2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

kızzzzz olurda bebeğim erkek olursa kızlarınıza talibimm gözüm gibi bakarız ama kızım olursa uzak diyarlara veremem kırsın dizini otursun dizimin dibindeee
uyanığa baksen bizim kızı alıyo kendi kızınıda vermiyo yok öyle

Zeytin_yesili canim eşimin halası öldü o yüzden ben Meryem suresini okuyamiycam tefriciyye ile listeden cikayim bu seferlik kusura bakmayın hakka girmek istemem hakkınızı helal edin

M Meyra_naz doğan kızı Ayşe için Meryem süresi ve tesbihatlarımı çektim. Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın Zeytin_yesili

Doğan kızı Ayşe niyetine Meryem suresini okudum.Tesbihleri de cektim.Rabbim hayirli evlat nasip etsin inşallah.

Kızlar tefriceden ne kadar düşüyor kişi başı tekrar yazar misiniz ve kim icin okuyorduk

Tefriciye ye bende dahil miyim eğer değilsem bende dahil olmak istiyorum çünkü adetim bugün yarın biticek okurum inşallah perşembeye kadar

Tefriciye ye bende dahil miyim eğer değilsem bende dahil olmak istiyorum çünkü adetim bugün yarın biticek okurum inşallah perşembeye kadar
Canim tefriciye bildigim kadar regl kende okunur yanlisim varsa duzeltsin arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…