2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

kızlar ben tam uçmayı öğrendim kanıdım kırıldı dünya boş dönüyo herşey anlamsız Rabbim büyük benimki isyandeğil Rabbim ben sadece sana naçizane duygularım hiç bişiy yaşayamadan güçlü olmayı öğrenmeden güçsüz kaldım annesini sevmiyo bebeğim o yüzden gelmiyo ben hiç bişiyye yaramıyom eksiğimçok ağladım yolda halada ağlıyom çok yoruldum benim omuzlarım bunu tartmıyo ne zaman gülcem nezaman insan içine çıka bilcem ne zaman o kutsal duyguyu tatcam umudum var ama kimsem yok canım çok yanıyo çok acıyo

Kuzum benim şuan seni çok iyi anlıyoruz, zaman zaman hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz. Emin ol yalnız değilsin, bazen kullarına kırılıyoruz küsüyoruz ama yine allaha sığınıyoruz, bizi karşılıksız seven bizi düşünen yine Rabbim. Bu sadece rabbimin çok sevdiği kullarına verdiği bir sınav ama bu günlerde geçecek, yarın sabaha uyandığında daha iyi olacaksın, yeni gün yeni umutlar... Hiçbirşey imkansız değil, elinden geleni yap sonra tevekkül et, hiç kimseyi duyma, inşallah mükafatını alacaksın

inşallah inanıyom ben rabbim vercek bana böylesine güzel bi eş veren onuda vercek umudum var benim yaratan yoktan var eden o çok ağladım eşim zorla adaparka götürdü kendisini yükseklik korkusu olmasına rağmen sıf güleyim diye dönme dolaba bindi gözünü kapatarak çarpışan arabalara bindik çok güzeldi kafam biraz dağıldı ama eve getirip işi vardı gitti ben yanlız kalınca aklıma geldikçe ağlıyom iyki varsınız sizler bana ç7k iyi geliyonuz eğer siz hamiş kalırda ben kalamazsam beni burda bırakmayın yanlız olurmu

Sen eksik yarım değilsin kuzum böyle düşünme sen insanları değil ilk önce kendini düşüneceksin moralini yüksek tutacaksın unutma her insan kendi çapımda tam ve mükemmeldir evet hepimiz anne olmak istiyoruz bizi bizden başkasının anlaması mümkünde değil birbirimize destek olacağız inşallah hepimiz hamiş kalıcaz anne olucaz sende MÜKEMMEL bi anne olacaksın Rabbim senin o güzel yüreğinin ekmeğini yedirecek Rabbim ayağına taş yüreğine gam değdirmesin inşallah kuzum benim Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah

Her zaman senin yanındayım kuzum yanlız bırakmak yok biz dua ailesi olduk bunun vesilesi sensin bizi bir araya getiren sensin olmazları olduran uzakları yakınlaştıran katında imkansız olmayan kullarına ihsan ettikçe hazinesi artan Rabbim hazreti musa dua ettiğinde ne demişti kendinden dua isteyen çift için "Ya Musa onların hiç bir zaman çocuğu olmayacak" Ama bir dahaki karşılaşmalarında çocukları olmuştu Rabbimde Ya Musa onların çocuğu olmayacaktı ama benden ümidi kesmediler demedi mi hazreti zekeriyya ilerlemiş yaşına ve kısır karısına rağmen evlat sahibi olmadı mı biiznillah bizler de anne olacaz

Canim neden insan icine cikamicakmissin uzme kendini rabbim zamani gelince hayirli bir evlat nasip eder yipratma kendini

Kıyamam ben sana yaaa cok şükür sagliklisin sevdigin bir esin var yuvan var bunlari dusun hicbirine sahip olamayanlarda var insallah mis gibi birde bebegin olurda tamamlanirsin

Cok geçmiş olsun canim.Zor bir durum ama aşılmaz değil.Rabbim beterinden korusun.Rabbim inşallah bu sıkıntıların karşılığını tez zamanda versin.

Canım Rabb'im bize çok güzel eşler nasip etti inş sabredicez bu güzel yuvamizi evlatlarımızla taclandiracak Allahım ben inanıyorum çok kısa zamanda hepimiz burda hamilelik deneyimlerimizi paylasicaz birbirimize tavsiyelerde bulunucaz bu gunlerimize gülüp gecicez inş.yeterki umudumuzu yitirmeyelim birbirimize bol bol dua edelim Rabb'im bizimde yuzumuzu guldurecek ins. Canım ben arkadaşımla aynı sene evlendim 2 ay çocukları olmadı diye eşi zorla hastaneye götürdü doktorda alttan muayene etti haftalarca ağladı kız sonra hamile kaldı eşiyle problemleri vardı hamileliği boyunca ağladı keşke hamile kalmasaydim dedi elimden geldiğince destek olmaya çalıştım çocuk doğdu şuan 2 yaşında sürekli ağlıyor çocuk doğdu ağladı hala ağlıyor sebepsiz yere çok hircin.. Rabbim evladinda eşinde hayırlısını versin

Çok şükür bak harika bir eşin var ve bak biz varız, biz buradayız seni yalnız bırakmayız ki.. Eşinle elele verip bu zorluğun da üstesinden geleceksiniz. Eşine sıkı sarıl, şuan en çok birbirinize ihtiyacınız var. Bir gün aranızda bir melekte olacak hiç merak etme. Dualarımız bizim en büyük yardımcımız olacak kuzum

Kuzum benim ya sende hamis kalacaksin Allahin izniyle,yuzlerce binlerce insan sebebsiz infertilite yuzunden tup bebek yaptiriyor,bana da doktorlar tup diyorlar bizim imtihanimizda bu,sakin ama sakin umitsizlige kapilma seytanin istedigide bu,Allahtan umidini asla kesme.

kesermiyim hiç bana bize Allah yeter tüpde olsa bile verecek olan Rabbim doktor sadece sebebtir nerde oturuyon bilmiyom canım ama eğer iyibi kilinik arıyosa bahçeci derim ben istambulda yım bahçeci fulya Erbil beyin hastasıyım memnunum ama amelyat için biraz düşünmem lazım zaten olsamda ramazandan sonra orucumu tutayımda öyle gireyim bıçak altına ne olur ne olmaz çok korkuyom ya

@Halitim Recep kızı Ayşe niyetine Meryem suresve dualarimi okudum Allahım en kısa zamanda hayırlı sağlık li sıhhatli imanlı kuranı Salih ve Saliha evlat(lar )versin evinin neşesi hiç eksik olmasın (diğer arkadaşlara da adetli iken okuyamadigim Meryem suresi ve dualarimi en kısa zamanda okuyacağım Tefriciye mı de inşallah okurum 444 tane

Ablacım az biraz okudum yazdiklarini Allah in safi ismi şerifi ile en kısa zamanda sifani versin seni de bizi de bebeğimize kavuştursun olmazları olduran ol emriyle kâinatı ve bütün mevcudati yaratan Rabbimiz her şeye muktedir dir.O Kün (ol) dedigi zaman emrinin önüne hiçbir güç kuvvet geçemez Allahim mübarek Şaban ayı hürmetine kucaklarimizi boş koyma başkalarının bebeklerine gibta ile baktirma bize evlâd hasreti çektirme annelik duygusunu bizlere de en güzel şekilde yaşar Ya rabbi amin amin amin

Canim Elazigdayim ama tayin istedik batiya istanbula yakin yerler(bolu,sakarya,duzce,bursa) gittigimiz zaman en erken eylulde orda yapmayi dusunuyorum bakalim ozamana kadar iyice arastiricam insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…