Kıs buralar boş kalmış bea. Niye sahip çıkmıyosunnn@Saman Alevi neredesin beybiiisi
Kız napayım kimse yazmıyor, konuşma başlatan olmadıKıs buralar boş kalmış bea. Niye sahip çıkmıyosunnn
Niye kimse beni görmüyor amaRuyamda saman alevi hamile oldugunu yaziyodu insallah gerceklesir
Benim sınav görevleri falan vardı giremedim o yüzden. Şimdi de pert olmuş bir vaziyette uzanıyorum, kaç saat ayakta durdum. Ee ne var ne yok hadi başlatayım konuşma şekerKız napayım kimse yazmıyor, konuşma başlatan olmadı
Seni ben görecemmmNiye kimse beni görmüyor ama
Kuzum haftasonu ya ondan kimse girmiyor sanirim yoksa seni niye gormeyelim:)Niye kimse beni görmüyor ama
Acik ogretim sinvalarinda gorevliydin sanirim:) ayy benim nedense modum cok dusuk durduk yere icim bir fena hayir olsunBenim sınav görevleri falan vardı giremedim o yüzden. Şimdi de pert olmuş bir vaziyette uzanıyorum, kaç saat ayakta durdum. Ee ne var ne yok hadi başlatayım konuşma şeker
Evet kuzum açıköğretim:) valla pdr ciyim de biri de bana yapsın terapi benim de ihtiyacım varrrAcik ogretim sinvalarinda gorevliydin sanirim:) ayy benim nedense modum cok dusuk durduk yere icim bir fena hayir olsun
Sen pdr ogretmenisin sanirim ayy bize terapi yap arada:)
Rüyamızda görmeliymişiz onu diyoKuzum haftasonu ya ondan kimse girmiyor sanirim yoksa seni niye gormeyelim:)
Bugün seni düsünüp uyuyum belki görürümNiye kimse beni görmüyor ama
Türk kahvesi ve Browni eşliğinde kalbimdeki deniz keyfisiBenim sınav görevleri falan vardı giremedim o yüzden. Şimdi de pert olmuş bir vaziyette uzanıyorum, kaç saat ayakta durdum. Ee ne var ne yok hadi başlatayım konuşma şeker
Bu akşam istihareye mi yatsan acabaSeni ben görecemmm
Hadi inşallah bebişimmmBugün seni düsünüp uyuyum belki görürüm
Kelin ilaci olsa kendi basina surer diyorsunEvet kuzum açıköğretim:) valla pdr ciyim de biri de bana yapsın terapi benim de ihtiyacım varrr
Ha tamam simdi anladimRüyamızda görmeliymişiz onu diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?