2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Recep kızı ayşe niyetine meryem suresi ve rabbi hebli tespihlerimi okudum rabbim sana ve tüm isteyenlere hayirli saglikli imanli evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun cnm agzına yüreğine sağlık rabbim cümle isteyen kullarına o mutluluğu yaşatsın inşallah

Allah razı olsun cnm agzına yüreğine saglık rabbim hepimizin yüzününü güldürür dualarını kabul eder inşallah

Canim hic üzülme.Bugün cok yazamadim anca musaitim.Iki kez ameliyat oldum ben.Ilki rahimde perde vardi o alindi.2. Si cikolata kisti ameliyati.3. Den kil payi döndüm nerdeyse tupler alincakti.Cok şükür o olmadi.Tuplerde sıvı birikimi var alicaz dediler Allahima şükür yokmuş oyle bişey alinmadi.Bunun yaninda klomen ve ovitrellayla alti deneme 1 asilama 3 tup bebek.Hepsi negatif.Elhamdulillah diyorum.Çünkü saglikliyim hayattayim.Unutma hic birşey senden sağlığından kiymetli değil.Sen sağlıklı olacaksin ki doğacak bebeğine bakabilesin.Bu kadar üzülme lutfen.Ameliyattan da korkma cok basit oluyo.Muhtemelen ayni yontemle bana yapilan yontemle yapilir.3 kesi ile islem tamam.Cok az bir agri.Yanilmiyorsam istanbuldaydin.Orda sana bu konularda tavsiye edebileceğim bir diktor var.Istersen ozelden yazabilirim.Yasak mi bilmiyorum burdan yazabiliyor muyuz?Beni burdaki doktorum ona yonlendirmisti ama biiz sartlardan dolayi Izmirde yaptirdik ameliyati.Kendine ok iyi bak.Iyi dusun iyi olsun.Bol bol dua et.Biz de edelim inşallah.

wagen bikaç doktora daha görünmeden bence ameliuat olma. İnşallah bunların hepsi geçecek ve çook mutlu olacaksın. Ben inanıyorum. Ne mucizeker görüyoruz burada. Bak @denizzz3 de çok şey atlatmış. Allah senin de yardımcın olsun kuzum. Ama çok doğru söylüyor sen sağlıklı olacaksın ki bebeğine bakabilesin. Öncelik senin sağlığın. Allah a sığın. İmkansı diye bir şey yok hayatta. @Saman Alevi nin anlattığı kıssalar da öok güzel ümit bağlayıcı şeyler. Lütfen buraya yaz sık sık kafa dağıtmak için. Kendi içine kapanma. Sen burda birbirimize tanuşmaya vesile oldyn, dünyaya güzel bir bebiş getirmeye de vesile olacaksın inşallah. Ben inanıyorum Rabbime. Bu kadar dua ediyorsak eğer demek ki dua etmemizi istiyor Rabbimiz. Demek ki bizi duyuyor, bizden haberdar. Burada bir avuç insanın mahzun gönüllerini işitiyor. Bu da güzel bir şey. Bak ben ne zaman böyle sıkılsam konyalı tahir büyükkörükçü hocanın söZünü haturlatım. "Keder yok gam yok çünkü bizim Allahımız var"

Pdr_ci tatlım belirtin var mı
Yavrum daha yumurtlama yeni bittiği iöin belirtilere erken değil mi kıs. Valla şu an acayip bir şişkinlik var sadece. Her zamanki gibi ölümüne uyuyorum 2 haftam var daha önümde kocaman. Heralde sona doğru ya adet belirtisi ya da beklediğimiz şeyin belirtileri başlar

Ne bileyim kuzum ya, her duyduğumdan medet umarım diyorum işte

isterim tabi canım bana özelden yaz sıkıntılar hemen hemen aynı çikolata kisti var bendede tüplerdede sıvı var deniliyo

Günaydın canlar ben biraz daha iyiyim ne yapalım kaderde olanı yaşıyoz yapcak hiç bişiy yok sade dua ede biliriz canım bu benim 3 . doktorum oluyo ve hepside aynı şeyi dedi bi memoriyal kaldı orayada gitcem ama bişiy değişiceğini sanmıyom bu şekil istersen tüp bebek yaparım diyo tutması yüzde 30 ha tuttu diyelim yüzde 50 düşme ve dışgebe olma ihtimali var diyo ama amelyot olursan bu yüzdelikler tek emriyoyla 60 çift emriyoyka yüzde 80 tutar diyo zaten hiç kimseye 100 de 100 çocuğun olur yada olmaz diyemeyi çümkü onu Allah bilir diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…