uyanığa baksen bizim kızı alıyo kendi kızınıda vermiyo yok öylekızzzzz olurda bebeğim erkek olursa kızlarınıza talibimm gözüm gibi bakarız ama kızım olursa uzak diyarlara veremem kırsın dizini otursun dizimin dibindeee
Kuzu senden iyi Dünür mü bulacağız kızkılar aklıma ne geldi demin ya bizim bebişler buyür biyerde tanışır birbiriniseverlerse ayy bide evlenirlermiş dünür olurmuşuz
Anam fena kaynana olacak bukızzzzz olurda bebeğim erkek olursa kızlarınıza talibimm gözüm gibi bakarız ama kızım olursa uzak diyarlara veremem kırsın dizini otursun dizimin dibindeee
Anam fena kaynana olacak bune kız ne oğlan vermem sana
Hahaha bizde kapıyı arşınlatmasını biliriz canikom değil miaynen canımya benden iyi dünürmü bulcak kızımızı alıyo kendi kızını vermiyo seni gidi seni
aynen yerdemi bulduk çocuklarıHahaha bizde kapıyı arşınlatmasını biliriz canikom değil mi
Vazgeçtim evlenmesinaynen yerdemi bulduk çocuklarızor geldiler zaten dokundurtmayız
Türkan kızı şeymaKızlar tefriceden ne kadar düşüyor kişi başı tekrar yazar misiniz ve kim icin okuyorduk
Anca toparlayabildim canım kendimi uyuyam dedim onu da kuzenim 5 defa aradı açmadım teli konuşacak halim yoktu açmadım da sonra aradım
Canim tefriciye bildigim kadar regl kende okunur yanlisim varsa duzeltsin arkadaslar.Tefriciye ye bende dahil miyim eğer değilsem bende dahil olmak istiyorum çünkü adetim bugün yarın biticek okurum inşallah perşembeye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?