2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ben milletin bebek yok mu demesine gene razıyım kuzular bana herkes hamile kalmak zorunda değil sende gebe kalmayabilirsin çocuğun olmayabilir küçük halanın da öyle bi tane büyük halan da yok dediler hala aklıma geldikçe gözlerim doluyo iki kimyasalım var aynı kişi inanmayıo düşük yapmamışsındır kisttir o demişti gebelik testi ultrasyon hepsi bakıldı dedim nasıl oluyo o dedi daha nişanlıyken başladı aynı kişi ya çocuğun olmazsa ne yaparsın eşinden ayrılır mısın konuştunuz mu ne yapacağınızı kardeşinin eşi hamile kalırsa istemezse sen bütün masrafı karşılayıp yeğenini evlatlık alır mısın aynı soruyu geline sormuş görümcenin çocuğu olmazsa evlatlık verir misin istemediğin hamileliğin olsa diye tek kalınca her daim aklıma geliyo daral geliyo Rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok Rabbim kucaklarımızı tez vakitte hayrlısı ile doldursun inşallah

ayyy senin yerine ben sinir oldum o kişiya kusura bakma da ne densiz insanmış o

canım bende denedim sağdaki eridi soldaki duruyo onun içinde deniycem bişiy sorcam senin tüpler kapalımıydı peki
Yok canım iki defa kimyasal gebeliğim oldu maalesef tüplerim kapalı olaydı gebe kalamazdım

ayyy senin yerine ben sinir oldum o kişiya kusura bakma da ne densiz insanmış o
Ne zaman yüz yüze gelsek hep bebek muhabbeti oluyo gitmiyorum artık bakışlarından bile nem kapıyorum kuzum ne zaman biri hamile kalsa arkadaşım gelip sen evlendin herkes hamile kalıyo dedi en son bi komşu kalmış onu dedi bende "Ben iki defa düşük yaptım niye söylüyorsun üzüleyim diye mi dedim " bana hiç aklıma gelmedi düşünemedim dedi biliyorum arkadaşımın içinde art niyet yok beni kardeşi gibi seviyo bende onu işte muhabbet oluyo arada bi üzülecek

bana diyonda sende üzgünsün kuzum üzülme inşallah vardır dua edelim başka çaresi yok

nasıl düşünemez yaaa. bu insanlar tuhaf ya bazen çok anlayışşısz oluyorlar. benim kayıonvalide sorar dururdu istediğimizi ve olmadıpını bildiği halde geçen eşim sinirlendi her ay bebek oluyo biz gidip kürtaj yaptırıyoruz dedi kayınvalide o günden beri sormuyo :)

O daha zor kuzum konu komşu ile merhabayı kesersin olur biter kayınvalide hep yüz yüze bide elti doğurursa torunu kucağına alınca daha kötü olur insan Allah'a şükür benim kayınvalidem arkalığımı alıyo moral veriyo çocuk sorana ağzının payını veriyo

şimdilik elti falan yok benim ama dediğin gibi olsaydı hiç susmazdı benimki eminim :)

Rabbim kayınvalidene hidayet nasip etsin sana da inşallah tez vakitte hayrlı sağlıklı ahlaklı imanlı evlat evlatlar nasip etsin inşallah

Herşeyin Allah tarafından olduğunu bilmelerine rağmen insanlar dengesizce kalp kırarak konuşuyorlar kul hakkına giriyorlar imtihanımız diyip sabır ediyoruz Allahtan gelen herşeye razıyız boşboş konuşa dursunlar peygamber efendimizin hadisi var kınadığınız şeyle imtihan olmadan ölmezsiniz buyuruyor kimseye ah etmek istemiyorum ama eden buluyor.Bana da neler neler dediler hala da diyenler oluyor Allah'a havale ediyorum çünkü o cahil insanlara tek kelime bile zaya ziyan bir yere çıksan bir dert neden olmuyor olmayacak mı evlatlık alın felan filan evde otursam ayrı bir dert psikolojisi bozuldu insan içine çıkmıyor diyorlar

Ben de burda bir konu acmistim,bu surecte herkes birileriyle imtihan oluyor,alt komsum hamile kalinca her gun yemek goturmeliymisim goturmedigim icinde tum okula kendisini kiskandigimi ima etmis.Allah islah etsin dedim ama cok yipranip uzuldum.

Ya tabiki hamilelik haberi alinca insan o kisi adina cok seviniyor ama insan kendi adina da uzuluyor bu demek degilki kiskaniyoruz o insanlari.

Sunu anladim gercekten insanlar cok acimasizlar sanki bizim elimizde biz istemiyoruz bebek dogurmayi

aynenya bide sanki doğurunca ona evlatlık yapcak sizene kardeşim sizene ya sorunum var diyelim tüp yapcam para vercek misiz hayır ozaman sprmayınya gidin sizi neyleimtihan ediyosa Allah onu geçmeye çalışın ya düşün yakamızdan

Malesef canim kimi elde edemedigiyle sinaniyor bizim gibi kimisi de hemen elde ettigiyle sinaniyor.

Ama hayati uremekten ibaret goruyo cogu insan, doguramayan kadin eksikmis gibi goruluyor malesef.Bilmiyorlarki peygamberler bile bu sekilde sinanmis yillar sonra evlat sahibi olmuslar(hz zekerriya ve hz Ibrahim)

Rabbim bütün sıkıntılarından inşiraha çıkartsın kuzum inşallah dermansız dert verip derman aratmasın kendinden başka kapıya muhtaç bırakmasın inşallah mükafatını ecrini misli ile versin inşallah Rabbim biri kız biri oğlan ikiz bebekler ihsan etsin elleri ayakları düzgün sağlıklı hastalıksız kusursuz ahlaklı imanlı Allah yolunda yürüyen evlatlar eylesin bebelerini sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik ve doğum ihsan etsin inşallah Rabbim büyük inşallah benim sana ettiğim duayı hakkında hayrlı eyleyip versin sana canım kimsenin kucağına bebek arabasına baktırmasın amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…