Niye kifirmada muhasebede cnm aslında dinliyorumda dinlemekte istemiyorumeşim eve gelince bi güzel pataklıcam hazır ol diyoo
Dondurma kilo yapmaz hem benim ki bitter li olsunNe oluyoz kıslar kendinize gelin kızıcam ha hımmmtoparlanın bakim bu ne böyle ıslak ılak gözler çobuk siliyonuz estefullah çekin normale dönü no oluyo görende bişiyvar sancak olcak olcak hemde ikizleriöiz olcak az sabır hadi bakalım hepinize benden doldurma
sendemi ağlama modundasın yapma sen ağlarsan ozaman işimiz vahim çümkü sen topiğimizin gülüsün solarsan biz nerden enerji alcaz sana maknunun en büyüğünde afyet olsunDondurma kilo yapmaz hem benim ki bitter li olsun
İyice ağlak bir grup olduk ayol Nisan yağmurları gözlere doldu bugün bakıyorum da
Ben gene ne ruhsuzum tık yok
Yok kız valla hiç ağlama modunda değilim he göbek atasım varsendemi ağlama modundasın yapma sen ağlarsan ozaman işimiz vahim çümkü sen topiğimizin gülüsün solarsan biz nerden enerji alcaz sana maknunun en büyüğünde afyet olsunbaşladım sabah diyete kocişte başladı tatıldık not aldık iki dilim ekmek azcık salata 1 rer yumurta bide peynir zeytin ben şuan iyiyim hiç acıkmadım kociş yalvarıyo ne olur 1 dilim daha ver yok bermedim yarım verdim yeter üzgün üzgün açım açım diye diye çıktı evden
Niye ki
M Meyra_naz Doğan Kızı Ayşe niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
@esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
@BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@Saman Alevi Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor
@Betulbasak T tugsem_10 Abdullah kızı nihal
@UKALA-07
@Purple07
Tabiki bunları yapman çok güzel ileride bebeğin emin ol çok sevinecek fakat bunu yaparken kendine zarar verme, stres yaparak ağlayarak bebeğinin olacağı varsa da olmasını sen engelliyorsun, bunu biliyormusun. Dur bakalım daha çok yolun başındasın, zamanı geldiğinde zaten bu duyguları yaşayacaksın emin ol ama kendini üzerek buna sahip olamazsınağlıyorum hep morelim bozukk diye canımm
bebeğime defter tutuyorum onu beklerken ki duygularımı yazıyorum test yapıyorum negatif çıkıyo onunla dertleşiyorum ağlıyorum
eşim kendine eziyet ediyosun diyo kızıyo ama ilerde okur belki bak anem benim gelmemi ne çok istemiş der
hem Allahıma yalvarıyorum orda hemde bebeğime sesleniyorum
Tabiki bunları yapman çok güzel ileride bebeğin emin ol çok sevinecek fakat bunu yaparken kendine zarar verme, stres yaparak ağlayarak bebeğinin olacağı varsa da olmasını sen engelliyorsun, bunu biliyormusun. Dur bakalım daha çok yolun başındasın, zamanı geldiğinde zaten bu duyguları yaşayacaksın emin ol ama kendini üzerek buna sahip olamazsın
Ayrıca eşinde çok haklı, şuan sen sadece kendine değil eşine de zarar veriyorsun. O da seni görüp strese giriyor, bundan onun da hormonları etkileniyor, bunları bir düşün bence tatlım, bak hepinize zararı var bunun bebişte dahil
Sen o zaman hamile kalınca yanmışsın ben sana söyleyeyimayyy evet ama napimmmm zaten balık burcuyum çooook fazla duygusalım bide bunlar eklenincee
aslında evlenince özellikle eşim askerden gelince çok ağlamıyodum normalde ben yaşlı görsem ağlarım otları ezdik diye ağlarım
Kuzenim hamileyken kayıp balık nemo vardıya film onu izlemişti sonrada hüngür hüngür aglamıştı balık kayboldu nasıl bulcak anasını şimdi diye , hamilelikte bittin demekki senayyy evet ama napimmmm zaten balık burcuyum çooook fazla duygusalım bide bunlar eklenincee
aslında evlenince özellikle eşim askerden gelince çok ağlamıyodum normalde ben yaşlı görsem ağlarım otları ezdik diye ağlarım
Allah razı olsun hemen yapacağım.M Meyra_nazwagen masal3487 Ayse saridogan @denizzz3 B busra_brt S SUDESUDE09 @Pdr_ci @esra011 @isimsi266 @BEYBISIM umut-16 @esrayg0 Dil-i bitab @hilalcikk @Saman Alevi@Betulbasak T tugsem_10
Arkadaşlar biliyorum belki haddim değil ama hatırlatmak istedim, üzerinize borç kalmasın diye. Çok bilmişlik gibi algılamayın nolur, yanlış anlayan olursa da kusura bakmayın
Şuan biz Meryem süresini okuyoruz ve bu sürenin içinde secde Ayeti var. Bu yüzden her Meryem süresi okuduğunuzda tilavet secdesi yapmanız gerekiyor. Yoksa üzerinize borç kalır. Lütfen bunu unutmayın.
Benim içinde okunacak, benim yüzümden borçlanmanızı istemem.
Belki bilmeyenler de vardır diye yazmak istedim.
Tilavet secdesi şu şekilde yapılır :
*tilavet secdesi için niyet edilir
*eller bağlanmadan Allahu Ekber diyerek secdeye gidilir
*secdede üç defa "sübhanel rabbi yel ala" denir
Oturulur ve "semina ve atana gufraneke Rabbena ve ileykel masir" diyerek bitirilir.
Unutsanız bile hatırladığınız zaman yapmanız gerekir.
Kuzenim hamileyken kayıp balık nemo vardıya film onu izlemişti sonrada hüngür hüngür aglamıştı balık kayboldu nasıl bulcak anasını şimdi diye , hamilelikte bittin demekki sen
Sen o zaman hamile kalınca yanmışsın ben sana söyleyeyimeşin aşkım dese ağlarsın valla niye karıcım demedin diye hee, beklerim senden
Eyvah eyvahevlenince biraz odunlaştım ama sevgiyken yapmıştımmm ahahaha
kızzzzz olurda bebeğim erkek olursa kızlarınıza talibimm gözüm gibi bakarız ama kızım olursa uzak diyarlara veremem kırsın dizini otursun dizimin dibindeeekılar aklıma ne geldi demin ya bizim bebişler buyür biyerde tanışır birbiriniseverlerse ayy bide evlenirlermiş dünür olurmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?