2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Yaa bu mayıs ayı inşallah hepimizin ayı olur kızlar ya, herkesin umudu arttı bu ay. Rabbim boşa çıkartmasın. Daha sıkı sarılalım dualarımıza. Bu ay hamile kalırsam dileyin benden ne dilerseniz

aayyy canım benim inşallah Rabbim hissettirmiştir böyle diyince bile heycan yaptım inşallah olursa dileyin benden ne dilerseniz

Oh oh yok mu arttıran
Şaka bir yana inşallah Mayıs ayı uğurlu gelir de topiğimizin melekleri gelir, dualarımızla büyütürüz bebişlerimizi

@Halitim Recep kızı Ayşe niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı ahlaklı imanlı eclatlar ihsan etsin
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor

Günaydınnnnn topiğimizin şeker anne aday adaylarıııı gününüz aydın eviniz huzurlu rızkınız bereketli ömrünüz su gibi kucaklarınız kuzucuklarınız ile dolsun inşallah Allahü teala sizlere öyle evlatlar ihsan etsin ki kendi katından temiz yüzüne baktıkça içinizi huzur halimlik dilinizi dua kalbinizi zikr sarsın yüzüne her baktığınızda şükür aklınıza gelen ilk şey olsun inşallah evleriniz cennet kokusu ile dolsun hayrlı cumalar canlarım

Son düzenleme:
masal3487 canım ben iki üç gün boyunca sordum salatı tefriciyyeyi kimler okuyacak diye okurum diyenleri listeye yazdım seni gözden kaçırmış olabilirim ya da sen görmemiş olabilirsin bu hafta bu isimlerle gitsin kuzum sayıda kafamız karışmasın olur mu kusura bakma haftaya sende katılırsın salatı tefriciyeye

M Meyra_naz Soğan kızı ayşe niyetine ve @Halitim Recep kızı Ayşe niyetine meryem sürelerini okudum ve teabihatları çektim Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında iman Allahü teala yolunda mücahit evlatlar ihsan etsin Amin

Allah razı olsun canım benim.. yalnız soğan kızı Ayşe'ye çok güldüm

Oh oh yok mu arttıran
Şaka bir yana inşallah Mayıs ayı uğurlu gelir de topiğimizin melekleri gelir, dualarımızla büyütürüz bebişlerimizi
Ben hazirano bekliyorum maalesef artıramıcam uzatıcam wagen Pdr_ci Rabbim inşallam mayısta göbüşünüzü doldurur muradınızı verir

Kızlaarr yine ben ve şu ovülasyon testim bu sefer sabah idrarıyla yapmadım ama sabah saatine denk geldi yine. Ya şimdi bu alttaki olanı az önce yaptım da şimdi benm ovülasyon dönemi kapanışa geçmiş değil mi o zaman, dünküne göre daha soluk sanki ya da bana mı öyle geldi

Eklentiler

• IMG_6990.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 22
Evet beybi yumurta çatlamış, böyle böyle silik olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…