2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Boşa çıkmaz kuzum inşallah, bat ne zaman valla hep bişey bekliyorum senden
ayın 7 sinde canım buay çok şeydenedim ama görcez pek umudum yok açıkçası ya bide nisan yoğmuru acaba bu aymı içsem bidahaki ay yumurtlamaya denk getiripmi içsem karar veremedim gerçi daha okumalarım bitmedi ama

Bilemedim ki canım, Allahın iZniyle şifa olursa zaten her zaman olur senden de Allah razı olsun canm benim güzel haberlerle gel yarın bize

Bir daha ki ay iç daha garanti okumayı bitir. Ebeyi gördün mü bir daha soracaktın hani rahimdeki kramp tarzı ağrıları

Tefriciye ve dua yerine geçen ayet sureler adetli iken okunur ama bağışlama duasına katılmaz bağışlama duasi yapılacaksa ki belli bir sayı okununca yapılır bizimki gibi 4444 okuyoruz ya öyle işte o zaman abdestli okumak gerekir

Allah kabul etsin tatlım, iç güveysinden hallice işte nolsun
Senin çatlama bitti mi artık bakalım
Kıs ben anşamadım bu çatlatma işinden yaa, bugünkü testte koyu çıktı sayılır gördün zaten. Ama akıntı falan heç yok kupkuru. Kıs kociş de bugün şehir dışına çıktı geldi heç hali kalmamış. Tık yok adamda. Kanına girmeye çalıştım ama adamın da elinde değil çook yorulmuş beynine vuruyor o da. Gitti bugün anlayacağın

Kuzu zaten doktora gittiğinde dedi ya çatlamak üzere diye belkide çatladı bitti, adamın dediği günü değerlendirdin zaten. Çatlama sonrası zaten genelde kuru oluyo, olduysa olmuştur herhalde ama senin bir yumurta daha vardı. Seninki dinlenene kadar belki o yumurta da yetişir, gene devam edersin

Bir daha ki ay iç daha garanti okumayı bitir. Ebeyi gördün mü bir daha soracaktın hani rahimdeki kramp tarzı ağrıları
aynen bidahaki ayda bu umudum olur yak güzelim bana baya uzak adet olunca gidiyom bide çıkunca olunca sorcam

aynen bidahaki ayda bu umudum olur yak güzelim bana baya uzak adet olunca gidiyom bide çıkunca olunca sorcam
Bakalım kaç kişi yakı kullandık neler olacak merak ediyorum, ikinci taktığım yakı da inanılmaz kasık ağrım oldu ya sebebini bilmiyorum ama çıkardıktan sonra da işte rahimde iki gün kramp oldu

Sende ağrı oldu mu Pdr_ci beybi çıkardıktan sonra yada takılıyken :)

Yok bebeğim o diğeri gelişmemiş hiç. Doktor gelişmez o dedi. İkinci gittiğimde de aynıydı boyutu. Ondan ümidi kestim ben. Şu ovülasyon testi kafamı karıştırdı. En iyisi relax olmak. Vakit tamamsa zaten her türlü olur

Hiç olmadı kuzum ya, bende hiç kasık ağrısı olmadı. Hafif bel ağrısı oldu çıkardıktan sonra. Takılıykrn de en son uyuz gibi kaşındığımı hatırlıyorum. Çıkardığımda o bölgeyi baya tahriş etmişti. Bende hiçbir belirti yaşatmadı valla. Ayy inşallah şu yakılar vesile olur da anneler gününe anne olarak gireriz hayali bile güzel

O zaman test yapıp hiç kafanı karıştırma canımcım, adamı da zorlama, canın isterse yaparsın

Hadi inşallah tatlım :) benim çıkardıktan sonra iki gün rahimde sancı oldu bayağı hissedilir bilmiyorum valla sebebini, bir değişik işler, bu ay ben @wagen den umutluyum inş bizimde şansımız olursa yakıdan

Yaa bu mayıs ayı inşallah hepimizin ayı olur kızlar ya, herkesin umudu arttı bu ay. Rabbim boşa çıkartmasın. Daha sıkı sarılalım dualarımıza. Bu ay hamile kalırsam dileyin benden ne dilerseniz

aayyy canım benim inşallah Rabbim hissettirmiştir böyle diyince bile heycan yaptım inşallah olursa dileyin benden ne dilerseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…