ayın 7 sinde canım buay çok şeydenedim ama görcez pek umudum yok açıkçası ya bide nisan yoğmuru acaba bu aymı içsem bidahaki ay yumurtlamaya denk getiripmi içsem karar veremedim gerçi daha okumalarım bitmedi amaBoşa çıkmaz kuzum inşallah, bat ne zaman valla hep bişey bekliyorum senden
Bilemedim ki canım, Allahın iZniyle şifa olursa zaten her zaman olurAllah razı olsun kuzum bende nisan yağmuruna anca süreleri okuya bildim bitmedi yarın inşallah biter duaları acaba bu aymı içsem bidehaki aymı çümkü adetime az kadı bidahaki ay yumurtaya denk getirip 7 gün içsemmi
Bir daha ki ay iç daha garanti okumayı bitir. Ebeyi gördün mü bir daha soracaktın hani rahimdeki kramp tarzı ağrılarıayın 7 sinde canım buay çok şeydenedim ama görcez pek umudum yok açıkçası ya bide nisan yoğmuru acaba bu aymı içsem bidahaki ay yumurtlamaya denk getiripmi içsem karar veremedim gerçi daha okumalarım bitmedi ama
Kıs ben anşamadım bu çatlatma işinden yaa, bugünkü testte koyu çıktı sayılır gördün zaten. Ama akıntı falan heç yok kupkuru. Kıs kociş de bugün şehir dışına çıktı geldi heç hali kalmamış. Tık yok adamda. Kanına girmeye çalıştım ama adamın da elinde değil çook yorulmuş beynine vuruyor o da. Gitti bugün anlayacağınAllah kabul etsin tatlım, iç güveysinden hallice işte nolsun
Senin çatlama bitti mi artık bakalım
Sanırım ben yanlış anlamışım deli gibi bitirmeye çalıştım bugün resmen başım zonkladıCanim tefriciye zaten bir hafta icinde okunmayacak mi?ben mi yanlis anladim.
Kuzu zaten doktora gittiğinde dedi ya çatlamak üzere diye belkide çatladı bitti, adamın dediği günü değerlendirdin zaten. Çatlama sonrası zaten genelde kuru oluyo, olduysa olmuştur herhalde ama senin bir yumurta daha vardı. Seninki dinlenene kadar belki o yumurta da yetişir, gene devam edersinKıs ben anşamadım bu çatlatma işinden yaa, bugünkü testte koyu çıktı sayılır gördün zaten. Ama akıntı falan heç yok kupkuru. Kıs kociş de bugün şehir dışına çıktı geldi heç hali kalmamış. Tık yok adamda. Kanına girmeye çalıştım ama adamın da elinde değil çook yorulmuş beynine vuruyor o da. Gitti bugün anlayacağın
aynen bidahaki ayda bu umudum olur yak güzelim bana baya uzak adet olunca gidiyom bide çıkunca olunca sorcamBir daha ki ay iç daha garanti okumayı bitir. Ebeyi gördün mü bir daha soracaktın hani rahimdeki kramp tarzı ağrıları
Bakalım kaç kişi yakı kullandık neler olacak merak ediyorum, ikinci taktığım yakı da inanılmaz kasık ağrım oldu ya sebebini bilmiyorum ama çıkardıktan sonra da işte rahimde iki gün kramp olduaynen bidahaki ayda bu umudum olur yak güzelim bana baya uzak adet olunca gidiyom bide çıkunca olunca sorcam
Yok bebeğim o diğeri gelişmemiş hiç. Doktor gelişmez o dedi. İkinci gittiğimde de aynıydı boyutu. Ondan ümidi kestim ben. Şu ovülasyon testi kafamı karıştırdı. En iyisi relax olmak. Vakit tamamsa zaten her türlü olurKuzu zaten doktora gittiğinde dedi ya çatlamak üzere diye belkide çatladı bitti, adamın dediği günü değerlendirdin zaten. Çatlama sonrası zaten genelde kuru oluyo, olduysa olmuştur herhalde ama senin bir yumurta daha vardı. Seninki dinlenene kadar belki o yumurta da yetişir, gene devam edersin
