2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

masal3487 nevzat kızı özgün ve M Meyra_naz doğan kızı ayşe niyetine birer meryem suresi okudum tesbihatlarımı çektim. Allah gönlünüze göre versin kızlar. İnşallah tez vakitte hepimiz anne oluruz bu güzel duyguyu yaşarız wagen canım senin için tefriciyekerden 200 tane çekebildim. Yarın da geri kalanı tamamlayacam inşallah hakkını helal et canım tamam mı, bugün annemgildeydim eve gelince de hepsini zor yetiştirdim. @Saman Alevi canım kızlara okudum not alırsın ASSOSyal KUZUMM sureleri yetiştirmeye çalışıyodum da anca bitti geldim geldimm, napaysın bakimm

Allah kabul etsin tatlım, iç güveysinden hallice işte nolsun
Senin çatlama bitti mi artık bakalım

Canim tefriciye zaten bir hafta icinde okunmayacak mi?ben mi yanlis anladim.

Allah razı olsun kuzum bende nisan yağmuruna anca süreleri okuya bildim bitmedi yarın inşallah biter duaları acaba bu aymı içsem bidehaki aymı çümkü adetime az kadı bidahaki ay yumurtaya denk getirip 7 gün içsemmi

bakşimdi oldumu koçiş bile akşama kadar dayandı akşam bozdu ama yediğini duymamış olayım yarın devam ben iyiyim biraz biraz azaltcaz zaten
Tmm o zaman cnmm baslıyorum yeniden :) senn nasıl gecti neler yedinn ?? :)

Tmm o zaman cnmm baslıyorum yeniden :) senn nasıl gecti neler yedinn ?? :)
ben sabah 1 haşlanmış yumurta bi kase salata peynir zeytin 5 tane 2 dilim kepek ekmek 1 bardak çay sonra saat 4 kadar bol bol su okunmuş hurmam var bitane ondan saat 4 buçukda 9 kaşık bulgur pilavı bide ciğer bi ayran bikase salata ekmek yok bide tere sonrası sadece su az değil yani iyi yemişim yavaş yavaş aniden kesersek hasta oluruz mazallah

@Saman Alevi canım nerdesin kendine gel toparlan en güçlümüz sendin ne oldu öyle nazarmı değdi çiçeğimizee hadi dön aramıza çok özledimya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…