2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Tahmini beş Mayıs kuzum emin olamıyorum ki, benimki kafayı yemiş olduğu için canı ne zaman isterse o zaman geliyo bana çekmiş
Gelmesin gelmesin 9 ay uzak dursun senden aynen benmki de notmalde hep düzenliydi de bu klomenden dolayı kestiremiyorum.

Kızlar hastaneye geldikbekliyoz ay inşallah çok güzel şeyler duyarım burda heryerden çocuk resimleri var çok güzel yas inşallah bizimse olurda en güzel çerçeveyi yapcm onun resmine

Kızlar hastaneye geldikbekliyoz ay inşallah çok güzel şeyler duyarım burda heryerden çocuk resimleri var çok güzel yas inşallah bizimse olurda en güzel çerçeveyi yapcm onun resmine
Çıkınca hemen yaz kuzum inşallah çok güzel haberler alırsın, altın çerçeve bile yaptırırız kız ne diyosun

arkadaşlar bana sıra gelmeden yazayım ben bi süre çok yogun olacagım için okuyamayacagım misafirlerim var onların gitmesi lazım beni listeden çıkartın da kimsenin hakkına girmeyim

Recep kızı Ayşe niyetine Meryem süresini okudum tesbihleride çektim Rabbim bu mübarek günlerde kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Zeytin_yesili

Çıkınca hemen yaz kuzum inşallah çok güzel haberler alırsın, altın çerçeve bile yaptırırız kız ne diyosun
İnşallahkuzum ni loşunda neler yapcaz neler ya bütün doktorlar kıbrısa kongreye gitmiş bütün hastanlara benim doktor bakıyo annaşılan baya bekliycez neyse geç loşunda sonu güzel olur inşallah

İnşallahkuzum ni loşunda neler yapcaz neler ya bütün doktorlar kıbrısa kongreye gitmiş bütün hastanlara benim doktor bakıyo annaşılan baya bekliycez neyse geç loşunda sonu güzel olur inşallah
Güzel haberler uçur bizeee

Olsun kuzum yeter ki güzel haberler al inş

Kızlar yardım lütfen ya kararsız kaldım istediğim dr fakülte de çalışmıyormuş artık iki dr vardı biri bilge hanım biri atalay bey birden bilge hanıma aldım randevu ama netten baktım bilge hanıma 1 yorum var atalay beye 11 yorum iptal ettirip atalay beyden mi alsam randevuyu

wagen kuzum inşallah müjdeli güzel habeler ile gelirsin inşallah Rabbim umduğuna nail korkularından emin kılar seni inşallah bu ay senin ayın okur bebiş önce göbüşe sonra kucağına konar hayrlısı sağlıklısı ile

Evet ben olsam Atalay beye alırdım kuzum

Ben kacirmis olabilirim tamam haftaya katilayim olmadi hatirlatirim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…