- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Gel anacım gelGene herkes kara kayıp olduses verin kızlar
Allah razı olsun ablacım agzına yüreğine saglık rabbim cümlemize nasip etsin inşallahM Meyra_naz Soğan kızı ayşe niyetine veAyse saridogan Recep kızı Ayşe niyetine meryem sürelerini okudum ve teabihatları çektim Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında iman Allahü teala yolunda mücahit evlatlar ihsan etsin Amin
Ohh sefanız olsun yavrular, bende pinekliyorumGel anacım gelkeyfi yapıyom anamla sende gel kaynatırız
Gecikincede ayrı dert canım ya dünden beri karnım ağrıyor bugün olurum diye doktora da gitmedim ne gelen var ne giden sinirlerim altüst oldu artıkbenim geldi gelemez olasıca kırmızılar genehiç gecikip umutlandırmaz beni saolsun
orasıda öyle canımda nasipten öte köy yok gene işte bi daha ki ay inşallah dicez geneGecikincede ayrı dert canım ya dünden beri karnım ağrıyor bugün olurum diye doktora da gitmedim ne gelen var ne giden sinirlerim altüst oldu artık
Canim siliklesmis demekki catlamis,ovu testi kullanma talimati var saatleri yaziyor ordan bakip uygula,ben sabah on birde yapiyorum mesela.Kızlaarr yine ben ve şu ovülasyon testimbu sefer sabah idrarıyla yapmadım ama sabah saatine denk geldi yine. Ya şimdi bu alttaki olanı az önce yaptım da şimdi benm ovülasyon dönemi kapanışa geçmiş değil mi o zaman, dünküne göre daha soluk sanki ya da bana mı öyle geldi
Allah razı olsun cnm rabbim hepimizin dualrını kabul etsin inşallahRecep kızı Ayşe niyetine Meryem süresini okudum tesbihleride çektim Rabbim bu mübarek günlerde kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Zeytin_yesili
Çok üzüldüm canım Rabbim şifanı ihsan etsin kuzum inşallah Rabbim sabrını da şükrünün mükafatını da verecek ümit kesilmez inşallah önce Allah sonra drların doğru tedavisi ile bebeğini kucağına alacaksın içine atma kuzum kendini harap etmeden sakince ağla kıyamam bebeğimekızlar çok kötüyüm malesef pekte iç açıcı şeyler duymadım ama bunada şükür ediyom gelen herşey Allah tan Rabbim beni böyle sınıyonapayım şükretcem dua edicem tüpler soldaki açık çıkmış dedi sonra emera bakınca ikisinin içide iltabla dolmuş şişmiş dedi ağlıyarak yazıyom kusura bakmayın bu şekil doğal yolla zor tüb bebeklede çok zayıf ihtimal ama tüpleri alır yada bağlatırsam yüzde 60 tek emriyoyle yüzde80 çift emriyo yla şansındedi kesin ammelyat önerdi o ensadada kistide alcak leroskopi diyo çok korktum çok kötüyüm kimseyi arayıp derdimi bile anlatamıyom
Cnm bnm çok üzüldüm ya rabbim şafi ismiyle şifalar nasip etsin inşallah ummadığın anda müjdeli haberi almanı nasip etsin inşallah Allahım büyük ben inanıyorum rabbim saglıklı sıhhatli bebekler nasip edecek sen dimdik ayakta dur yeter ki bebişlerimiz annelerine süpriz yapacak inşallahkızlar çok kötüyüm malesef pekte iç açıcı şeyler duymadım ama bunada şükür ediyom gelen herşey Allah tan Rabbim beni böyle sınıyonapayım şükretcem dua edicem tüpler soldaki açık çıkmış dedi sonra emera bakınca ikisinin içide iltabla dolmuş şişmiş dedi ağlıyarak yazıyom kusura bakmayın bu şekil doğal yolla zor tüb bebeklede çok zayıf ihtimal ama tüpleri alır yada bağlatırsam yüzde 60 tek emriyoyle yüzde80 çift emriyo yla şansındedi kesin ammelyat önerdi o ensadada kistide alcak leroskopi diyo çok korktum çok kötüyüm kimseyi arayıp derdimi bile anlatamıyom
Canım benim yaa valla kıyamamm sana. Çok üzüldüm gerçekten. Peki bu iltihap gitmez miymiş hiç bi çözümü yok muymuşkızlar çok kötüyüm malesef pekte iç açıcı şeyler duymadım ama bunada şükür ediyom gelen herşey Allah tan Rabbim beni böyle sınıyonapayım şükretcem dua edicem tüpler soldaki açık çıkmış dedi sonra emera bakınca ikisinin içide iltabla dolmuş şişmiş dedi ağlıyarak yazıyom kusura bakmayın bu şekil doğal yolla zor tüb bebeklede çok zayıf ihtimal ama tüpleri alır yada bağlatırsam yüzde 60 tek emriyoyle yüzde80 çift emriyo yla şansındedi kesin ammelyat önerdi o ensadada kistide alcak leroskopi diyo çok korktum çok kötüyüm kimseyi arayıp derdimi bile anlatamıyom
