Yaa bu mayıs ayı inşallah hepimizin ayı olur kızlar ya, herkesin umudu arttı bu ay. Rabbim boşa çıkartmasın. Daha sıkı sarılalım dualarımıza. Bu ay hamile kalırsam dileyin benden ne dilerseniz
aayyy canım benim inşallah Rabbim hissettirmiştir böyle diyince bile heycan yaptım inşallah olursa dileyin benden ne dilerseniz
Allah razı olsun canım benim.. yalnız soğan kızı Ayşe'ye çok güldüm
Ay şimdi fark ettim sen yazınca kusura bakma canım ya bilerek yapmadımAllah razı olsun canım benim.. yalnız soğan kızı Ayşe'ye çok güldüm
Sorun değil canım bugünlerde hep keyifsisiz ya onu okuyunca baya güldüm olur böyle şeylerAy şimdi fark ettim sen yazınca kusura bakma canım ya bilerek yapmadım
Evet beybi yumurta çatlamış, böyle böyle silik olacakKızlaarr yine ben ve şu ovülasyon testimbu sefer sabah idrarıyla yapmadım ama sabah saatine denk geldi yine. Ya şimdi bu alttaki olanı az önce yaptım da şimdi benm ovülasyon dönemi kapanışa geçmiş değil mi o zaman, dünküne göre daha soluk sanki ya da bana mı öyle geldi
Hele şükür sonunda ne yumurtaymış böyle deve kuşu yumurtası gibi. Bir haftada anca çatladı hanımefendi. Accık rahat edeyimEvet beybi yumurta çatlamış, böyle böyle silik olacak
Aminn aminn. Kuzum senin bat ne zamandı daha önce sormuş olabilirim unuttumEki Görüntüle 1988411
Burada cuma selası okunuyor. Cuma ve öğlen arası yapılan dualar makbuldür. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah, kucağınızı boş bırakmasın
Belki gene bu akşam son bi çalışma yaparsın :)) senin yumurta inatçı çıktı, sana mı çekmiş kız yoksa :))Hele şükür sonunda ne yumurtaymış böyle deve kuşu yumurtası gibi. Bir haftada anca çatladı hanımefendi. Accık rahat edeyim
Tahmini beş Mayıs kuzum emin olamıyorum ki, benimki kafayı yemiş olduğu için canı ne zaman isterse o zaman geliyo bana çekmişAminn aminn. Kuzum senin bat ne zamandı daha önce sormuş olabilirim unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?