Tabi tabi bı haftayı boş geçirmeyelim bakalım :) valla ben de inatçıyımdır galiba bana çekmişBelki gene bu akşam son bi çalışma yaparsın :)) senin yumurta inatçı çıktı, sana mı çekmiş kız yoksa :))
Gelmesin gelmesin 9 ay uzak dursun sendenTahmini beş Mayıs kuzum emin olamıyorum ki, benimki kafayı yemiş olduğu için canı ne zaman isterse o zaman geliyo bana çekmiş
İnşallah kuzum hepimiz dokuz ay uzak duralım kırmızılar danGelmesin gelmesin 9 ay uzak dursun sendenaynen benmki de notmalde hep düzenliydi de bu klomenden dolayı kestiremiyorum.
Çıkınca hemen yaz kuzum inşallah çok güzel haberler alırsın, altın çerçeve bile yaptırırız kız ne diyosunKızlar hastaneye geldikbekliyoz ay inşallah çok güzel şeyler duyarım burda heryerden çocuk resimleri var çok güzel yas inşallah bizimse olurda en güzel çerçeveyi yapcm onun resmine
O zaman danssss, bol enerji bol sinerji, bol atraksiyon diyorumTabi tabi bı haftayı boş geçirmeyelim bakalım :) valla ben de inatçıyımdır galiba bana çekmiş
arkadaşlar bana sıra gelmeden yazayım ben bi süre çok yogun olacagım için okuyamayacagım misafirlerim var onların gitmesi lazım beni listeden çıkartın da kimsenin hakkına girmeyim@Halitim Recep kızı Ayşe niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı ahlaklı imanlı eclatlar ihsan etsin
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
@Halitim Recep kızı Ayşe
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif
@busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
@esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
@BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
@umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor
İnşallahkuzum ni loşunda neler yapcaz neler ya bütün doktorlar kıbrısa kongreye gitmiş bütün hastanlara benim doktor bakıyo annaşılan baya bekliycez neyse geç loşunda sonu güzel olur inşallahÇıkınca hemen yaz kuzum inşallah çok güzel haberler alırsın, altın çerçeve bile yaptırırız kız ne diyosun
Kıs sendekinin yarısı olsa bana bi ay yeterO zaman danssss, bol enerji bol sinerji, bol atraksiyon diyorum
Güzel haberler uçur bizeeeİnşallahkuzum ni loşunda neler yapcaz neler ya bütün doktorlar kıbrısa kongreye gitmiş bütün hastanlara benim doktor bakıyo annaşılan baya bekliycez neyse geç loşunda sonu güzel olur inşallah
Olsun kuzum yeter ki güzel haberler al inşİnşallahkuzum ni loşunda neler yapcaz neler ya bütün doktorlar kıbrısa kongreye gitmiş bütün hastanlara benim doktor bakıyo annaşılan baya bekliycez neyse geç loşunda sonu güzel olur inşallah
Hehehheheh bendekinin bana faydası yok ki amaKıs sendekinin yarısı olsa bana bi ay yeter
Evet ben olsam Atalay beye alırdım kuzumKızlar yardım lütfen ya kararsız kaldım istediğim dr fakülte de çalışmıyormuş artık iki dr vardı biri bilge hanım biri atalay bey birden bilge hanıma aldım randevu ama netten baktım bilge hanıma 1 yorum var atalay beye 11 yorum iptal ettirip atalay beyden mi alsam randevuyu
Ben kacirmis olabilirim tamam haftaya katilayim olmadi hatirlatirim sana.masal3487 canım ben iki üç gün boyunca sordum salatı tefriciyyeyi kimler okuyacak diye okurum diyenleri listeye yazdım seni gözden kaçırmış olabilirim ya da sen görmemiş olabilirsin bu hafta bu isimlerle gitsin kuzum sayıda kafamız karışmasın olur mu kusura bakma haftaya sende katılırsın salatı tefriciyeye
Tamam canımcımBen kacirmis olabilirim tamam haftaya katilayim olmadi hatirlatirim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?