

M meyra_ naz masal3487 arkadaşlarımız için tesbihat Kerim'i okudum Allah kabul etsin sağlıklı hayırlı imanlı kuranı Salih ve Saliha evlatlar versin Rabbim tez zamanda dün okumuştum ama haber vermeye fırsatım olmadı bilgin olsun ablacım S samanalevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…