2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

D denizzz3 hidayet kızı deniz için Meryem süresi ve tesbihatlarımı çektim. Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın dualarını kabul etsin Rabbim inşallah @Saman Alevi

Kuzum benim iyi olmana sevindim, daha da iyi olacaksın günden güne. Şu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok. Hiçbir sorunu olmadığı halde çocuk sahibi olmayan insanlar var, bizde sorunlarımızla bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Olur mu tabiki neden olmasın Rabbim ol dedikten sonra... Hepimiz sınavdayız, yeter ki dualarımızla allaha layık birer kul olalım dualarımız kapıları açar

amin inşallah ya bana zarar veren yada bu hastalığıma sebeb olan kul olsa gider hesab sorarım yada ne bili yani bişiyler yaparım ama bana bunu veren beni yaratan Rabbim o yüzden boynum kıldan ince ve yine sade bize bana Allah yeter ne yapalım bizde cenneti böyle elde etcez inşallah hem bu dünyada olmazsa isyan etmem öbür dünyada verir Rabbim üzülsek sadece kendimize zarar veriyoz bende şeker yoktu hatta aylede hiç kimsede yok bak 1.5 senedi okadar ağladım sitres yaptımki doktor şekerin yüksek diyo 21 yaşında şekerim yüksek neden hep sitresten adımkadar eminimo yüzden stres yaparsam şeker ilerler Allah korusun bide şeker hastası olurum mazallah ozaman ne yapcam doğucak bebeğime nasıl bakıcam zaten çok istemiyo 2 tane hayırlı evlat okadar olmadı emelyat olurum bi keredede ikiz olurmuş tüp bebekle değmeyin keyfime herşey bütün sıkıntılar biter Rabbim bizi kapısından kovsa dahi dönmek yok biz ısrar edcezki o vercek ben inanıyom olcak hemde çok güzel olcak

wagen kuzum yaaa ağlıyorum resmennn senin acın bizim acımız biz dua kardeşiyiz canım benimm hiç yanlız bırakırmıyız nolur üzülme rabbim mucizeni vericekkk

belki çoook istediğin ikiz olması için bunları yaşaman gerekiyo bak fazla hırpalama kendini ikiz bebişlerin olursa onlara bakmak için taşşş gibi olman lazım yardıma çağırırsın bizi biz seve seve gelirizz kızzz

çok sağol canım benim aklıma ketirmemeye çalışıyom ağlamamak için bide bi başka topikte bi arkadaşda aynı yoldan geçmiş sonra tüp bebekle ilk deneyişte ikizleri olmuş inşallah benimde istiyen herkesinde en kısa zamanda olur dualarım sizinle iyki varsınız can arkadaşlarım benim

Canim bak ne guzel demis doktor yuzde 80 az bir oran mi ya ne guzel.Bak burda tanistigim biri vardi kizda yumurta rezerv azligi vardi tup bebekle bile sansi en fazla yuzde 50 uc dogal yolla yuzde 1 uc tup bebek sonrasi suan dogal yoldan hamile,yani yeterki rabbim ol desin tum olmazlari oldurur.

Hem tup bebek eskisi gibi degil gider rapor cikarirsin yari fiyatina yaparlar yumurta toplandiginda fazla olanlari dondururlar iki uc sene sonra istersen hic ilac almadan gider onlarida transfer ettirirsin.Yuzun gulsun icin rahat olsun canim.

Kendini hazir hissedersen duyet gurubuna tekrar beklerim.

çok sağol canım inşallah olsunda ben gidwn praya bile razıyım bizim gittiğimiz yer bahçeci sigortayla anlaşması yok sadece özel sigortaya var anlaşması olmadı biz ramazandan sonra ya kadar zaten bekliycez arada çok far yoksa özel sigorta başlatıcaz belki öyle bikaç fiyat farkı olur

Allah razi olsun.Rabbim kabul etsin inşallah.Tüm bebek isteyenlere Rabbim once sağlık sonra da hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.

Tatlim benim bildigim sigartayla alakasi yok gidip devletten veya uni hastanesinden rapor aliyorsun sonra o rapor her yerde gecerli olabiliyor.Raporunda bazi sartlari var yas olsun oncesinde asilama falan olsun yapilmasi lazim ama bazi durumlarda o sartlar aranmiyor,muhtemelen senin durumunda olanlar icinde aranmaz.Doktoruna sorman laizm.

Mesela bende rezerv azligi var asilama hic yaptirmadim ama devlet direk rapor hakki veriyor ben de almayi dusunuyorum.

aaa bak bunu bilmiyodum çok teşekür ederim acaba amelyatta bişiy yaparmı o çok para tutuyo salı günü fiyat bildiricekler ama tahminim 8 10 bin arası oçok paraya ropor bundada işeyaramaz demi tabi sadece tüp bebwkde yarar benim bi arkadaşta burdan tanıyom oda rapor aldı ama bahçece sadece ilaçlarda indirim yapmıştı

Benimde regl bugün bitti kızlar işten çıkınca geliyorum araniza 2 tane yasinim var meryem süresinden önce ama önümüzdeki hafta size yetişmiş olurum sırayı bozmadan

Canim ameliyatta sanmiyorim ama cok paraya 8-10 bin lira.Sonu guzel olsinda insallah.

Canim benim arkadas aret kamarda yaptirdi tupu 5 bin tutuyosa 2.5 odemisti onu biliyorum ama ilaclar mi baska bir sey mi karsilaniyor bilmiyorum.Devlet 3 hak veriyor ucunde Allah korusun tutmayinca artik karsilamiyor.

Allah razi olsun canim.Rabbim tez zamanda hepimize hayirli evlat nasip etsin.

D denizzz3 kardeşimiz için Meryem suresi ve duaları okudum Allah kabul etsin Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı kuranli Salih ve Saliha evlat (lar) nasip etsin evinden neşesi huzuru saadeti eksik olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…