Allah yardımcın olsun birtanem bu günlerde geçecek kucağına alacaksın inş bebeğini Rabbim ol dedikten sonra hicbirsey engel değil yeterki zamanı gelsin..Çok ağlama yıpratma kendini sen kötü olursan eşinde kötü olur..İyi düşünelim ki herşey iyi olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benimkızlar çok kötüyüm malesef pekte iç açıcı şeyler duymadım ama bunada şükür ediyom gelen herşey Allah tan Rabbim beni böyle sınıyonapayım şükretcem dua edicem tüpler soldaki açık çıkmış dedi sonra emera bakınca ikisinin içide iltabla dolmuş şişmiş dedi ağlıyarak yazıyom kusura bakmayın bu şekil doğal yolla zor tüb bebeklede çok zayıf ihtimal ama tüpleri alır yada bağlatırsam yüzde 60 tek emriyoyle yüzde80 çift emriyo yla şansındedi kesin ammelyat önerdi o ensadada kistide alcak leroskopi diyo çok korktum çok kötüyüm kimseyi arayıp derdimi bile anlatamıyom
Bugun diyetim iyi gidiyor :)sordumda canım bizzat filme bakmak istiyom dedi oda benim yanımda kağıtta yazan önemli değildedi filim benim için önemli onda biz gitcez emar filminede bakcak
Ah kuzum benim ya, ağlama diyemem ağla rahatla dök içini bize , biz hep yanındayız. Keşke Şuan birarada olsaydık hepimiz. Derdini veren Rabbim dermanını da verir inşallah kuzum benim, çok üzgünüm inşallah doğru doktor ile tedavini hayırlısı ile olursun tez vakitte anne olursun. Olmaz diye bişey yok bunu unutma Rabbim isterse hiçbirşey engel değil. Biraz kendine zaman ver ameliyat fikrine henüz hazır değilsin, kendini hazır hissettiğinde olmalısın. Rabbim şuan ağlayan gözlerini yüreğini bir gün güldürsün bitanemkızlar çok kötüyüm malesef pekte iç açıcı şeyler duymadım ama bunada şükür ediyom gelen herşey Allah tan Rabbim beni böyle sınıyonapayım şükretcem dua edicem tüpler soldaki açık çıkmış dedi sonra emera bakınca ikisinin içide iltabla dolmuş şişmiş dedi ağlıyarak yazıyom kusura bakmayın bu şekil doğal yolla zor tüb bebeklede çok zayıf ihtimal ama tüpleri alır yada bağlatırsam yüzde 60 tek emriyoyle yüzde80 çift emriyo yla şansındedi kesin ammelyat önerdi o ensadada kistide alcak leroskopi diyo çok korktum çok kötüyüm kimseyi arayıp derdimi bile anlatamıyom
Kuzum once bi sakin ol,her seyin caresi var sukur,hem tek bir doktorun dedigiyle kalma hangi sehirdesin bilmiyorum ama Istanbulda iyi bir doktora git eger ameliyat yaptiracaksan da.Kendi kendini yipratma lutfen,hepimizin farkli farkli sorunlari var ama sukur tedavisi de var.kızlar çok kötüyüm malesef pekte iç açıcı şeyler duymadım ama bunada şükür ediyom gelen herşey Allah tan Rabbim beni böyle sınıyonapayım şükretcem dua edicem tüpler soldaki açık çıkmış dedi sonra emera bakınca ikisinin içide iltabla dolmuş şişmiş dedi ağlıyarak yazıyom kusura bakmayın bu şekil doğal yolla zor tüb bebeklede çok zayıf ihtimal ama tüpleri alır yada bağlatırsam yüzde 60 tek emriyoyle yüzde80 çift emriyo yla şansındedi kesin ammelyat önerdi o ensadada kistide alcak leroskopi diyo çok korktum çok kötüyüm kimseyi arayıp derdimi bile anlatamıyom
kuzummmmm ne olur üzülmeeeee ne olurrrr kıyamam ya derdi veren allah dermanınıda vericek sakın üzülmekızlar çok kötüyüm malesef pekte iç açıcı şeyler duymadım ama bunada şükür ediyom gelen herşey Allah tan Rabbim beni böyle sınıyonapayım şükretcem dua edicem tüpler soldaki açık çıkmış dedi sonra emera bakınca ikisinin içide iltabla dolmuş şişmiş dedi ağlıyarak yazıyom kusura bakmayın bu şekil doğal yolla zor tüb bebeklede çok zayıf ihtimal ama tüpleri alır yada bağlatırsam yüzde 60 tek emriyoyle yüzde80 çift emriyo yla şansındedi kesin ammelyat önerdi o ensadada kistide alcak leroskopi diyo çok korktum çok kötüyüm kimseyi arayıp derdimi bile anlatamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?