Kuzum benim iyi olmana sevindim, daha da iyi olacaksın günden güne. Şu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok. Hiçbir sorunu olmadığı halde çocuk sahibi olmayan insanlar var, bizde sorunlarımızla bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Olur mu tabiki neden olmasın Rabbim ol dedikten sonra... Hepimiz sınavdayız, yeter ki dualarımızla allaha layık birer kul olalım dualarımız kapıları açarGünaydın canlar ben biraz daha iyiyim ne yapalım kaderde olanı yaşıyoz yapcak hiç bişiy yok sade dua ede biliriz canım bu benim 3 . doktorum oluyo ve hepside aynı şeyi dedi bi memoriyal kaldı orayada gitcem ama bişiy değişiceğini sanmıyom bu şekil istersen tüp bebek yaparım diyo tutması yüzde 30 ha tuttu diyelim yüzde 50 düşme ve dışgebe olma ihtimali var diyo ama amelyot olursan bu yüzdelikler tek emriyoyla 60 çift emriyoyka yüzde 80 tutar diyo zaten hiç kimseye 100 de 100 çocuğun olur yada olmaz diyemeyi çümkü onu Allah bilir diyo
amin inşallah ya bana zarar veren yada bu hastalığıma sebeb olan kul olsa gider hesab sorarım yada ne bili yani bişiyler yaparım ama bana bunu veren beni yaratan Rabbim o yüzden boynum kıldan ince ve yine sade bize bana Allah yeter ne yapalım bizde cenneti böyle elde etcez inşallah hem bu dünyada olmazsa isyan etmem öbür dünyada verir Rabbim üzülsek sadece kendimize zarar veriyoz bende şeker yoktu hatta aylede hiç kimsede yok bak 1.5 senedi okadar ağladım sitres yaptımki doktor şekerin yüksek diyo 21 yaşında şekerim yüksek neden hep sitresten adımkadar eminimo yüzden stres yaparsam şeker ilerler Allah korusun bide şeker hastası olurum mazallah ozaman ne yapcam doğucak bebeğime nasıl bakıcam zaten çok istemiyo 2 tane hayırlı evlat okadar olmadı emelyat olurum bi keredede ikiz olurmuş tüp bebekle değmeyin keyfime herşey bütün sıkıntılar biter Rabbim bizi kapısından kovsa dahi dönmek yok biz ısrar edcezki o vercek ben inanıyom olcak hemde çok güzel olcakKuzum benim iyi olmana sevindim, daha da iyi olacaksın günden güne. Şu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok. Hiçbir sorunu olmadığı halde çocuk sahibi olmayan insanlar var, bizde sorunlarımızla bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Olur mu tabiki neden olmasın Rabbim ol dedikten sonra... Hepimiz sınavdayız, yeter ki dualarımızla allaha layık birer kul olalım dualarımız kapıları açar
inşallah inanıyom ben rabbim vercek bana böylesine güzel bi eş veren onuda vercek umudum var benim yaratan yoktan var eden o çok ağladım eşim zorla adaparka götürdü kendisini yükseklik korkusu olmasına rağmen sıf güleyim diye dönme dolaba bindi gözünü kapatarak çarpışan arabalara bindik çok güzeldi kafam biraz dağıldı ama eve getirip işi vardı gitti ben yanlız kalınca aklıma geldikçe ağlıyom iyki varsınız sizler bana ç7k iyi geliyonuz eğer siz hamiş kalırda ben kalamazsam beni burda bırakmayın yanlız olurmu
amin inşallah ya bana zarar veren yada bu hastalığıma sebeb olan kul olsa gider hesab sorarım yada ne bili yani bişiyler yaparım ama bana bunu veren beni yaratan Rabbim o yüzden boynum kıldan ince ve yine sade bize bana Allah yeter ne yapalım bizde cenneti böyle elde etcez inşallah hem bu dünyada olmazsa isyan etmem öbür dünyada verir Rabbim üzülsek sadece kendimize zarar veriyoz bende şeker yoktu hatta aylede hiç kimsede yok bak 1.5 senedi okadar ağladım sitres yaptımki doktor şekerin yüksek diyo 21 yaşında şekerim yüksek neden hep sitresten adımkadar eminimo yüzden stres yaparsam şeker ilerler Allah korusun bide şeker hastası olurum mazallah ozaman ne yapcam doğucak bebeğime nasıl bakıcam zaten çok istemiyo 2 tane hayırlı evlat okadar olmadı emelyat olurum bi keredede ikiz olurmuş tüp bebekle değmeyin keyfime herşey bütün sıkıntılar biter Rabbim bizi kapısından kovsa dahi dönmek yok biz ısrar edcezki o vercek ben inanıyom olcak hemde çok güzel olcak
çok sağol canım benim aklıma ketirmemeye çalışıyom ağlamamak için bide bi başka topikte bi arkadaşda aynı yoldan geçmiş sonra tüp bebekle ilk deneyişte ikizleri olmuş inşallah benimde istiyen herkesinde en kısa zamanda olur dualarım sizinle iyki varsınız can arkadaşlarım benimbelki çoook istediğin ikiz olması için bunları yaşaman gerekiyo bak fazla hırpalama kendini ikiz bebişlerin olursa onlara bakmak için taşşş gibi olman lazım yardıma çağırırsın bizi biz seve seve gelirizz kızzz
