Evet okunabiliyor.Çünkü bir salavat zaten ayet değil.Canim tefriciye bildigim kadar regl kende okunur yanlisim varsa duzeltsin arkadaslar.
Saol canım.Not etmistim ama bulamadim.Türkan kızı şeymawagen kişi başı 444 canım
Şuan iyi misin peki tatlımAnca toparlayabildim canım kendimi uyuyam dedim onu da kuzenim 5 defa aradı açmadım teli konuşacak halim yoktu açmadım da sonra aradım
Allah kabul etsin tatlım, iç güveysinden hallice işte nolsunmasal3487 nevzat kızı özgün ve M Meyra_naz doğan kızı ayşe niyetine birer meryem suresi okudum tesbihatlarımı çektim. Allah gönlünüze göre versin kızlar. İnşallah tez vakitte hepimiz anne oluruz bu güzel duyguyu yaşarız wagen canım senin için tefriciyekerden 200 tane çekebildim. Yarın da geri kalanı tamamlayacam inşallah hakkını helal et canım tamam mı, bugün annemgildeydim eve gelince de hepsini zor yetiştirdim. @Saman Alevi canım kızlara okudum not alırsın ASSOSyal KUZUMM sureleri yetiştirmeye çalışıyodum da anca bitti geldim geldimm, napaysın bakimm
Canim tefriciye zaten bir hafta icinde okunmayacak mi?ben mi yanlis anladim.masal3487 nevzat kızı özgün ve M Meyra_naz doğan kızı ayşe niyetine birer meryem suresi okudum tesbihatlarımı çektim. Allah gönlünüze göre versin kızlar. İnşallah tez vakitte hepimiz anne oluruz bu güzel duyguyu yaşarız wagen canım senin için tefriciyekerden 200 tane çekebildim. Yarın da geri kalanı tamamlayacam inşallah hakkını helal et canım tamam mı, bugün annemgildeydim eve gelince de hepsini zor yetiştirdim. @Saman Alevi canım kızlara okudum not alırsın ASSOSyal KUZUMM sureleri yetiştirmeye çalışıyodum da anca bitti geldim geldimm, napaysın bakimm
Allah razı olsun kuzum bende nisan yağmuruna anca süreleri okuya bildim bitmedi yarın inşallah biter duaları acaba bu aymı içsem bidehaki aymı çümkü adetime az kadı bidahaki ay yumurtaya denk getirip 7 gün içsemmimasal3487 nevzat kızı özgün ve M Meyra_naz doğan kızı ayşe niyetine birer meryem suresi okudum tesbihatlarımı çektim. Allah gönlünüze göre versin kızlar. İnşallah tez vakitte hepimiz anne oluruz bu güzel duyguyu yaşarız wagen canım senin için tefriciyekerden 200 tane çekebildim. Yarın da geri kalanı tamamlayacam inşallah hakkını helal et canım tamam mı, bugün annemgildeydim eve gelince de hepsini zor yetiştirdim. @Saman Alevi canım kızlara okudum not alırsın ASSOSyal KUZUMM sureleri yetiştirmeye çalışıyodum da anca bitti geldim geldimm, napaysın bakimm
aynen canım doğru anlamışsım perşembeden perşembeye bitcekCanim tefriciye zaten bir hafta icinde okunmayacak mi?ben mi yanlis anladim.
Kuzu hazır doktor aramışken keşke rahim filmini de sorsaydınkızlar yarın doktora gitcem çok heycanlıyım acaba ne diycek inşallah çpk güzel şeylerder tüplerimde açık çıkmıştır ayy uyuyamam şimdi
Ben bozdum gibi tost falan yedimRunkli kuzum nasıl geçti ilk günün diyetle aran nasıl
sordumda canım bizzat filme bakmak istiyom dedi oda benim yanımda kağıtta yazan önemli değildedi filim benim için önemli onda biz gitcez emar filminede bakcakKuzu hazır doktor aramışken keşke rahim filmini de sorsaydın
Hayırlısı kuzum yarın inşallah güzel haberler alacaksınsordumda canım bizzat filme bakmak istiyom dedi oda benim yanımda kağıtta yazan önemli değildedi filim benim için önemli onda biz gitcez emar filminede bakcak
bakşimdi oldumuBen bozdum gibi tost falan yedimgelemedim buraya da utandım vAllah
Tmm o zaman cnmm baslıyorum yeniden :) senn nasıl gecti neler yedinn ?? :)bakşimdi oldumukoçiş bile akşama kadar dayandı akşam bozdu ama yediğini duymamış olayım yarın devam ben iyiyim biraz biraz azaltcaz zaten
inşallah kuzum içimde heo bi seviç ve heycan var inşallah yerdiz ve boş değildirHayırlısı kuzum yarın inşallah güzel haberler alacaksın
ben sabah 1 haşlanmış yumurta bi kase salata peynir zeytin 5 tane 2 dilim kepek ekmek 1 bardak çay sonra saat 4 kadar bol bol su okunmuş hurmam var bitane ondan saat 4 buçukda 9 kaşık bulgur pilavı bide ciğer bi ayran bikase salata ekmek yok bide tere sonrası sadece su az değil yani iyi yemişim yavaş yavaş aniden kesersek hasta oluruz mazallahTmm o zaman cnmm baslıyorum yeniden :) senn nasıl gecti neler yedinn ?? :)
Boşa çıkmaz kuzum inşallah, bat ne zaman valla hep bişey bekliyorum sendeninşallah kuzum içimde heo bi seviç ve heycan var inşallah yerdiz ve boş değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?