Hiç olmadı kuzum ya, bende hiç kasık ağrısı olmadı. Hafif bel ağrısı oldu çıkardıktan sonra. Takılıykrn de en son uyuz gibi kaşındığımı hatırlıyorum. Çıkardığımda o bölgeyi baya tahriş etmişti. Bende hiçbir belirti yaşatmadı valla. Ayy inşallah şu yakılar vesile olur da anneler gününe anne olarak girerizBakalım kaç kişi yakı kullandık neler olacak merak ediyorum, ikinci taktığım yakı da inanılmaz kasık ağrım oldu ya sebebini bilmiyorum ama çıkardıktan sonra da işte rahimde iki gün kramp oldu
Sende ağrı oldu muPdr_ci beybi çıkardıktan sonra yada takılıyken :)
O zaman test yapıp hiç kafanı karıştırma canımcım, adamı da zorlama, canın isterse yaparsınYok bebeğim o diğeri gelişmemiş hiç. Doktor gelişmez o dedi. İkinci gittiğimde de aynıydı boyutu. Ondan ümidi kestim ben. Şu ovülasyon testi kafamı karıştırdı. En iyisi relax olmak. Vakit tamamsa zaten her türlü olur
Hadi inşallah tatlım :) benim çıkardıktan sonra iki gün rahimde sancı oldu bayağı hissedilir bilmiyorum valla sebebini, bir değişik işler, bu ay ben @wagen den umutluyum inşHiç olmadı kuzum ya, bende hiç kasık ağrısı olmadı. Hafif bel ağrısı oldu çıkardıktan sonra. Takılıykrn de en son uyuz gibi kaşındığımı hatırlıyorum. Çıkardığımda o bölgeyi baya tahriş etmişti. Bende hiçbir belirti yaşatmadı valla. Ayy inşallah şu yakılar vesile olur da anneler gününe anne olarak girerizhayali bile güzel
Yaa bu mayıs ayı inşallah hepimizin ayı olur kızlar ya, herkesin umudu arttı bu ay. Rabbim boşa çıkartmasın. Daha sıkı sarılalım dualarımıza. Bu ay hamile kalırsam dileyin benden ne dilersenizO zaman test yapıp hiç kafanı karıştırma canımcım, adamı da zorlama, canın isterse yaparsın
Hadi inşallah tatlım :) benim çıkardıktan sonra iki gün rahimde sancı oldu bayağı hissedilir bilmiyorum valla sebebini, bir değişik işler, bu ay benwagen den umutluyum inş bizimde şansımız olursa yakıdan
aayyy canım benim inşallah Rabbim hissettirmiştir böyle diyince bile heycan yaptım inşallah olursa dileyin benden ne dilersenizO zaman test yapıp hiç kafanı karıştırma canımcım, adamı da zorlama, canın isterse yaparsın
Hadi inşallah tatlım :) benim çıkardıktan sonra iki gün rahimde sancı oldu bayağı hissedilir bilmiyorum valla sebebini, bir değişik işler, bu ay benwagen den umutluyum inş bizimde şansımız olursa yakıdan
Gunaydin canim @Saman Alevi ne dun sordum sanirim gormedi mesajimi,tefriciye ben de okumak istiyorum beni de dahil etmismiydi acaba?GÜNAYDIN CANLAR GÜZEL TOPİĞİMİN GÜZEL ARKADAŞLARI GÜNAYDIN
Canım listeye göre sen dahil edilmemişsin, senin adının yanına baktım da yazmıyorGunaydin canim @Saman Alevi ne dun sordum sanirim gormedi mesajimi,tefriciye ben de okumak istiyorum beni de dahil etmismiydi acaba?
Günaydınnnn boş bereketli ve hayırlı sabahlar olsun beybilerGÜNAYDIN CANLAR GÜZEL TOPİĞİMİN GÜZEL ARKADAŞLARI GÜNAYDIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?