Canim bak ne guzel demis doktor yuzde 80 az bir oran mi ya ne guzel.Bak burda tanistigim biri vardi kizda yumurta rezerv azligi vardi tup bebekle bile sansi en fazla yuzde 50 uc dogal yolla yuzde 1 uc tup bebek sonrasi suan dogal yoldan hamile,yani yeterki rabbim ol desin tum olmazlari oldurur.Günaydın canlar ben biraz daha iyiyim ne yapalım kaderde olanı yaşıyoz yapcak hiç bişiy yok sade dua ede biliriz canım bu benim 3 . doktorum oluyo ve hepside aynı şeyi dedi bi memoriyal kaldı orayada gitcem ama bişiy değişiceğini sanmıyom bu şekil istersen tüp bebek yaparım diyo tutması yüzde 30 ha tuttu diyelim yüzde 50 düşme ve dışgebe olma ihtimali var diyo ama amelyot olursan bu yüzdelikler tek emriyoyla 60 çift emriyoyka yüzde 80 tutar diyo zaten hiç kimseye 100 de 100 çocuğun olur yada olmaz diyemeyi çümkü onu Allah bilir diyo
Sen hamile ksl ben senden isteyecem o zaman mademSadece sol kasıkta ağrı var ama bu bende her ay olur zaten, asıl siz benden dileyin ne dilerseniz ama sanmıyorum
çok sağol canım inşallah olsunda ben gidwn praya bile razıyım bizim gittiğimiz yer bahçeci sigortayla anlaşması yok sadece özel sigortaya var anlaşması olmadı biz ramazandan sonra ya kadar zaten bekliycez arada çok far yoksa özel sigorta başlatıcaz belki öyle bikaç fiyat farkı olurCanim bak ne guzel demis doktor yuzde 80 az bir oran mi ya ne guzel.Bak burda tanistigim biri vardi kizda yumurta rezerv azligi vardi tup bebekle bile sansi en fazla yuzde 50 uc dogal yolla yuzde 1 uc tup bebek sonrasi suan dogal yoldan hamile,yani yeterki rabbim ol desin tum olmazlari oldurur.
Hem tup bebek eskisi gibi degil gider rapor cikarirsin yari fiyatina yaparlar yumurta toplandiginda fazla olanlari dondururlar iki uc sene sonra istersen hic ilac almadan gider onlarida transfer ettirirsin.Yuzun gulsun icin rahat olsun canim.
Kendini hazir hissedersen duyet gurubuna tekrar beklerim.
Allah razi olsun.Rabbim kabul etsin inşallah.Tüm bebek isteyenlere Rabbim once sağlık sonra da hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.D denizzz3 hidayet kızı deniz için Meryem süresi ve tesbihatlarımı çektim. Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallahkucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın dualarını kabul etsin Rabbim inşallah @Saman Alevi
Tatlim benim bildigim sigartayla alakasi yok gidip devletten veya uni hastanesinden rapor aliyorsun sonra o rapor her yerde gecerli olabiliyor.Raporunda bazi sartlari var yas olsun oncesinde asilama falan olsun yapilmasi lazim ama bazi durumlarda o sartlar aranmiyor,muhtemelen senin durumunda olanlar icinde aranmaz.Doktoruna sorman laizm.çok sağol canım inşallah olsunda ben gidwn praya bile razıyım bizim gittiğimiz yer bahçeci sigortayla anlaşması yok sadece özel sigortaya var anlaşması olmadı biz ramazandan sonra ya kadar zaten bekliycez arada çok far yoksa özel sigorta başlatıcaz belki öyle bikaç fiyat farkı olur
aaa bak bunu bilmiyodum çok teşekür ederim acaba amelyatta bişiy yaparmı o çok para tutuyo salı günü fiyat bildiricekler ama tahminim 8 10 bin arası oçok paraya ropor bundada işeyaramaz demi tabi sadece tüp bebwkde yarar benim bi arkadaşta burdan tanıyom oda rapor aldı ama bahçece sadece ilaçlarda indirim yapmıştıTatlim benim bildigim sigartayla alakasi yok gidip devletten veya uni hastanesinden rapor aliyorsun sonra o rapor her yerde gecerli olabiliyor.Raporunda bazi sartlari var yas olsun oncesinde asilama falan olsun yapilmasi lazim ama bazi durumlarda o sartlar aranmiyor,muhtemelen senin durumunda olanlar icinde aranmaz.Doktoruna sorman laizm.
Mesela bende rezerv azligi var asilama hic yaptirmadim ama devlet direk rapor hakki veriyor ben de almayi dusunuyorum.
Anlaştık beybi :)Sen hamile ksl ben senden isteyecem o zaman madem
Amiiinn canım benimAllah razi olsun.Rabbim kabul etsin inşallah.Tüm bebek isteyenlere Rabbim once sağlık sonra da hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.
Canim ameliyatta sanmiyorim ama cok paraya 8-10 bin lira.Sonu guzel olsinda insallah.aaa bak bunu bilmiyodum çok teşekür ederim acaba amelyatta bişiy yaparmı o çok para tutuyo salı günü fiyat bildiricekler ama tahminim 8 10 bin arası oçok paraya ropor bundada işeyaramaz demi tabi sadece tüp bebwkde yarar benim bi arkadaşta burdan tanıyom oda rapor aldı ama bahçece sadece ilaçlarda indirim yapmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?