Amin canım inşallah rabbim bizleri korusun ve kalbimize göre versin...Allah razi olsun,Allah kalbinden gecen tum hayirli dualari kabul etsin.
Allah razı olsun cnm agzına yüreğine sağlık rabbim cümle isteyen kullarına o mutluluğu yaşatsın inşallahRecep kızı ayşe niyetine meryem suresi ve rabbi hebli tespihlerimi okudum rabbim sana ve tüm isteyenlere hayirli saglikli imanli evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun cnm agzına yüreğine sağlık@Saman Alevi canim bugunku arkadas icin meryem suresi ve tesbihlerimi cektim.
Allah razı olsun cnm agzına yüreğine saglık rabbim hepimizin yüzününü güldürür dualarını kabul eder inşallahAyse saridogan Recep kızı Ayşe niyetine Meryem suresve dualarimi okudum Allahım en kısa zamanda hayırlı sağlık li sıhhatli imanlı kuranı Salih ve Saliha evlat(lar )versin evinin neşesi hiç eksik olmasın (diğer arkadaşlara da adetli iken okuyamadigim Meryem suresi ve dualarimi en kısa zamanda okuyacağım Tefriciye mı de inşallah okurum 444 tane
Canim hic üzülme.Bugün cok yazamadim anca musaitim.Iki kez ameliyat oldum ben.Ilki rahimde perde vardi o alindi.2. Si cikolata kisti ameliyati.3. Den kil payi döndüm nerdeyse tupler alincakti.Cok şükür o olmadi.Tuplerde sıvı birikimi var alicaz dediler Allahima şükür yokmuş oyle bişey alinmadi.Bunun yaninda klomen ve ovitrellayla alti deneme 1 asilama 3 tup bebek.Hepsi negatif.Elhamdulillah diyorum.Çünkü saglikliyim hayattayim.Unutma hic birşey senden sağlığından kiymetli değil.Sen sağlıklı olacaksin ki doğacak bebeğine bakabilesin.Bu kadar üzülme lutfen.Ameliyattan da korkma cok basit oluyo.Muhtemelen ayni yontemle bana yapilan yontemle yapilir.3 kesi ile islem tamam.Cok az bir agri.Yanilmiyorsam istanbuldaydin.Orda sana bu konularda tavsiye edebileceğim bir diktor var.Istersen ozelden yazabilirim.Yasak mi bilmiyorum burdan yazabiliyor muyuz?Beni burdaki doktorum ona yonlendirmisti ama biiz sartlardan dolayi Izmirde yaptirdik ameliyati.Kendine ok iyi bak.Iyi dusun iyi olsun.Bol bol dua et.Biz de edelim inşallah.kızlar çok kötüyüm malesef pekte iç açıcı şeyler duymadım ama bunada şükür ediyom gelen herşey Allah tan Rabbim beni böyle sınıyonapayım şükretcem dua edicem tüpler soldaki açık çıkmış dedi sonra emera bakınca ikisinin içide iltabla dolmuş şişmiş dedi ağlıyarak yazıyom kusura bakmayın bu şekil doğal yolla zor tüb bebeklede çok zayıf ihtimal ama tüpleri alır yada bağlatırsam yüzde 60 tek emriyoyle yüzde80 çift emriyo yla şansındedi kesin ammelyat önerdi o ensadada kistide alcak leroskopi diyo çok korktum çok kötüyüm kimseyi arayıp derdimi bile anlatamıyom
Yavrum daha yumurtlama yeni bittiği iöin belirtilere erken değil mi kıs. Valla şu an acayip bir şişkinlik var sadece. Her zamanki gibi ölümüne uyuyorumPdr_ci tatlım belirtin var mı
Ne bileyim kuzum ya, her duyduğumdan medet umarım diyorum işteYavrum daha yumurtlama yeni bittiği iöin belirtilere erken değil mi kıs. Valla şu an acayip bir şişkinlik var sadece. Her zamanki gibi ölümüne uyuyorum2 haftam var daha önümde kocaman. Heralde sona doğru ya adet belirtisi ya da beklediğimiz şeyin belirtileri başlar
Asıl sende belirti var mı senin bat yaklaşıyoo. Bana bu ay müjdeli haberi ver dile benden ne dilersennNe bileyim kuzum ya, her duyduğumdan medet umarım diyorum işte
Sadece sol kasıkta ağrı var ama bu bende her ay olur zaten, asıl siz benden dileyin ne dilerseniz ama sanmıyorumAsıl sende belirti var mı senin bat yaklaşıyoo. Bana bu ay müjdeli haberi ver dile benden ne dilersenn
isterim tabi canım bana özelden yaz sıkıntılar hemen hemen aynı çikolata kisti var bendede tüplerdede sıvı var deniliyoCanim hic üzülme.Bugün cok yazamadim anca musaitim.Iki kez ameliyat oldum ben.Ilki rahimde perde vardi o alindi.2. Si cikolata kisti ameliyati.3. Den kil payi döndüm nerdeyse tupler alincakti.Cok şükür o olmadi.Tuplerde sıvı birikimi var alicaz dediler Allahima şükür yokmuş oyle bişey alinmadi.Bunun yaninda klomen ve ovitrellayla alti deneme 1 asilama 3 tup bebek.Hepsi negatif.Elhamdulillah diyorum.Çünkü saglikliyim hayattayim.Unutma hic birşey senden sağlığından kiymetli değil.Sen sağlıklı olacaksin ki doğacak bebeğine bakabilesin.Bu kadar üzülme lutfen.Ameliyattan da korkma cok basit oluyo.Muhtemelen ayni yontemle bana yapilan yontemle yapilir.3 kesi ile islem tamam.Cok az bir agri.Yanilmiyorsam istanbuldaydin.Orda sana bu konularda tavsiye edebileceğim bir diktor var.Istersen ozelden yazabilirim.Yasak mi bilmiyorum burdan yazabiliyor muyuz?Beni burdaki doktorum ona yonlendirmisti ama biiz sartlardan dolayi Izmirde yaptirdik ameliyati.Kendine ok iyi bak.Iyi dusun iyi olsun.Bol bol dua et.Biz de edelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?